" Gluposti " naših članova :)
+8
Jean
Narcis
kico101
LLeon
ikar
Miha
Phalanx
mannas
12 posters
Stranica 1 / 2. • 1, 2
" Gluposti " naših članova :)
Ima nas i mlađih i starijih , pametnijih i malo manje pametnih pa tako i " gluposti " naših članova ljubitelja željeznica
Nadam se da ovo neće nikog uvrijediti ako se nađe na ovoj temi jer svakakvih " zvrkastih " situacija ima svaki put kad se nađemo bar na kavi !
Evo za početak da ja stavim jednu glupost sa dočeka nove godine !
Čast ima - Veki !
Ovako to izgleda kad se nakon par " Uniona "..
...Veki hvata vatrometa ..
Svi smo živi i zdravi osi što nam još zvoni u ušima i smrdimo po barutu !
Nadam se da ovo neće nikog uvrijediti ako se nađe na ovoj temi jer svakakvih " zvrkastih " situacija ima svaki put kad se nađemo bar na kavi !
Evo za početak da ja stavim jednu glupost sa dočeka nove godine !
Čast ima - Veki !
Ovako to izgleda kad se nakon par " Uniona "..
...Veki hvata vatrometa ..
Svi smo živi i zdravi osi što nam još zvoni u ušima i smrdimo po barutu !
mannas- Broj postova : 147
Registration date : 17.03.2008
Re: " Gluposti " naših članova :)
Morati ćete ga bolje kontrolirat inače postoji opasnost da desetkuje članstvo DPŽ-a .
Gost- Gost
Malo je OT u ovom OT podforumu, al ne da mi se otvarati nova tema zbog ovakvog pitanja...
...a pitanje glasi:
Danas sam čuo od jedne osobe ženskog roda da pogled u odlazeći vlak (straga) donosi nesreću. Pa, ima li tko kakvih "evidence based medicine" saznanja o raširenosti ove izreke?
...a pitanje glasi:
Danas sam čuo od jedne osobe ženskog roda da pogled u odlazeći vlak (straga) donosi nesreću. Pa, ima li tko kakvih "evidence based medicine" saznanja o raširenosti ove izreke?
Registration date : 29.02.2008
Phalanx je napisao/la:Malo je OT u ovom OT podforumu, al ne da mi se otvarati nova tema zbog ovakvog pitanja...
...a pitanje glasi:
Ja sam to čuo na kolodvoru u Rijeci...
Miha- Broj postova : 576
Registration date : 13.12.2008
Phalanx je napisao/la:Malo je OT u ovom OT podforumu, al ne da mi se otvarati nova tema zbog ovakvog pitanja...
...a pitanje glasi:
Onda su prometnici na*ebali...
ikar- Moderator
- Broj postova : 1133
Još veću nesreću donosi dolazeći vlak (sprijeda). Pogotovo ako stojiš između tračnica i tako ga dočekaš.Phalanx je napisao/la:pogled u odlazeći vlak (straga) donosi nesreću.
ZAR POSTOJI NETKO TKO VJERUJE U TAKVE PI*****JE ??? :surprise:
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Jel se to odnosi samo na civile? Željezničari su zaštićeni uniformom? Jel se to odnosi i na lokomotive kad idu strojno same i u tandemu? Jel se to odnosi na lokomotive i kad idu unatrag? Ili su sva ova moja pitanja preteška za ženske koje su neupućene u željeznicu? A one koje imalo nešto znaju kako željeznica funkcionira sve ovo im je smiješno ...Phalanx je napisao/la:... Danas sam čuo od jedne osobe ženskog roda da pogled u odlazeći vlak (straga) donosi nesreću ...
Gost- Gost
ikar je napisao/la:Onda su prometnici na*ebali...
...a tek railfanovi
Iako bi ova priča mogla naći svoje mjesto u nekoj željezničkoj temi, s obzirom na okolnosti odigravanja, stavit ću je ovdje- u "gluposti".
Priča je krenula sasvim uobičajeno- cugom u Cresu. Akteri: Kićo101, Mannas i LLeon. Jedna, druga... došlo vrijeme rastanka sa D, jer žena zatvara birtiju, treba ić doma, a zadnji bus u 22:30. Neki se nudili da će je doma vozit Ali nama se ne ide doma. Svatko normalan bi se preselio u drugi ugostiteljski objekt, ali ne i nas trojica. Odjednom, kao grom iz vedra neba, pukne Mannasa ideja da dugo ismo bili na- Ivanima. Dobro, ići ćemo jedan dan. Ne, ajmo SADA!!! Mene i Kiću je trebalo jako dugo nagovarat.
Sjedamo u sivu i crvenu Ladu Njivu, i stižemo na Ivane.
Oho, ovdje se dosta toga promjenilo.
Dok smo mi razgledavali po bivšem kolodvoru iz obližnjeg kontejnera su izašla 2 čuvara, zajedno oko 300 kg žive vage. I još su dvojica mršavijih ostali pored kontejnera. Ajde sad ti njima objasni da smo mi u 23h navečer došli razgledavat ostatke kolodvora. Dobra večer- dobra večer. Ljudi su bili OK, objasnili smo im tko smo što smo i zašto smo došli. Ne znam što su si oni pomislili (vjerojatno da smo iz Lopače, a ne iz Štaciona) ali popričali smo sa njma desetak minuta. Saznali da ovdje Dalekovod ima svoje skladište za cestu Rijeka- Žuta lokva, onda da je ostalo nešto bukobrana i opreme tunela sa zaobilaznice, kao i da HŽ ima skladište materijala koji koristi za reelektrifikaciju riječke pruge i da je prema kraju kolodvora prokopan nekakav kanal za plin, ali to nismo išli istraživat. Pozdravili smo se sa njima, najavili svoj ponovni dolazak, u većem broju, ali u neko normalnije vrijeme.
Na povratku smo se još zaustavili kod kolodvorske zgrade, koja je dijelom dobila novu stolariju.
Temperatura se dobro spustila ispod nule.
Vrijeme je da se krene doma i završi ovaj čudnovati mini- ekšn.
Priča je krenula sasvim uobičajeno- cugom u Cresu. Akteri: Kićo101, Mannas i LLeon. Jedna, druga... došlo vrijeme rastanka sa D, jer žena zatvara birtiju, treba ić doma, a zadnji bus u 22:30. Neki se nudili da će je doma vozit Ali nama se ne ide doma. Svatko normalan bi se preselio u drugi ugostiteljski objekt, ali ne i nas trojica. Odjednom, kao grom iz vedra neba, pukne Mannasa ideja da dugo ismo bili na- Ivanima. Dobro, ići ćemo jedan dan. Ne, ajmo SADA!!! Mene i Kiću je trebalo jako dugo nagovarat.
Sjedamo u sivu i crvenu Ladu Njivu, i stižemo na Ivane.
Oho, ovdje se dosta toga promjenilo.
Dok smo mi razgledavali po bivšem kolodvoru iz obližnjeg kontejnera su izašla 2 čuvara, zajedno oko 300 kg žive vage. I još su dvojica mršavijih ostali pored kontejnera. Ajde sad ti njima objasni da smo mi u 23h navečer došli razgledavat ostatke kolodvora. Dobra večer- dobra večer. Ljudi su bili OK, objasnili smo im tko smo što smo i zašto smo došli. Ne znam što su si oni pomislili (vjerojatno da smo iz Lopače, a ne iz Štaciona) ali popričali smo sa njma desetak minuta. Saznali da ovdje Dalekovod ima svoje skladište za cestu Rijeka- Žuta lokva, onda da je ostalo nešto bukobrana i opreme tunela sa zaobilaznice, kao i da HŽ ima skladište materijala koji koristi za reelektrifikaciju riječke pruge i da je prema kraju kolodvora prokopan nekakav kanal za plin, ali to nismo išli istraživat. Pozdravili smo se sa njima, najavili svoj ponovni dolazak, u većem broju, ali u neko normalnije vrijeme.
Na povratku smo se još zaustavili kod kolodvorske zgrade, koja je dijelom dobila novu stolariju.
Temperatura se dobro spustila ispod nule.
Vrijeme je da se krene doma i završi ovaj čudnovati mini- ekšn.
A čini se sa fali jedna visinska fotka, e?
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Pa vi niste normalni....
Dobro da vas mariola nije pokupila, onda vam ne bi puno pomogla iskaznica od Štaciona.
Ali dobro ajde, dali ste nam i jednu zanimljivost, da su Ivani malo oživili.
Dobro da vas mariola nije pokupila, onda vam ne bi puno pomogla iskaznica od Štaciona.
Ali dobro ajde, dali ste nam i jednu zanimljivost, da su Ivani malo oživili.
- Broj postova : 6447
Ma koja visinska? Kad sam vidio ona dva grmalja kako izlaze iz kontejnera :surprise: brzo sam se sjurio sa stupa dole, bolje nego da me oni skinu.kico101 je napisao/la:A čini se sa fali jedna visinska fotka, e?
Pa trebalo im je 10 minuta našeg glasnog razgovora i upaljenih farova da ih izvuče iz topline kontejnera. Baš bi primjetili nekoga na vrho zamračenog stupa. Da si slučajno blicnuo, mislili bi da je meteor.LLeon je napisao/la:Ma koja visinska? Kad sam vidio ona dva grmalja kako izlaze iz kontejnera :surprise: brzo sam se sjurio sa stupa dole, bolje nego da me oni skinu.kico101 je napisao/la:A čini se sa fali jedna visinska fotka, e?
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Ja ludog naroda...
Registration date : 04.09.2008
Ma svaka čast!
Noćni mini- s puno zanimljivih novosti, a čak se nitko nije niotkuda strmopizdijo...
BRAVO!
:skok :
Noćni mini- s puno zanimljivih novosti, a čak se nitko nije niotkuda strmopizdijo...
BRAVO!
:skok :
- Broj postova : 11475
Da čovjek ne povjeruje !!! A činilo mi se da ste ozbiljni .
Gost- Gost
Ča vam je malo bira udarila o glavu dečki za neš ovakvog da ste napravili netko bi rekao ili ste ludi ili pijani ko zamlje
Drempa- Broj postova : 413
Registration date : 06.04.2009
Jean je napisao/la:Ja ludog naroda...
Ma jok !
mannas- Broj postova : 147
Vi ste nacisto ludi! Ali ovo je ispalo da bolje ne moze...
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Znate kako zgjeda mona trubasta kot trubilo? Ne? 'Vako ...
da ga lagje morete prepoznat kamo va grade zgjeda Van ovako (ni se puno promenil samo ima ku kilicu viška {more i za prodat }) ...
Zač van se ovo pišen? Smutila me da ren delat borić i se san storil do faze kad je rabilo pohitat svetličice. Kot pravi šal san prvo sprobat ako delaju. Ja utikač va utičnicu a ono ... ... i nestane struje!!! OK, gren pogjedat van na stube osigurač, vratin ga u "normalu" ma lektrike va kuće ni . A psmtr!!! Ča sad!?
šviče da ča san baš sad moral stavljat lampice, da kako ćemo jutra meso speć ... nja nja nja ... Niš, zvat ću Lektroprimorje pa će morda ča neki od njih bit pametan. I tako barbić se svašta spiteval ja neč san znal neč ne (više san bil trubilo nego ča san pamentno i bistre glave povedal) i poveje mi da će ipak poslat tehničara pa neka on vidi ča je va stvare.
Ma samo ča san prekinul razgovor gren još jedanput pogjedat i vidin da nisan prebacil sklopku od limitatora . Brzo zvat HEP da nikega ne šalju ma više se niki ni javljal . A niš ćemo čekat barbića i kad je prišal san mu se lepo izvinil ma da san ipak ja sam rešil misterij lektrike.
Zač Van se ovo pišen? Praznici su i pazite ča delate da i vi nebiste ispali trubila i da Van se drugi smejedu kakova ste mona na kvadrta
da ga lagje morete prepoznat kamo va grade zgjeda Van ovako (ni se puno promenil samo ima ku kilicu viška {more i za prodat }) ...
Zač van se ovo pišen? Smutila me da ren delat borić i se san storil do faze kad je rabilo pohitat svetličice. Kot pravi šal san prvo sprobat ako delaju. Ja utikač va utičnicu a ono ... ... i nestane struje!!! OK, gren pogjedat van na stube osigurač, vratin ga u "normalu" ma lektrike va kuće ni . A psmtr!!! Ča sad!?
šviče da ča san baš sad moral stavljat lampice, da kako ćemo jutra meso speć ... nja nja nja ... Niš, zvat ću Lektroprimorje pa će morda ča neki od njih bit pametan. I tako barbić se svašta spiteval ja neč san znal neč ne (više san bil trubilo nego ča san pamentno i bistre glave povedal) i poveje mi da će ipak poslat tehničara pa neka on vidi ča je va stvare.
Ma samo ča san prekinul razgovor gren još jedanput pogjedat i vidin da nisan prebacil sklopku od limitatora . Brzo zvat HEP da nikega ne šalju ma više se niki ni javljal . A niš ćemo čekat barbića i kad je prišal san mu se lepo izvinil ma da san ipak ja sam rešil misterij lektrike.
Zač Van se ovo pišen? Praznici su i pazite ča delate da i vi nebiste ispali trubila i da Van se drugi smejedu kakova ste mona na kvadrta
Gost- Gost
Šteka buton, šalta ma kako .....
Vidi, to je jedino područje (area51, twilight zone, ... kako god se to zvalo ) na kom san vrlo vrlo "tanak", apsolutno niš neznan (nit želin znat) perche iman veli strah od lektrike i jedino va ča san siguran je stiskat botune .Narcis je napisao/la:Šteka buton, šalta ma kako .....
I lampadinu zamenit (bez da ča drugo zajeben {a i to mi se potrefi ki put} )
Gost- Gost
Nisi jedini ne, tr i ja samo menjan lampadinu, se drugo prepustim letričistima, da ne bi pokle bilo....
Je te strah kad ju moraš prvi put zapalit da ne rokne opet? Ja se skrijen zad zida i onda stisnen šalter (da nebi ki pomislel da je to zajevancija, ja to zaozbiljno delan ... strah je vrag!) pa ča Bog daNarcis je napisao/la:... tr i ja samo menjan lampadinu ...
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2