Par slika iz jedne mape 2
2 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.
Par slika iz jedne mape 2
Mapa se zove TLW Pino Grande Winter, kompozicija je od 22 vagona 4 su Fakll-z i 18 Falsa-z, lokomotive dva Kennedy-a, težina cijele kompozicije 1679 tona, četiri Fakll-a natovarena su pjeskom a svi Falsovi ugljenom. Vremenske prilike: snjeg krka sve u 16 !
E da, još bi Vam skrenuo pažnju na par sitnih detalja: u gornjem desnom uglu, pri vrhu piše "Curent speed", pratite brzinu u odnosu na DCC-u (crni krug malo niže dolje za određivanje brzine, što niže dolje veći gas). U jednom trenutku sam zaustavio vlak na usponu od 4.18% i sve stoji i stoji i stoji ... i pokrenem ga a on unatrag ja ful gas a vlak i dalje klizi unatrag. Cca. 50 metara je klizio i onda stao, Kennedy-ji vrište, kotači se vrte na mjestu i onda polako krene ... ludilo, ludilo!
Uživajte u slikama!
Prvi dio.
E da, još bi Vam skrenuo pažnju na par sitnih detalja: u gornjem desnom uglu, pri vrhu piše "Curent speed", pratite brzinu u odnosu na DCC-u (crni krug malo niže dolje za određivanje brzine, što niže dolje veći gas). U jednom trenutku sam zaustavio vlak na usponu od 4.18% i sve stoji i stoji i stoji ... i pokrenem ga a on unatrag ja ful gas a vlak i dalje klizi unatrag. Cca. 50 metara je klizio i onda stao, Kennedy-ji vrište, kotači se vrte na mjestu i onda polako krene ... ludilo, ludilo!
Uživajte u slikama!
Prvi dio.
Zadnja promjena: thomcro; uto 22 srp 2008, 09:25; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Re: Par slika iz jedne mape 2
Pardon, uhvaćeni ste u prekoračenju brzine. Kazna vam je tri godišnje članarine.
:mig:
:mig:
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Registration date : 29.02.2008
Re: Par slika iz jedne mape 2
uhvaćen na djelu.Thommo je napisao/la:Zato su ti trebali Fals-ovi! Super izgleda.
Gost- Gost
Similar topics
» Malo za nasmijat se...
» Na tragu jedne ASEA-e
» Malo za nasmijat se...
» Vlakom po Luxembourgu (140 slika)
» Na tragu jedne ASEA-e
» Malo za nasmijat se...
» Vlakom po Luxembourgu (140 slika)
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.