Logiranje na forum
4 posters
Logiranje na forum
Zadnjih par tjedana forum svako malo zaboravlja moje podatke i odbija automatsku registraciju prilikom učitavanja stranice. Drugim riječima, u prosjeku svakih 2-3 dana se ispočetka trebam logirati s usernameom i passwordom. Je li to namjerno promijenjeno na forumu ili je to samo moj komp postao svojevoljan ?
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
Re: Logiranje na forum
To se i meni događalo prije otprilike tjedan dana, tako da nije samo do tvog PCa... Sada radi sve ok, iako nisam ništa dirao po postavkama.
Registration date : 29.02.2008
Vjerojatno je riječ o skidanju nove verzije browsera. Meni svako toliko skine noviju verziju Firefoxa i tada mi zna "zaboraviti" podatke.
Još dobro ako mi to napravi na ovom forumu, kojeg gledam i s posla (gdje baš ne želim ostavljati svoje podatke, pa sam postavio firefox da automatski briše history i kukije kad izađem), pa moram svaki put ukucavati username i password, ali kad mi to napravi na, recimo, glazbenom forumu, gdje sam rijetko, pa čak nisam siguran niti koji mi je username, a kamoli password...
Još dobro ako mi to napravi na ovom forumu, kojeg gledam i s posla (gdje baš ne želim ostavljati svoje podatke, pa sam postavio firefox da automatski briše history i kukije kad izađem), pa moram svaki put ukucavati username i password, ali kad mi to napravi na, recimo, glazbenom forumu, gdje sam rijetko, pa čak nisam siguran niti koji mi je username, a kamoli password...
Registration date : 04.09.2008
Blago tebi ... meni i dalje radi probleme. Malo prije sam se po drugi put u današnjem danu morao prijavljivati preko username+passworda.Phalanx je napisao/la: Sada radi sve ok, iako nisam ništa dirao po postavkama.
Nije mi se to još dogodilo na ovom forumu, a koliko se sjećam ni na bilo kojem drugom. Kliknem na "kućicu" za username, ponudi mi sve nickove koje koristimo ja ili supruga, odaberem željeni i automatski mi izbaci i pasword. Još mi se nije dogodilo da me je zaboravio.seabral je napisao/la:Zadnjih par tjedana forum svako malo zaboravlja moje podatke i odbija automatsku registraciju prilikom učitavanja stranice. Drugim riječima, u prosjeku svakih 2-3 dana se ispočetka trebam logirati s usernameom i passwordom.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Napokon sam skužio u kojim slučajevima me forum ponovno traži login. :idea:
Na poslu se na internet spajam preko proxyja, a od doma direktnim spajanjem. Za oba spajanja koristim jedan te isti laptop i svaki put kad se prijavim na forum i istovremeno promijenim način spajanja na internet (proxy --> direktno ili direktno --> proxy) moram se ispočetka logirati. Radim danom je to barem dvaput dnevno a vikendom ne koristim proxy, pa login ostaje zapamćen do ponedjeljka.
Na drugim forumima nemam problema s time. Naravno, pojma nemam zašto je to tako i šta je to tako posebno na ovom forumu.
Na poslu se na internet spajam preko proxyja, a od doma direktnim spajanjem. Za oba spajanja koristim jedan te isti laptop i svaki put kad se prijavim na forum i istovremeno promijenim način spajanja na internet (proxy --> direktno ili direktno --> proxy) moram se ispočetka logirati. Radim danom je to barem dvaput dnevno a vikendom ne koristim proxy, pa login ostaje zapamćen do ponedjeljka.
Na drugim forumima nemam problema s time. Naravno, pojma nemam zašto je to tako i šta je to tako posebno na ovom forumu.