Schummi se vraća
+8
K 357
KAPO
Drempa
echo
Vedran Zeman
Barney
ZlayoZg
kiki273
12 posters
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Schummi se vraća
Ako je vjerovati pričama koje se mogu čuti zadnjih dana izgleda da će Michael zamjeniti stradalog Massu
Izvor: Facebook
Izvor: Facebook
Samo,nema vozačku dozvolu za formulu jer oni je obnavljaju svake godine,a Schumi ne vozi ako se ne varam od 2006.godine.Sve u svemu,biti će zanimljivo ponovno ga vidjeti u bolidu.
Ne bi se začudio da postane svjetski prvak.Opet.
Samo,nema vozačku dozvolu za formulu jer oni je obnavljaju svake godine,a Schumi ne vozi ako se ne varam od 2006.godine.Sve u svemu,biti će zanimljivo ponovno ga vidjeti u bolidu.
Ne bi se začudio da postane svjetski prvak.Opet.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Re: Schummi se vraća
Tesko. Nema dovoljno utrka do kraja sezone, a mislim da aktualni bolid ipak nema dovoljno dobre karakteristike. U svakom slucaju mi je drago sto ce moj omiljeni vozac ponovno voziti.ZlayoZg je napisao/la:Ne bi se začudio da postane svjetski prvak.Opet.
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Samo ne znam dali će se njegovi bodovi zbrajati Massinim ili kreće od nule?
ZlayoZg- Administrator
Michael starta od nule, jedino se zbrajaju bodovi za naslov konstruktora.ZlayoZg je napisao/la:Samo ne znam dali će se njegovi bodovi zbrajati Massinim ili kreće od nule?
Nadam se da će na kraju istrage biti nevin i da ćemo ga ponovno vidjeti u bolidu Ferrarija.
Nadam se da će na kraju istrage biti nevin i da ćemo ga ponovno vidjeti u bolidu Ferrarija.
ZlayoZg- Administrator
Dogovoreno je sa Ferrarijem da će za svaku utrku dobivati milijun Eura + milijun za svaku pobjedu.
Sada ću citirati DJ Krmka i jednu njegovu pjesmu:"Nije fer,nije fer,stvarno nije fer,hoću barem jedan dan da sam umaher!"
Sada ću citirati DJ Krmka i jednu njegovu pjesmu:"Nije fer,nije fer,stvarno nije fer,hoću barem jedan dan da sam umaher!"
ZlayoZg- Administrator
Kae da se ne vraća..........
https://www.facebook.com/pages/Formula-1/59567929391#/note.php?note_id=113840923982&ref=mf
https://www.facebook.com/pages/Formula-1/59567929391#/note.php?note_id=113840923982&ref=mf
Schumacher se vraća: Iduću sezonu vozi za Mercedes GP
Michael Schumacher vraća se u Formulu 1. Sljedeću će godinu provesti kao član momčadi Mercedes GP, tvrdi tirani njemački dnevnik Bild.
"Dragi ljubitelji Formule 1, molimo vas zaveite pojaseve: Rekorder po broju naslova svjetskog prvaka Michael Schumacher (40) sljedeće će sezone biti na startu u bolidu novih srebrnih strijela i time proslaviti jedan od najvećih povrataka u povijesti sporta", pie Bild u tekstu pod naslovom "Schumi i Mercedes: Sada nedostaje jo samo potpis".
Također, isti izvor raspolae informacijom da je postignut usmeni dogovor oko jednogodinjeg ugovora između sedmerostrukog biveg svjetskog F1 prvaka i momčadi nastale iz Brawn GP-a.
"Schumi i Mercedes - ispunit će se san svih njemačkih navijača Formule 1", dodaje se.
"Potpis je samo formalnost. Schumacher se osjeća zdravo i spremno. Posljednji su testovi bili u potpunosti pozitivni. On gorljivo čezne za povratkom i ne moe dočekati novu suradnju s Rossom Brawnom", kae neimenovani Bildov izvor.
Schumacher i Brawn, podsjetimo, surađivali su kod svih Nijemčevih naslova (dva u Benettonu, pet u Ferrariju). Navodno bi sljedećega tjedna cijeli posao trebao biti i slubeno potvrđen.
Bit će zanimljiva sljedeća sezona.Jedva čekam.
ZlayoZg- Administrator
Naprijed srebreni :
Vedran Zeman- Moderator
- Broj postova : 192
Registration date : 11.03.2008
"Gotovo je, Schumacher je potpisao!"
Za 81 dan, 14. oujka sljedeće godine u Bahrainu, oboavatelji Formule 1 ponovno će moći uivati u vjetinama Michaela Schumachera, najtrofejnijeg vozača u Formuli 1.
Njemački dnevnik Bild izvjećuje da je 41-godinji Nijemac u utorak navečer u engleskoj bazi Mercedes GP-a u Brackleyju potpisao jednogodinji ugovor za njemačku momčad, i to za plaću od sedam milijuna eura.
Pregovori su trajali posljednjih mjesec dana. Presudna je činjenica u dogovaranju suradnje, tvrdi isti izvor, bila činjenica da je Schumacher pregovarao s jednim od najvećih prijatelja i najsposobnijih suradnika, Rossom Brawnom. Britanac je bio tehnički direktor u Benettonu od 1992. do 1995., u razdoblju unutar kojeg je Schumi uzeo svoja prva dva svjetska naslova. Potom su zajedno deset godina (1996.-2006.) surađivali u Ferrariju, u kojem je Nijemac osvojio jo pet naslova.
"Mogu li zajedno do osmoga?", pita se Bild.
Brawn je ove godine doveo istu momčad, pod imenom Brawn GP, do dvostrukog naslova.
Timski kolega Schumacheru će u svenjemačkoj momčadi biti Nico Rosberg.
ZlayoZg- Administrator
Dobra vijest za nas, umijeve, fanove. Članak u Jutarnjem:
Sedmerostruki svjetski prvak i povratnik za upravljač bolida Formule 1, Nijemac Michael Schumacher (41), započeo je lov na nove uspjehe treningom na panjolskoj stazi Jerez.
Privatno testiranje koje je odobrila Međunarodna autmobilistička federacija (FIA), a koje će trajati od utorka do četvrtka, Schumacher obavlja u Supernovinom bolidu iz GP2 serije. U utorak ujutro, od 9.50 do 12 sati, apsolvirao je uz prekide 38 krugova.
Statistički najuspjeniji vozač u povijesti ovog sporta (91 pobjeda ukupno u karijeri), koji je pet naslova svjetskog prvaka osvojio vozeći za Ferrari, a dva nastupajući za Benetton, odlučio se na povratak u Svjetsko F1 prvenstvo za volanom Mercedes GP-a.
Momčad koja je prole sezone nosila naziv Brawn GP i osvojila konstruktorsku krunu slubenu će prezentaciju novog bolida, prema pisanju Bilda, imati krajem siječnja u muzeju Mercedes-Benza u Unterturkheimu.
Schumacher, neće voziti u prvom krugu testiranja u Valenciji, već bi prvi put u novi bolid trebao sjesti u drugoj rundi testiranja, koja počinje 10. veljače u Jerezu.
Schumacher odradio prvi vozački trening ove godine
Sedmerostruki svjetski prvak i povratnik za upravljač bolida Formule 1, Nijemac Michael Schumacher (41), započeo je lov na nove uspjehe treningom na panjolskoj stazi Jerez.
Privatno testiranje koje je odobrila Međunarodna autmobilistička federacija (FIA), a koje će trajati od utorka do četvrtka, Schumacher obavlja u Supernovinom bolidu iz GP2 serije. U utorak ujutro, od 9.50 do 12 sati, apsolvirao je uz prekide 38 krugova.
Statistički najuspjeniji vozač u povijesti ovog sporta (91 pobjeda ukupno u karijeri), koji je pet naslova svjetskog prvaka osvojio vozeći za Ferrari, a dva nastupajući za Benetton, odlučio se na povratak u Svjetsko F1 prvenstvo za volanom Mercedes GP-a.
Momčad koja je prole sezone nosila naziv Brawn GP i osvojila konstruktorsku krunu slubenu će prezentaciju novog bolida, prema pisanju Bilda, imati krajem siječnja u muzeju Mercedes-Benza u Unterturkheimu.
Schumacher, neće voziti u prvom krugu testiranja u Valenciji, već bi prvi put u novi bolid trebao sjesti u drugoj rundi testiranja, koja počinje 10. veljače u Jerezu.
Gost- Gost
Članak iz Jutarnjeg:
Na prezentaciji ovosezonskog bolida momčadi Mercedes GP-a, koja se natječe u Formuli 1, njemački povratnik u natjecanje Michael Schumacher najavio je borbu za svoj osmi naslov svjetskog prvaka.
- Jedva čekam početak natjecanja. Imamo momčad sposobnu za osvojiti naslov, tvrdim to u svakom smislu tih riječi.
- Znam da će Mercedes biti kompetitivan, a siguran sam da ću i sam dati prilog tome. Osjećam se kao da mi je ovo prva sezona, posebno sam motiviran i ne mogu dočekati da sjednem u bolid - kazao je Schumacher u Merdesovom muzeju u Stuttgartu gdje je prezentacija odrana.
Priliku za testiranje bolida Schumacher će po prvi puta imati u Valenciji 1. veljače.
Početak sezone SP-a u Formuli 1 zakazan je za 14. oujka na Velikoj nagradi Bahreina.
Najuspjeniji vozač u povijesti sporta nastupio je u 249 utrka Formule 1, vozeći od 1991. do 2006. za timove Jordana, Benettona i Ferrarija. Naslove svjetskoga prvaka osvajao je 1994. i 1995. za Benetton, a potom ih je nanizao pet od 2000. do 2004. vozeći za momčad "propetih konjića".
Ukupno je upisao 91 pobjedu u ponovno oivljenoj karijeri.
Uz Schumachera na čijem će bolidu biti broj 3, u svenjemačkoj momčadi će voziti i Nico Rosberg.
Schumacher: Osjećam se kao da mi je ovo prva sezona
Na prezentaciji ovosezonskog bolida momčadi Mercedes GP-a, koja se natječe u Formuli 1, njemački povratnik u natjecanje Michael Schumacher najavio je borbu za svoj osmi naslov svjetskog prvaka.
- Jedva čekam početak natjecanja. Imamo momčad sposobnu za osvojiti naslov, tvrdim to u svakom smislu tih riječi.
- Znam da će Mercedes biti kompetitivan, a siguran sam da ću i sam dati prilog tome. Osjećam se kao da mi je ovo prva sezona, posebno sam motiviran i ne mogu dočekati da sjednem u bolid - kazao je Schumacher u Merdesovom muzeju u Stuttgartu gdje je prezentacija odrana.
Priliku za testiranje bolida Schumacher će po prvi puta imati u Valenciji 1. veljače.
Početak sezone SP-a u Formuli 1 zakazan je za 14. oujka na Velikoj nagradi Bahreina.
Najuspjeniji vozač u povijesti sporta nastupio je u 249 utrka Formule 1, vozeći od 1991. do 2006. za timove Jordana, Benettona i Ferrarija. Naslove svjetskoga prvaka osvajao je 1994. i 1995. za Benetton, a potom ih je nanizao pet od 2000. do 2004. vozeći za momčad "propetih konjića".
Ukupno je upisao 91 pobjedu u ponovno oivljenoj karijeri.
Uz Schumachera na čijem će bolidu biti broj 3, u svenjemačkoj momčadi će voziti i Nico Rosberg.
Gost- Gost
tomo je napisao/la:Pregled sezone F1 2010.
https://2img.net/h/i1008.photobucket.com/albums/af205/tomo-ri2/vlakovi%2001/100_4670.jpg
Kalendar i sve moguće informacije ima ovdje:
http://www.formula1.com/
http://www.formula1.com/races/calendar.html
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_Formula_One_season
http://hr.wikipedia.org/wiki/Formula_1_-_sezona_2010.
echo- Broj postova : 20
Registration date : 15.11.2008
U prvoj utrci Schummi je 7. na startu!
P Vozač Nacionalnost Momčad Vrijeme
1. S. Vettel Nijemac Red Bull-Renault 1:54:101
2. F. Massa Brazilac Ferrari 1:54:242
3. F. Alonso panjolac Ferrari 1:54:608
4. L. Hamilton Englez McLaren-Mercedes 1:55:217
5. N. Rosberg Nijemac Mercedes 1:55:241
6. M. Webber Australac Red Bull-Renault 1:55:284
7. M. Schumacher Nijemac Mercedes 1:55:524
8. J. Button Englez McLaren-Mercedes 1:55:672
9. R. Kubica Poljak Renault 1:55:885
10. A. Sutil Nijemac Force India-Mercedes 1:56:309
P Vozač Nacionalnost Momčad Vrijeme
1. S. Vettel Nijemac Red Bull-Renault 1:54:101
2. F. Massa Brazilac Ferrari 1:54:242
3. F. Alonso panjolac Ferrari 1:54:608
4. L. Hamilton Englez McLaren-Mercedes 1:55:217
5. N. Rosberg Nijemac Mercedes 1:55:241
6. M. Webber Australac Red Bull-Renault 1:55:284
7. M. Schumacher Nijemac Mercedes 1:55:524
8. J. Button Englez McLaren-Mercedes 1:55:672
9. R. Kubica Poljak Renault 1:55:885
10. A. Sutil Nijemac Force India-Mercedes 1:56:309
1. Fernando Alonso
2. Felipe Massa
3. Lewis Hamilton
4. Sebastian Vetel
5. Nico Rosberg
6. Michael Schumacher
...
1. Fernando Alonso
2. Felipe Massa
3. Lewis Hamilton
4. Sebastian Vetel
5. Nico Rosberg
6. Michael Schumacher
...
Gost- Gost
Znam da nema neke direktne veze sa umijem ... sinoć sam gledao (ta samo gledao, snimao ) utrku F1 iz 1987-e koja je bila u Japanu. Između ostalih ... vozil je i Senna. kad editiram snimku stavit ću i neto screenova.
Gost- Gost
http://www.index.hr/sport/clanak/konacno-bi-se-mogla-ispuniti-zelja-ecclestona-da-hrvatska-dobije-utrku-formule-1/541284.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/konacno-bi-se-mogla-ispuniti-zelja-ecclestona-da-hrvatska-dobije-utrku-formule-1/541284.aspx
Vie se moe ičitati na forum.f1-hr.com (neznam mogu li neregistrirani čitat jer ja sam tamo registriran pa vidim cijeli 4um!)
Mogu čitat i nerigstrirani, provjereno! Ima i podforum Download (vide se svi linkovi!!!) gdje ima poprilično utrka po sezonama za downloadati!
Vie se moe ičitati na forum.f1-hr.com (neznam mogu li neregistrirani čitat jer ja sam tamo registriran pa vidim cijeli 4um!)
Mogu čitat i nerigstrirani, provjereno! Ima i podforum Download (vide se svi linkovi!!!) gdje ima poprilično utrka po sezonama za downloadati!
Gost- Gost
Bilo je prije riječi o tome.
Navodno zbog smanjenja proračuna HTV-a,Formula 1 im je preskupa(navodno za sezonu oko 500 000 ),pa bi prava mogle otkupiti lokalne televizije.
Kako god,tko god da otkupi prava,jedva čekam!
Navodno zbog smanjenja proračuna HTV-a,Formula 1 im je preskupa(navodno za sezonu oko 500 000 ),pa bi prava mogle otkupiti lokalne televizije.
Kako god,tko god da otkupi prava,jedva čekam!
ZlayoZg- Administrator
Tko god ima satelit ili kabelsku moze gledati njemacki RTL, a oni sigurno prenose utrke. Jedini je problem za one koji ne razumiju njemacki, ali obzirom da se sve lijepo vidi na ekranu onda njemacki komentar i nije toliko bitan. Lijepo ga je cuti za nas koji razumijemo sto govore, ali moze se i bez njega.
Nadam se da bi domaci RTL mogao otkupiti F1 jer bi to njima obzirom na dugotrajne veze F1 i njemackog RTL-a trebalo biti najlakse (vitaj najjeftinije), ali muci me sto je do prve utrke manje od tri tjedna, a nema nikakvih naznaka o takvim potezima. Bumo videli.
Navodno da se i na Internetu mogu naci stanice koje ga streamaju, ali kljucna rijec je "navodno" jer ih ja nisam nasao prosle godine.
Barney
Nadam se da bi domaci RTL mogao otkupiti F1 jer bi to njima obzirom na dugotrajne veze F1 i njemackog RTL-a trebalo biti najlakse (vitaj najjeftinije), ali muci me sto je do prve utrke manje od tri tjedna, a nema nikakvih naznaka o takvim potezima. Bumo videli.
Navodno da se i na Internetu mogu naci stanice koje ga streamaju, ali kljucna rijec je "navodno" jer ih ja nisam nasao prosle godine.
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Samo da ne bude Arena sport jer će onda vrlo malo ljudi gledat F1 u Hrvatskoj. Arena sport je naime pay-TV i bez plaćanja nema ni gledanja. Ali kako kae i Barney, uvijek jo ostaje dobri stari njemački RTL na satelitu.ZlayoZg je napisao/la:... tko god da otkupi prava, ...
Gost- Gost
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3