Maškare
3 posters
Maškare
Jučer sam snimio dječju maškaranu povorku koju ću prebaciti na DVD pa ako ima zainteresiranih ... Cijena? Samo cijena dvoslojnog medija!
Također, snimati ću i veliku povorku.
Također, snimati ću i veliku povorku.
Gost- Gost
Re: Maškare
Ma ko kaže da nema, a i nedjelja je, forum ni baš najbolje posjećen.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Vreme je od maškar' i danas je Smotra zvončara u Matuljima ... će bit ki viđeniji forumaš "gore" (tu ne računam Kapota, K 357 i sebe)?
Gost- Gost
Smotra zvončara, Matulji, 01.03.'14.
Kako ja već dosta dugo neidem na riječki karneval već odem dan prije do Matulja na Smotru zvončara (bolje, nije komercijalizirano, nije ispolitizirano ... kraće traje! ...) tako sam i ove godine bil pul Matu'j. "Plinskom furunom" sam došal do Bivia a od tamo do Matu'j me Kapo popeljal (dobro vozi, skoro ko Fetel )
Najprvo smo hodočastili njegovoj makete (pod ovo "mi" mislim i na K 357 koji nam se pridružil)
A onda smo otišli do kolodvora i uglavnom se onuda motali ...
Priprema
"Slamari"
Neke je bus od Troleja dopeljal
Mlade tete ča z brhanima mašu
Kako ja već dosta dugo neidem na riječki karneval već odem dan prije do Matulja na Smotru zvončara (bolje, nije komercijalizirano, nije ispolitizirano ... kraće traje! ...) tako sam i ove godine bil pul Matu'j. "Plinskom furunom" sam došal do Bivia a od tamo do Matu'j me Kapo popeljal (dobro vozi, skoro ko Fetel )
Najprvo smo hodočastili njegovoj makete (pod ovo "mi" mislim i na K 357 koji nam se pridružil)
A onda smo otišli do kolodvora i uglavnom se onuda motali ...
Priprema
"Slamari"
Neke je bus od Troleja dopeljal
Mlade tete ča z brhanima mašu
Gost- Gost
Kako i u Rijeci tako i u Matuljima "Halubajci" idu na kraju
Brrr ... sav se naježim kad ih ovako vidim! Zbilja ih treba uživo doživjeti!
Polako ka centru
Bjež' bjež', samo ti bjež' ma zvončaru nemoreš pobeć!
Ma si vas vrajžji ...
Pomalo zdolun
Pust?
Pripremaju se za krug (pazite kako na široko idu , ljude skroz stisli uz zid)
Nažalost nako ovoga sam moral poć doma al' Kapo je ostal još snimat pa morda on stavi ku sličicu (K 357 ni niš snimal)
Vidimo se sledećeg leta z novin reporton !
Brrr ... sav se naježim kad ih ovako vidim! Zbilja ih treba uživo doživjeti!
Polako ka centru
Bjež' bjež', samo ti bjež' ma zvončaru nemoreš pobeć!
Ma si vas vrajžji ...
Pomalo zdolun
Pust?
Pripremaju se za krug (pazite kako na široko idu , ljude skroz stisli uz zid)
Nažalost nako ovoga sam moral poć doma al' Kapo je ostal još snimat pa morda on stavi ku sličicu (K 357 ni niš snimal)
Vidimo se sledećeg leta z novin reporton !
Gost- Gost
Ovu subotu, 14.02. a.d. MMXV, je Smotra zvončara u Matulj'ma ... će doć ki? Navodno da je pul kapota nekakov žutka parti
Gost- Gost
Neki će se sjetit ovoga kad smo snimali ... (upali smo čoporativno nebogom čoviku va makosu)
Zadnja promjena: thomcro; sri 11 vel 2015 - 18:33; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gost- Gost
Skupa smo to snimali
Šteta, jer za subotu iman drugi planthomcro je napisao/la:Ovu subotu, 14.02. a.d. MMXV, je Smotra zvončara u Matulj'ma ... će doć ki? Navodno da je pul kapota nekakov žutka parti
Je kakov vlak u to vreme? Ako je prišal bin,ako ne baš me puno NO intereso zvončarske skupine,aš ih gledan svaki dan.
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Ide vlak na pet do polne. Ja se još premišljam zbog vremenske prognoze. Ujutro ću znat ren ili ne kad vidin najnoviji vremenski bilten
Gost- Gost
Btw. Na koliko ur počinje ta smotra?
Moran znat kamo parkrat auto? Će Kapo ofrigat kakove kunbasice i jaj ako pridemo pul njega?
Moran znat kamo parkrat auto? Će Kapo ofrigat kakove kunbasice i jaj ako pridemo pul njega?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Na uru -> http://www.matulji.hrDamir je napisao/la:Btw. Na koliko ur počinje ta smotra?
To ćeš morat Cartyja zatlačit, ja Ti tu nemoren pomoćDamir je napisao/la:Moran znat kamo parkrat auto? Će Kapo ofrigat kakove kunbasice i jaj ako pridemo pul njega?
Gost- Gost
Nažalost niš od puta u Matulje ...thomcro je napisao/la:... Ujutro ću znat ren ili ne ...
Gost- Gost
Greš u Metropolu? Aš i tamo će navodno bit maškarana parada...thomcro je napisao/la:Nažalost niš od puta u Matulje ...thomcro je napisao/la:... Ujutro ću znat ren ili ne ...
- Broj postova : 11457
Registration date : 17.03.2008
... (nije mi baš nešto to napeto a i nebi da me tapšaju po temenu , zbog toga grizem i ubijam)Pfaff je napisao/la:Greš u Metropolu? Aš i tamo će navodno bit maškarana parada...thomcro je napisao/la:Nažalost niš od puta u Matulje ...thomcro je napisao/la:... Ujutro ću znat ren ili ne ...
Gost- Gost
Tamo će bit najveće maškarePfaff je napisao/la:Greš u Metropolu? Aš i tamo će navodno bit maškarana parada...thomcro je napisao/la:Nažalost niš od puta u Matulje ...thomcro je napisao/la:... Ujutro ću znat ren ili ne ...