FIAT
+3
Laurus
Thommo
Edo Tijan
7 posters
Stranica 1 / 1.
FIAT
Otvorit ću ovu temu ali sa jednom "starinom". Radi se o FIAT-ovom kamioncinu koji je bio dosta zastupljen u Rijeci. Čak i danas se zna naletjeti na par ovih kamioncina. Original je FIAT-ova proizvodnja ali kasnije su ih proizvodili i u Crvenoj zastavi (barem ja imam takve informacije).
Gost- Gost
Re: FIAT
Bog blagoslovio net , svašta se može nać samo treba tražiti! Otkrio sam i oznake, FIAT 615, 616 ... evo i jedan furgon.
Gost- Gost
Još Malo
Pozdrav Tomo
Zastava (Fiat) kamioncina je bilo dosta u Rijeci i imali su benzinske motore. Furgon 615 N je imao i putničku verziju, vjerojatno pod drugom oznakom. Pod kraj proizvodnje, maska je bila kao saće, i unutra je bio dizel motor, ako se ne varam Perkins.
Zastava (Fiat) kamioncina je bilo dosta u Rijeci i imali su benzinske motore. Furgon 615 N je imao i putničku verziju, vjerojatno pod drugom oznakom. Pod kraj proizvodnje, maska je bila kao saće, i unutra je bio dizel motor, ako se ne varam Perkins.
Edo Tijan- Broj postova : 113
Registration date : 25.08.2009
Da obnovimo fotke starog Fiata iz Šapjana koji još uvjek dela???
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
1960 i ???Laurus je napisao/la:Koje je on godište?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
A zašto ne bi? Pa to su bili dobri kamioniDamir je napisao/la:... starog Fiata iz Šapjana koji još uvjek dela???
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Ima li netko sliku bivšeg Autoprometovog žutog FIAT-a koji je služio za šlepanje ?? Bio je dugo vremena ispod obilaznice na Škurinjama
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2440
Registration date : 15.03.2008
Koliko se ja sjećam to je bio OM ali su mu kasnije promjenili kabinu. Kako je blizu bila garaža od AP-a stalno sam imao priliku viđat taj kamion koji je bio fascinantan. Mislim da imam negdje fotku ali treba ju nać.NP-549 je napisao/la:Ima li netko sliku bivšeg Autoprometovog žutog FIAT-a koji je služio za šlepanje ?? ...
Taj kamion je otprilike ovako izgledao (možda je to baš taj!) ...
Gost- Gost
Da, bio je OM, a naknadno su stavili kabinu od Fiata 619. Ja ga se iskreno ne sjećam u ovakvom izdanju, nego s novim look-om
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2440
Registration date : 15.03.2008
Primorska legenda.
(Most na Soči, 2014)
(Most na Soči, 2014)
leteči vlak- Broj postova : 1041
Registration date : 21.01.2010
"Nema kamiona do OMa!"NP-549 je napisao/la:Da, bio je OM, a naknadno su stavili kabinu od Fiata 619. Ja ga se iskreno ne sjećam u ovakvom izdanju, nego s novim look-om
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Prije se to delalo z dušon a ne ovo današnje novo ... nemoreš pošteno ni ruke zamazat kulko je žnor i čipi i kad parti na ahiret moreš nad njim samo plakat dok ti se ne ukaže kot međugorska Gospa barbić z laptopon
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.