m/t Korčula
+8
max
5ar
port rijeka
gti150
Pelegrin
ZlayoZg
@n³imOn
gorgoroth
12 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
m/t Korčula
Korčula danas na sidru ispred Rijeke
gorgoroth- Broj postova : 1511
Registration date : 18.06.2008
Re: m/t Korčula
Ja sam jednom bio na Korčula kada se tankala u Rijeci,Korčula se tada bila vezala na gat Karoline riječke.Tada sam bio pričao sa posadom trajekta te su mi rekli da im se vie isplati tankati u Rijeci mazutom nego da se tankaju u Spltu sa D-2 gorivom.
Gost- Gost
Inace trajekt Korcula je na remontu, za par dana ce se vratit na liniji Split - Vela Luka - Ubli..ja mislim jos ovog tjedna, tj. istog tjedna kada je i isla na remont!!
@n³imOn- Moderator
- Broj postova : 322
Registration date : 04.02.2009
Samo da vas upozorim, nastavite li i dalje sa ovakvom prepiskom zatvorit ęu temu!
thomcro, Administrator
EDIT
Maknuo sam one postove koji nemaju veze sa temom! Nastavite li sa takvom prepiskom neęe dobro zavriti! Zato pamet u ... glavu.
thomcro, Administrator
thomcro, Administrator
EDIT
Maknuo sam one postove koji nemaju veze sa temom! Nastavite li sa takvom prepiskom neęe dobro zavriti! Zato pamet u ... glavu.
thomcro, Administrator
Gost- Gost
Trajekt Korcula sutra prelazi na liniju Split - Vela Luka - Ubli... Iz Malog Losinja je krenula prije sat vremena!!!
@n³imOn- Moderator
Nazalost nista od toga, jucer se vratila u Mali Losinj vjerojatno zbog velikih valova!! :/ :(
@n³imOn- Moderator
Trajekt Korcula je u problemima!!! Nije se vratila naime u Mali Losinj zbog velikih valova vec zbog kvara lijevog motora!!! Vracena je u Mali Losinj s remorkerom i sada je opet na doku s time da je udarila provom o dok!!!
Trajektu Korculi kao da nije sudjeno za Jadran!!!! :(
Trajektu Korculi kao da nije sudjeno za Jadran!!!! :(
@n³imOn- Moderator
Trajekt Korcula stigla danas u Split i preuzela liniju za Vela Luku i Ubli!!
@n³imOn- Moderator
Ako niste primjetiLi, KORCULA nije u subotu isplovila za Vela Luku nego ISTRA !!, vratila se u prugu odmah u nedjelju ... Jadrolinija je donijela odluku da trajekt Korcula tanka u Splitu gorivo !!!
@n³imOn- Moderator
prije je znala doęi u Rijeku na "tankanje"
gorgoroth- Broj postova : 1511
Registration date : 18.06.2008
KorcuLa je danas imaLa probLema pri ispLovLjavanju iz VeLa Luke zbog jake tremuntane!! Naime, moraLa je odvezati prvo krmu i onda krenuti i zaokrenuti se i ici rikvercom prema uvaLi gdje je manje tremuntane kako bi mogLa krenuti naprijed prema SpLitu !!
@n³imOn- Moderator
Split
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
KorcuLa se jutros u VeLa Luci pokvariLa, ne znan o cemu se radi, aLi je otkazana Linija u 6:15 sati, odnosno produziLa se za 3 sata, pa je Istra sa SPLITA dosLa u VeLa Luku u 9 sati i pokupiLa voziLa za Split !! U 10:15 sati je krenuo TIN UJEVIC za VeLa Luku, tako da je danas KorcuLa out !!!
@n³imOn- Moderator
Sva sreęa da je Istra jo uvijek ovdje... Kladim se da nisu računali da ęe plovit koliko plovi ovog ljeta uoči odlaska.
Pelegrin- Broj postova : 7
Registration date : 12.07.2009
Danas su za Split biLe tri Linije u kojemu je jedna vanredna: KorcuLa u 12:55 !! Tin Ujevic redovna 13:45, a Istra produzena iz 6:15 u 9:30 !!
@n³imOn- Moderator
Pelegrin je napisao/la:Sva sreęa da je Istra jo uvijek ovdje... Kladim se da nisu računali da ęe plovit koliko plovi ovog ljeta uoči odlaska.
A da moda raše "Korčulu" uvale Turcima umjesto "Istre"?...
gti150- Broj postova : 180
Registration date : 22.06.2008
KorcuLa nam navodno ponovno ide na remont ove godine !! To je drugi put ove godine, dok drugi trajekti idu jedan put godisnje, a KorcuLa mora jos jednom na remont !! Kako komentirate to??
@n³imOn- Moderator
Čitao sam da je Korčula proglaena najboljim trajektom Jadrolinije.Ali to je upravo suprotno.Kvarljiva je.Uvijek kasni.Svako malo je mijenja Istra.Nije ni čudo to je morala 2 puta na remont kad se stalno kvari ili počinje pitura otpadat.ili neto sasvim treęe.
Gost- Gost
Korcula ponovno krca gorivo u Bakru !! Dakle opet stari nacin krcanja goriva
@n³imOn- Moderator
Odlicne sLike Tomo !! Sta je rec da je KorcuLa ovaj put krca gorivo u Rijeci
@n³imOn- Moderator
@n³imOn je napisao/la:... Sta je rec da je KorcuLa ovaj put krca gorivo u Rijeci
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.