thomcro movies
+2
KAPO
Narcis
6 posters
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: thomcro movies
Ako pozorno gledate vidjet ćete moderatorsku šaržu za upravljačkim pultom u prvoj lokomotivi
Gost- Gost
Zanimljivo! Hvala!
Iz ove moje perspektive u GK ovo je posve neobično!
Iz ove moje perspektive u GK ovo je posve neobično!
- Broj postova : 11600
Registration date : 17.03.2008
Šuti, bolje da krka snijeg nego ova buret'na . Danas mi ama baš nikamo neide a moram poć do butege po kruh . Morda će bit kasneje ča boljePfaff je napisao/la:... Iz ove moje perspektive u GK ...
Gost- Gost
Ča nimaš doma muke i kapić germi?thomcro je napisao/la:Šuti, bolje da krka snijeg nego ova buret'na . Danas mi ama baš nikamo neide a moram poć do butege po kruh . Morda će bit kasneje ča boljePfaff je napisao/la:... Iz ove moje perspektive u GK ...
Iman prvo (i mehko i trdo, pače oštro ), drugo .
Ma se poć bacelat z kruhon , tr mi je Billja pod noson samo ča mi se neda oblačivat i poć na buru .
Ma dok ti ovo pišen već san spreman za poć, samo tenisice moran još svezat, jaketu obuć i .
P.S.
Napisat ću ti pokle kako je bilo . Ako ti ne napišen kroz uru, slobodno me hote iskat dole ili oko Cresa ili pul Narcisa va Labine
Ala boh i čuvaj 4um !
Ma se poć bacelat z kruhon , tr mi je Billja pod noson samo ča mi se neda oblačivat i poć na buru .
Ma dok ti ovo pišen već san spreman za poć, samo tenisice moran još svezat, jaketu obuć i .
P.S.
Napisat ću ti pokle kako je bilo . Ako ti ne napišen kroz uru, slobodno me hote iskat dole ili oko Cresa ili pul Narcisa va Labine
Ala boh i čuvaj 4um !
Gost- Gost
Misliš da će te bura otpuhat skroz dovdi... . Stavi malo kamenja va žepi, da budeš težlji.thomcro je napisao/la:Ako ti ne napišen kroz uru, slobodno me hote iskat dole ili oko Cresa ili pul Narcisa va Labine
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Tu saaaan , doma san va toplen ...
Ma i ni baš tako grdo, istina puše ma ni baš jako hladno. Al je zato počel pršić prhat, valjda ga nosi od Pfaffa .
Ma i ni baš tako grdo, istina puše ma ni baš jako hladno. Al je zato počel pršić prhat, valjda ga nosi od Pfaffa .
Pusti ti to, strah je vrag a kamiki ni za lek.Narcis je napisao/la:Misliš da će te bura otpuhat skroz dovdi... . ...
Gost- Gost
Kakovi kamiki, moraš jist težu hranuthomcro je napisao/la:Pusti ti to, strah je vrag a kamiki ni za lek.
Kod mene zgjeda ovako:
Za one koji ne znaju. Ispod je Pfaffmobil
... ava miliću kuliko snega
Dok je sve još tako belo, brzo hiti ku bocu rakije va sneg. Kad se rakija dobro ohladi pustane gušća i lagje klizi niz grlo . Ja stalno imam va škrinje bočicu za nedajbog
Dok je sve još tako belo, brzo hiti ku bocu rakije va sneg. Kad se rakija dobro ohladi pustane gušća i lagje klizi niz grlo . Ja stalno imam va škrinje bočicu za nedajbog
Gost- Gost
You talk to me???thomcro je napisao/la: ... ava miliću kuliko snega
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6