Splitsko okružje
+12
kriticar
gti150
Narcis
ikar
andrej
portos
maky
markost
2062 036
Pfaff
gaspa
tram4
16 posters
Stranica 5 / 5.
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Splitsko okružje
Da,Lastovo je za tu liniju postao premali.
andrej- Broj postova : 34
Registration date : 06.10.2008
A na toj liniji ovih dana izgleda da često plovi još manji BARTOL KAŠIĆ sudeći po postovima.andrej je napisao/la:Da,Lastovo je za tu liniju postao premali.
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6070
Registration date : 14.05.2008
Lastovo je postao premali za tu liniju ako vozi na nocnoj liniji za v.luku (u 15h polazak iz Splita). Za dnevnu liniju je po kapacitetu u redu, mislim da bi bio bolje rjesenje nego Bartol KAsic, zbog svoje brzine. Prosle godine je plovio tu dnevnu liniju za v.luku u 10 mj, dok nije isao u remont, samo ovog ljeta je dogovoreno na zahrjev soltana da im Lastovo bude stalan brod, tako da ove godine Lastovo nece ni u V.Luku ni u Vis. Nadam se samo da je to samo ipak privremeno....
andrej- Broj postova : 34
Registration date : 06.10.2008
Po toj logici za Supetar bi trebali staviti LIBURNIJU ,ISTRU i ZAJCA, jer ipak treba se probiti do tih otoka kad zapuše jugo, a HRVATA i braču na linije do udaljenijih otoka.andrej je napisao/la:Lastovo je postao premali za tu liniju ako vozi na nocnoj liniji za v.luku (u 15h polazak iz Splita). Za dnevnu liniju je po kapacitetu u redu, mislim da bi bio bolje rjesenje nego Bartol KAsic, zbog svoje brzine. Prosle godine je plovio tu dnevnu liniju za v.luku u 10 mj, dok nije isao u remont, samo ovog ljeta je dogovoreno na zahrjev soltana da im Lastovo bude stalan brod, tako da ove godine Lastovo nece ni u V.Luku ni u Vis. Nadam se samo da je to samo ipak privremeno....
Ali važno u ovoj državi je da je neki političar dao obečanje.
kriticar- Moderator
Jedno pitanje vezano za liniju Split - Supetar, ako netko zna odgovoriti. Koji trajekt obično plovi ujutro prvu liniju iz Supetra za Split?
DCS- Broj postova : 199
Registration date : 24.06.2008
DCS je napisao/la:Jedno pitanje vezano za liniju Split - Supetar, ako netko zna odgovoriti. Koji trajekt obično plovi ujutro prvu liniju iz Supetra za Split?
Prvu liniju plovi Hrvat, u 6:30. Dok je Marjan bio u remontu plovio je Bol. Inace, Jadrolinija se drzi rasporeda, a do promjena dolazi kad neki trajekt odlazi u remont ili kad se uvode sezonske linije.
631- Broj postova : 4
Registration date : 20.12.2008
To me zanima iz razloga što na primjer na liniji Preko - Zadar prvu liniju vozi uvijek trajekt tipa Sis, Mate Balota ili Jazine koji noći u Preku i di posada spava na trajektu, a recimo dok su sad vozili Juraj Dalmatinac i Supetar, oni bi uvijek noćili u Zadru, pretpostavljam zbog toga što posada nema di spavati na trajektu(npr. trajekt Supetar) pa mora voziti neki na kojem može biti smještena posada. Neznam kako to funkcionira na liniji Splt - Supetar, je li na trajektu Hrvat postoje kabine za posadu ili spavaju u Supetru? Na primjer ovi katamarani što voze po zadarskim otocima svi spavaju u iznajmljenim kućama po otocima Olibu, Molatu odnosno već di im je krajnje odredište.
DCS- Broj postova : 199
Registration date : 24.06.2008
Na Hrvatu postoje kabine za sve članove posade,ali oni spavaju u svojim kućama i ujutro samo dođu na posao.
2062 036- Broj postova : 254
Registration date : 29.05.2008
Ljudi moji ja sam danas bio na Korčuli dok se tankala u Rijeci.To uopće nije loš brod.Ja sam razgovarao sa jednim vrlo starim kapetanom koji ne pamti kad je zadnji put ovako bilo jako jugo tj. ne pamti kad je zadnji put more bilo 7.
Gost- Gost
Sv. Krševan u Splitu.
2062 036- Broj postova : 254
Registration date : 29.05.2008
Možda je Supetar koji je neki dan isplovio iz Porto Baroša.
ikar- Moderator
- Broj postova : 1133
Registration date : 29.02.2008
Supetar je prije nekoliko dana bio u Splitu ujutro, cini mi se na vezu br. 27. Popodne ga vise nije bilo.
631- Broj postova : 4
Registration date : 20.12.2008
Oba broda i SUPETAR i SVETI KRŠEVAN bili su u Splitu na proputovanju. SUPETAR u odlasku na Korčulu(sada vozi liniju Orebić - Dominče), a KRŠEVAN na putu s Korčule u Lošinj na remont
kriticar- Moderator
[quote="kriticar"]Oba broda i SUPETAR i SVETI KRŠEVAN bili su u Splitu na proputovanju. SUPETAR u odlasku na Korčulu(sada vozi liniju Orebić - Dominče), a KRŠEVAN na putu s Korčule u Lošinj na remont[/quote]
Hvala na odgovoru.
Hvala na odgovoru.
Gost- Gost
Bartol Kasic nema dana da on ne kasni na liniji Split - Vela Luka - Ubli... on po bonaci zna kasnit s Ublija 10 minuta!!..a da ne govorim kad bi kasnio po nemirnom moru..izaslo bi pola sata!!!
@nłimOn- Moderator
- Broj postova : 322
Registration date : 04.02.2009
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.