Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi

+18
portos
file
ikar
novi_shef
LLeon
DD
gaspa
KAPO
kiki273
Vedran Zeman
klemenčič
Narcis
ICE-3M
ZlayoZg
NP-549
Stjepan
Jean
kico101
22 posters

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Empty Re: Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi

Postaj by Gost sub pro 01, 2012 3:44 pm

Sekcioneri su na obje strane kolodvora

Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 100_6862

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Empty Re: Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi

Postaj by Gost sub pro 01, 2012 4:40 pm

dida je napisao/la:...
Dobili smo puno preko više informacija ali o njima kad za to dođe vrijeme ali moglo bi biti velikih iznenađenja ...
Priča se da je gotova stvar da je sučeljavanje u Rijeci i da još barem tri godine neće nova struja do Šapjana!!! Ako se malo bolje osmotri situacija na kolodvoru vidi se da je puno više sekcionera nego prije i to se usporedi sa Moravicama zaključak se sam po sebi nameće.

Po informacijama koje imamo gotovo sigurno da će brze za Leibach voziti 2044 (strojovođe su na obuci "gore"!!!)

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sub pro 01, 2012 5:12 pm

A zašto neće do Šapjana 25 odmah kad je već sve pripremljeno?
Znači li to da žute još neće u vječna lovišta?
Ne znam dali je netko primjetio, na ŽCP-u na Žabici još uvijek postoji jedan pužasti nosač KM-a, mislim da je to posljednji, nalazi se ako gledamo prema Zg s lijeve strane. Ovih dana je s desne strane izbušena rupa i one najgornje žice su skinute s njega.

Administrator
Administrator

Broj postova : 5590
Registration date : 29.02.2008

https://vlakovi-ri-hr.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub pro 01, 2012 6:33 pm

kiki273 je napisao/la:A zašto neće do Šapjana 25 odmah kad je već sve pripremljeno? ...
Nisu sredili tunel Rukavac
kiki273 je napisao/la:... Znači li to da žute još neće u vječna lovišta? ...
yes
kiki273 je napisao/la:... na ŽCP-u na Žabici još uvijek postoji jedan pužasti nosač KM-a, mislim da je to posljednji, ...
Znam za taj "puž", nisu ga makli jer neznaju kako riješiti vješanje u tom djelu ali to će morat srediti u tijeku slijedećeg tjedna.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sub pro 01, 2012 6:51 pm

Pa ča će z lopatami kopat novi tunel? mrgreen

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub pro 01, 2012 8:13 pm

Neznam, znam da moraju spušćat prugu za nekoliko (mislim oko pol metra) i zbog toga taj dio do daljnjeg ostaje 3kV. One žute stupove u Šapjanama su opiturali a da prethodno nisu riješili tunel Rukavac. A mislim da i nije samo tunel u igri nego ima i onih nekoliko mostova preko pruge i tamo trebaju riješit nivelaciju.

Imal sam čut da ni Kalvariju nisu spustili k'o ni Brajdicu s tim da pruga kroz Kalvariju i nije toliko problem koliko kroz Brajdicu. Isto mi je čovjek rekal da će Brajdicu (da nebi bilo zabune, govorimo o tunelu a ne o kolodvoru!!!) rješavat u sklopu remonta kolodvora Sušak-Brajdica i da će tada teretni promet ić u Rijeku, kompletan!, i onda se u Rijeci ranžirat i ono što treba ići će obalom na Brajdicu (a nije da nema tereta za Brajdicu!, file zna koliko ima samo kontejnerskih vlakova kroz dan).

Mož mislit, kiki, Obija ... već sad mu padne mrak na oči a kako će mu tek tad bit mrgreen (adezejci će mu se napit krvi i krvi rolling on the floor )

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by novi_shef sub pro 01, 2012 8:16 pm

Kad su ono lokalni izbori, u svibnju? Twisted Evil

novi_shef
Moderator
Moderator

Broj postova : 1216

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sub pro 01, 2012 8:20 pm

Će to bit prije ili nakon puštanja u promet sjevernog, t.j. drugog kolosjeka?

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub pro 01, 2012 8:27 pm

novi_shef je napisao/la:Kad su ono lokalni izbori, u svibnju? Twisted Evil
laugh 2 ... da ne zalazimo previše u nisi_on_topic i politiku ... daj samo jedno normalno ime u gradu koje može parirat Obiju. Koja bi to "snažna" osoba mogla skinuti Obija sa trona? HDZ nema takvog kanditata jer se oni sami među sobom glođu ne do kosti nego do mrvica koštane srži, regonalci (PGS, ARS, Lista za Rijeku ...) su neozbiljni a i nemaju jake osobe koja bi isplivala van i za koju bi se glasalo. HNS, HSLS, HSS su stranke o kojima ne vrijedi ni trošiti elektrone od tipkovnice ... možda da je Vlado Bebić živ još bi možda on mogao malo prodrmat učmalost, ovo ostalo je sam jad i čemer.

Rezime svega je ... i nakon Obija ... Obi icon_whoknows

kiki273 je napisao/la:Će to bit prije ili nakon puštanja u promet sjevernog, t.j. drugog kolosjeka?
Sorry, pisao sam post, ne kužim na što ciljaš? Remont kolodvora Sušak-Brajdica? Ako na to ciljaš već su to trebali počet delat.

codename: IDRIZ

= KeRz17011Xt0O0v ->> Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcQCLV5GbBntnVOBhwR5KSIuBadiNg1DzrKB_fqgY54cSg_fFvNs9YGqeck na Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Emoticon-looney-toons-001

kul

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by kiki273 sub pro 01, 2012 8:47 pm

Mislim, oće li počet remont prije ili poslje izgradnje drugog kolosjeka kroz Ri?

Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by ikar sub pro 01, 2012 8:49 pm

dida je napisao/la:Po informacijama koje imamo gotovo sigurno da će brze za Leibach voziti 2044 (strojovođe su na obuci "gore"!!!)

Hm, a po nekim drugim informacijama u KVR-u su za sve vlakove prema Šapjanama upisane 1 141.

Isto tako će i, opet navodno, sa uspostavom novog VR doći do drastične reorganizacije - izbjegava se korištenje tuđih lokomotiva za vlakove - odnosno HŽ PP će maksimalno koristiti svoje lok, a HŽ Cargo. Turnusi vučnih vozila su kompletno razdvojeni.
ikar
ikar
Moderator
Moderator

Broj postova : 1134

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub pro 01, 2012 9:31 pm

ikar je napisao/la:... po nekim drugim informacijama u KVR-u su za sve vlakove prema Šapjanama upisane 1 141.
...
Ja napisah ono što su mi rekli u Nadzorništvu ... icon_whoknows (točnije, dežurni nadzornik prije par dana)

@edit@
Moguće, moguće da je upisano da voze ASEA-e ali dok ne puste 25kV vozit će 2044 jer su one pripale PP-u

= WBerC40mTbKv0fC1 ->> Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcQCLV5GbBntnVOBhwR5KSIuBadiNg1DzrKB_fqgY54cSg_fFvNs9YGqeck na Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Emoticon-looney-toons-001

kul

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by file ned pro 02, 2012 2:09 am

dida je napisao/la: file zna koliko ima samo kontejnerskih vlakova kroz dan).

2-5 pari vlakova, s tendencijom rasta... Brajdica je već spuštana pred par godina, prije toga nisu mogli HC kontejneri kroz tunel.
Dal od novog voznog reda denčar (60282/3) ide na Brajdicu ili u Rijeku?

file
file

Broj postova : 202
Registration date : 01.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by ikar ned pro 02, 2012 2:43 am

dida je napisao/la:

Probaj saznati što će Riječani sve voziti sa novim sustavom? Dali samo 1141 ili možda i 1142 ili 6111? I kakva će biti organizacija prometa, vjerojatno će Riječani prema ZG, a Ogulinci, Karlovčani i Zagrepčani prema RI.
ikar
ikar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by ikar ned pro 02, 2012 2:43 am

dida je napisao/la:

Probaj saznati što će Riječani sve voziti sa novim sustavom? Dali samo 1141 ili možda i 1142 ili 6111? I kakva će biti organizacija prometa, vjerojatno će Riječani prema ZG, a Ogulinci, Karlovčani i Zagrepčani prema RI. Hoće li i dalje biti dvoposjed (SV+pomoćnik) do Moravica?

file je napisao/la:2-5 pari vlakova, s tendencijom rasta...

A blok vlakovi su i dalje u planu...
ikar
ikar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned pro 02, 2012 8:47 am

ikar je napisao/la:Probaj saznati što će ...
Nema probat ... ja to znam od ljeta!

Cargo
- 8 1141 38X *
- sve karavele *
- 2 2062 *

PP
- 4 1141 *(kojih serija nisam pitao ali svakako nisu 38X)
- 1-2 1142 *
- 2 6111 *

* Svakako treba uzeti sa rezervom broj vučnih vozila jer su u međuvremenu moguće promjene

Oganizacijski točno onako kako si napisao.

Dvoposjed? Nema toga više u elektrama, to ostaje samo u dizelima.

= G6e0kJnE8xc0hTZ5 ->> Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcQCLV5GbBntnVOBhwR5KSIuBadiNg1DzrKB_fqgY54cSg_fFvNs9YGqeck na Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Emoticon-looney-toons-001

kul

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 ned pro 02, 2012 10:08 am

dida je napisao/la:
- sve karavele *
Sve je malo preteška riječ. Čovjek bi pomislio da ih je barem tucet, a ono jedna ili dvije. lud od smijeha

Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101
kico101
Moderator
Moderator

Broj postova : 2204

[Vrh] Go down

Postaj by KAPO ned pro 02, 2012 10:11 am

dida je napisao/la: ...
- 2 6111 * ...
Od svih, najviše se veselim njima! mrgreen
KAPO
KAPO

Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned pro 02, 2012 10:45 am

kico101 je napisao/la:Sve je malo preteška riječ. Čovjek bi pomislio da ih je barem tucet, a ono jedna ili dvije. lud od smijeha
A što sam trebao napisati? Dvije? Pa bi ispalo kao da ih ima 200! Napisao sam sve jer smatram da se podrazumijeva da se zna koliko ih ima.
KAPO je napisao/la:
dida je napisao/la: ...
- 2 6111 * ...
Od svih, najviše se veselim njima! mrgreen
Anche io, anche io mrgreen

= Running was over! Taste will gone again in few secoonds ->> Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcQCLV5GbBntnVOBhwR5KSIuBadiNg1DzrKB_fqgY54cSg_fFvNs9YGqeck na Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Emoticon-looney-toons-001

kul

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by ikar ned pro 02, 2012 3:01 pm

Sumnjam da će imati domicil u Rijeci, sve će se to pisati pod Zagreb. 38x Asee pripadaju PP, a 30x Cargu. Nisam siguran, ali mislim da 2xx pripadaju PP, a 0xx i 1xx Cargu.
ikar
ikar
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by ZlayoZg ned pro 02, 2012 4:55 pm

Da zaključimo:
PP-u idu 1141 376-390,sve Brene i 2044 lokse.
Cargu idu 1141 0XX,1XX,2XX,301-311,2062 i 2063 lokse.

dida je napisao/la:Dvoposjed? Nema toga više u elektrama, to ostaje samo u dizelima.
Dvoposjed ostaje još neko vrijeme,a kasnije se planira i ukidanje.
ZlayoZg
ZlayoZg
Administrator
Administrator

Broj postova : 3066
Registration date : 19.09.2008

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 ned pro 02, 2012 5:34 pm

dida je napisao/la:
A što sam trebao napisati? Dvije? Pa bi ispalo kao da ih ima 200!
Da si napisao dvije, onda bi bile dvije, a ne 200, ali nema veze. Ovo je više bila zafrkancija koja nije shvaćena kako je trebalo. Forget it.

kico101
kico101
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned pro 02, 2012 6:04 pm

kico101 je napisao/la:... Ovo je više bila zafrkancija ...
Ma .c skužio sam ja joke kul al' znaš da moram malčice zatupit laugh 2

= All will start from first point in Kg67Awq73h5 hour ->> Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcQCLV5GbBntnVOBhwR5KSIuBadiNg1DzrKB_fqgY54cSg_fFvNs9YGqeck na Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Emoticon-looney-toons-001

kul

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by kico101 ned pro 02, 2012 6:06 pm

dida je napisao/la:
Ma .c skužio sam ja joke kul al' znaš da moram malčice zatupit laugh 2
Sve 5. Nije moj dan. Embarassed

kico101
kico101
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Gost ned pro 02, 2012 6:15 pm

To od ovog ludog vremena kul ?

codenames: IDRIZ garonja WARdeeR

= ZZ61kS001€S5mt->> Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcQCLV5GbBntnVOBhwR5KSIuBadiNg1DzrKB_fqgY54cSg_fFvNs9YGqeck na Nova kontaktna mreža 25kV na riječkoj pruzi - Page 3 Emoticon-looney-toons-001

kul

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics