Katamaran Paula
4 posters
Stranica 1 / 1.
Katamaran Paula
Katamaran "Paula" je brzi brod za prijevoz 200 putnika u 2 salona, tonaže 251 BRT, 92 NT, dužine 29,10 m, širine 7,95 m, gaza 2,40 m, brzine 25 Nm. Pogonska snaga dva diesel motora je 2 x 1045 kW.
Izgrađen je 1989. godine u brodogradilištu Kitamaro, Yamaha u Japanu.U vlasništvu tvrtke G&V-line nalazi se od 2006.godine.
30.06.2017.godine ; Sali-Dugi otok

Srdačan pozdrav !
Izgrađen je 1989. godine u brodogradilištu Kitamaro, Yamaha u Japanu.U vlasništvu tvrtke G&V-line nalazi se od 2006.godine.
30.06.2017.godine ; Sali-Dugi otok

Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
Re: Katamaran Paula
Slike se ne vide, a sam katamaran je u vlasništvu Montana Line, barem tako što na njemu i piše.
kriticar- Moderator
- Broj postova : 5714
Registration date : 14.05.2008
Izgleda da se firma GV Line podijeljena u dva dijela, Dubrovački i Zadarski. PAULA iako je pripala Zadarskom obično mijenja NONU ANA na linijama iz Dubrovnika. Tako je bilo i jedno vrijeme tijekom lipnja.
Sada zašto na Paul i piše Montana Line ne znam. Je li prodana ili iznajmljen toj firmi?
Sada zašto na Paul i piše Montana Line ne znam. Je li prodana ili iznajmljen toj firmi?
kriticar- Moderator
Ponavljam slike do kada će biti vidljive

Srdačan pozdrav !

Srdačan pozdrav !
Nažalost ništa od tih slika, vidljive su samo tebi kao vlasniku
Diljem svijeta na brojnim forumima vidim ogorčene proteste radi toga poteza Pb, većina kaže da neće platiti tu ucjenu teda je to kraj Pb-a

Diljem svijeta na brojnim forumima vidim ogorčene proteste radi toga poteza Pb, većina kaže da neće platiti tu ucjenu teda je to kraj Pb-a
borna- Moderator
- Broj postova : 8370
Registration date : 16.11.2010
borna je napisao/la:Nažalost ništa od tih slika, vidljive su samo tebi kao vlasniku![]()
Borna točno i dobro zboriš.

Molio bi našu Administaciju da obriše ovu temu koju sam u dobroj namjeri otvorio do neke nove bolje i ugodnije prilike.
Srdačan pozdrav !
Malo kemijanja i zdravoseljačkog razmišljanja pokušavam ponovno postaviti slike pa mi javite da li su sada vidljive......borna aiuto.....
(30.06.2017.godine ; Sali-Dugi otok)

Srdačan pozdrav!
(30.06.2017.godine ; Sali-Dugi otok)

Srdačan pozdrav!
Jesu!
Mogao bi nam pojasniti to kemijanje jer imade i drugijeh pogođenih?
(Ja srećom imam sve slike na raznim diskovima, samo ih moram preseliti u neki "oblak" a to će potrajati......u razne servise za pohranivanje
fotografija više nemam povjerenja)

(Ja srećom imam sve slike na raznim diskovima, samo ih moram preseliti u neki "oblak" a to će potrajati......u razne servise za pohranivanje
fotografija više nemam povjerenja)
borna- Moderator
kriticar je napisao/la:Izgleda da se firma GV Line podijeljena u dva dijela, Dubrovački i Zadarski. PAULA iako je pripala Zadarskom obično mijenja NONU ANA na linijama iz Dubrovnika. Tako je bilo i jedno vrijeme tijekom lipnja.
Dio zadarske firme naziva se G&V Line Iadera, Zadar i u svojoj floti imaju m/b "Anamarija" i katamaran "Melita".Katamaran "Paula" dok sam boravio na Dugom otoku u Salima mjenjao je Melitu koja je bila na remontu.
Što se tiče Montana Line,pa vlasnik "GV line Iadera" Zadar je Dražen Montana pa možda ima neka kemija u tom podatku.
Iz povjesti Tvrtka G&V line d.o.o.Dubrovnik : osnovana je 01.05.1994. na temelju obrta iz prethodnih godina i 20-ogodišnjeg iskustva rada u nautičkom turizmu sa kojim smo počeli davne 1972.god. Tvrtka je u 100 % vlasništvu obitelji Garbin Lenka.
Svoj prvi brod POLET kupili smo daleke 1972. godine i tako počeli posao koji se proširio na cijelu obitelj. Nakon dvije godine kupujemo jedrenjak ZELENBOR, 1975. godine. 1982. godine kupujemo najljepši od svih, dvojarbolni motorni jedrenjak ANAMARIJA dužine 31 m, širine 6,8 m. Radimo u nautičkom turizmu – krstarenjima. Sa svojih 44 kreveta, u 7 i 14-dnevnim krstarenjima, prevezli smo na tisuće zadovoljnih gostiju duž Jadranske obale, koji su se rado k nama vraćali. Nažalost, naša ljepotica, prekrasna ANAMARIJA u tijeku ratnih djelovanja, u studenom 1991. godine pogođena je neprijateljskim granatama u gruškom akvatoriju, gdje je izgorila i potonula zajedno sa jahtom DREAM. Zajedno s njima, potonuo je i dio naših života i 20 godina predanog rada u turizmu, a mi smo ostali bez sredstava za rad i život.
Dobivši u tom trenu vrlo nepovoljan kredit, kupili smo 1994 svoj prvi poslijeratni brod Monte Kristo, kasnije preimenovan u ANAMARIJA, matične luke Dubrovnik i ponovno se vratili radu u turizmu. Slijedom događanja, suradnjom sa Jadrolinijom, započeli smo rad na održavanju državne linijske plovidbe u Zadru na relaciji za IŽ i RAVU. Novim državnim natječajem 2000 god. pojavila se potreba za daljnjim proširenjem te kupujemo brod NONA ANA i pokrivamo liniju za Mljet, Korčulu i Lastovo. Zbog potrebe da uvijek budemo spremni za plovidbu, što smo prema Ugovoru dužni, kupujemo brod MELITU koji služi kao zamjenski brod i brod za sve ostale potrebe, turističke i druge.
1994.g. započeli smo rad sa samo 2 zaposlena i prerasli u tvrtku sa 50-ak zaposlenika u stalnom radnom odnosu i nekoliko na određeno vrijeme. Slijedeći potrebe dubrovačkog i hrvatskog turizma općenito, 2009 udružili smo se sa turističkom agencijom Dubrovnik Travel i osnovali tvrtku Jadranska krstarenja, te zajednički ušli u projekt kupovine novog event broda SEA STAR, vjerujući kako će dodatna ponuda obogatiti turizam našeg podneblja.
Flota : m/b Paula ; m/b Nona Ana i Event brod Sea Star.Sea Star je apsolutni 'hit' svih hrvatskih organizatora kongresa na Jadranu. Brod je skrojen posebno za ekskluzivna dnevna i nočna krstarenja, za jednodnevne poslovne skupove, obljetnice, vjenčanja, prezentacije, konferencije itd.
Srdačan pozdrav !
borna je napisao/la:Jesu!![]()
(Ja srećom imam sve slike na raznim diskovima, samo ih moram preseliti u neki "oblak" a to će potrajati......u razne servise za pohranivanjefotografija više nemam povjerenja)
Borna kad sam napisao zdravoseljački upravo sam tako razmišljao.
Fotke na Photobucketu dok su mi bile dostupne kopirao sam na svoj HD.Photbucket iskoristio za resize fotke jer se baš na snalazim u programu GIMP Image Editor koji koristi moj Ubuntu Operativni sustav (Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem!"
Tada sam fotke objavio na FB profilu i kopirao ih na Forum....i slijedila je tvoja potvrda da se fotke vide Hvala!

PS Znači ukratko ako imaš otvoren svoj FB profile postaviš fotke na svoj FB i kopiraš ih na Forum.
Srdačan pozdrav !
Hmm, otišao sam na svoj profilić, i tamo imam sve slike (njih 2.139), evo jedne od tamo kopirane za probu dali se vidi?

/ako se vidi to bi trebalo izbrisati jer ne spada u ovu temu/

borna- Moderator
Vidi se moj očin, što bi rekla brača onkraj Drinr

Pfaff- Administrator
- Broj postova : 10778
Registration date : 17.03.2008
Slika se ne vidi.Možda se nismo dobro razmeli budući je ova tvoja fotka pohranjena u Photobucket-u a te slike nije više moguće objavljivati stave jednostavno blokadu i čekaju u zasjedi kao nekad hajduci pa da im se požališ,a oni ti onda vele koliko bi to koštalo.borna je napisao/la:Hmm, otišao sam na svoj profilić, i tamo imam sve slike (njih 2.139), evo jedne od tamo kopirane za probu dali se vidi?
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/Borna_Turk/Vagoni/DSCN0337_zpsovqp1xhn.jpg
Svoje slike bi trebao imati negdje pohranjene ili na vanjskim HD-ovima..stikovima i slićno.
Ako imaš otvoren profil u FB(Facebook) fotke koje nam želiš prezentirati na Forumu jednostavno sa svog kompjutera digneš na svoj FB profil prikažeš ih svojim FB prijateljima.Za nas tvoje prijatelje na Forumu "Vlakovi" iz svoje galerije u FB za svaku fotku posebno desnim klikom miša otvoriš Wiew Image Info.kad ti se pojavi adresa fotografije jednostavno funkcijom Copy pestaš sliku u temu u koju želiš objaviti fotku na Forumu "Vlakovi" .
Srdačan pozdrav!
Da. I sve to tako dok FB ne prdne u čabar ili jednostavno odluči potamaniti sve fotke starije od godinu dana.sali je napisao/la:Slika se ne vidi.Možda se nismo dobro razmeli budući je ova tvoja fotka pohranjena u Photobucket-u a te slike nije više moguće objavljivati stave jednostavno blokadu i čekaju u zasjedi kao nekad hajduci pa da im se požališ,a oni ti onda vele koliko bi to koštalo.borna je napisao/la:Hmm, otišao sam na svoj profilić, i tamo imam sve slike (njih 2.139), evo jedne od tamo kopirane za probu dali se vidi?
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/Borna_Turk/Vagoni/DSCN0337_zpsovqp1xhn.jpg
Svoje slike bi trebao imati negdje pohranjene ili na vanjskim HD-ovima..stikovima i slićno.
Ako imaš otvoren profil u FB(Facebook) fotke koje nam želiš prezentirati na Forumu jednostavno sa svog kompjutera digneš na svoj FB profil prikažeš ih svojim FB prijateljima.Za nas tvoje prijatelje na Forumu "Vlakovi" iz svoje galerije u FB za svaku fotku posebno desnim klikom miša otvoriš Wiew Image Info.kad ti se pojavi adresa fotografije jednostavno funkcijom Copy pestaš sliku u temu u koju želiš objaviti fotku na Forumu "Vlakovi" .
Srdačan pozdrav!

Pfaff- Administrator
- Broj postova : 10778
Registration date : 17.03.2008
Prekrasne slike "sali". Više nema natpis Montana Line koji je imala još tijekom prošlog mjeseca. Ali matična luka joj je Šibenik, a bila je prije godinu dvije Dubrovnik. To bi mogao biti siguran pokazatelj da više nije u floti GV Line Dubrovnik.
kriticar- Moderator
Stranica 1 / 1.