Traktori
5 posters
Vlakovi :: Ostala prijevozna sredstva :: Kamioni :: Ostalo
Stranica 1 / 1.
Traktori
Da li znate da su i Slovenci nekoć činili traktore? Ovo je Štore 402
- Broj postova : 11519
Registration date : 17.03.2008
Re: Traktori
Licenca Fiat
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Registration date : 29.02.2008
evo moj zetor 5211 sa taarupom
molnar_2010- Broj postova : 15
Registration date : 31.07.2010
Proteklog vikenda sam se motao po Baniji. U mjestu Šušnjar našao sam livadu gdje lik drži malu, simpatičnu ropotarnicu
Većina 'izložaka' je standardna, ali među ostalim stvarima bio je i ovaj simpa traktor
Kao i inače po tim krajevima, gazde nije bilo, a na livadu se nije moglo pa nisam uspio vidjeti detalje. Na njuškici piše Diesel Eicher, a po onom što sam našao na internetu, vozilo bi moglo biti iz 50-ih godina. Tvrtka, čini se, postoji i danas...
Većina 'izložaka' je standardna, ali među ostalim stvarima bio je i ovaj simpa traktor
Kao i inače po tim krajevima, gazde nije bilo, a na livadu se nije moglo pa nisam uspio vidjeti detalje. Na njuškici piše Diesel Eicher, a po onom što sam našao na internetu, vozilo bi moglo biti iz 50-ih godina. Tvrtka, čini se, postoji i danas...
- Broj postova : 11519
Registration date : 17.03.2008
Deutz iz Ročkog polja!
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Nešto iz domačeg arhiva.
Ferguson i djelatnici Agrarie Koper. Vozač traktora je moj nono. Fotografija vjerovatno iz kraja 50-ih ili ranih 60-ih. Registarske pločice su još starog tipa - Slovenija.
Garaže Agrarie Koper u Bertokih. Na stražnoj strani fotografije nalazi se godina 1961 što je vjerovatno točno. Traktori već imaju nove registracijske oznake (KP umjesto S), a moj nono, koji sjedi za volanom ljevog traktora, napustio je Agrariu 1963. kada je prešao u Luku Koper.
Ferguson i djelatnici Agrarie Koper. Vozač traktora je moj nono. Fotografija vjerovatno iz kraja 50-ih ili ranih 60-ih. Registarske pločice su još starog tipa - Slovenija.
Garaže Agrarie Koper u Bertokih. Na stražnoj strani fotografije nalazi se godina 1961 što je vjerovatno točno. Traktori već imaju nove registracijske oznake (KP umjesto S), a moj nono, koji sjedi za volanom ljevog traktora, napustio je Agrariu 1963. kada je prešao u Luku Koper.
leteči vlak- Broj postova : 1042
Registration date : 21.01.2010
Vlakovi :: Ostala prijevozna sredstva :: Kamioni :: Ostalo
Stranica 1 / 1.