Filmovi sa youtube-a
+13
Damir
max
meštar
kiki273
ZlayoZg
Marioo
KAPO
Drempa
Pfaff
sali
Thommo
Vedran Zeman
Narcis
17 posters
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Filmovi sa youtube-a
Možda jednostavno ne znaju što je usporavanje?
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Jedna reklama : NS Pitstop
Moglo bi se staviti i pod temu : Schummi se vraća
ili......
Srdačan pozdrav !
Moglo bi se staviti i pod temu : Schummi se vraća
ili......
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
Ovdje je najvaznije imati trubu i jake zivce
Marioo- Broj postova : 456
Registration date : 12.05.2008
Čuj nama ovo izgleda nepojmljivo i kao kaos (kako je autor i naslovio film) al' oni su se saživjeli sa time i njima je to normalno. Najbolja stvar u svemu su mi oni karići na jednu ljudsku nožnu snagu . Samo mi jedna situacija nije baš najbistrija, kad im se vlak stvori iza leđa kamo onda miču kariće .
Gost- Gost
Zato na lokomotivi postoji plugtomo je napisao/la:... Samo mi jedna situacija nije baš najbistrija, kad im se vlak stvori iza leđa kamo onda miču kariće .
Ma meni je najbolji onaj lik sta se je sa karićem prikvacio za zadnji vagon i frajer se šlepa
Super video!
Dobio sam sad ideju za jednu dioramu.
Dobio sam sad ideju za jednu dioramu.
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Pa mogao bi nešto slično napravit za na prugu Lupoglav-Raša!
Moje dvije ljubavi!
Tornado i vlakovi
Tornado i vlakovi
Dobar je video ali ovaj je meni bolji
Ovako to rade njemci na koje se stalno pozivamo i koji su nam uzor u svemu! Uživajte svim 8 i nešto minuta!
Gost- Gost
Evo još malo tih predivnih velikih smrdlivih stvorenja što dahću i pušu na sve strane
Jedan stariji ...
Još uvijek mogu dosta povuć
A kako tek tandem izgleda!!!
Viel Spass
Jedan stariji ...
Još uvijek mogu dosta povuć
A kako tek tandem izgleda!!!
Viel Spass
Gost- Gost
tomo je napisao/la:Ovako to rade njemci na koje se stalno pozivamo i koji su nam uzor u svemu! Uživajte svim 8 i nešto minuta!
(425,350)]https://www.youtube.com/v/wqBMu8lKJCk
Svezi glede ovog filmica svakako treba pogledati i 2,3,4 dio u kojim ima voznja vlakom i najezda railfanova uz prugu
ali od svega toga u trecem dijelu je najbolji lik sa maskom za ronjenje za zastitu da mu vjetar neide u oci
Što se toga tiče, nijemci su totalni freakovi i uvijek ćeš vidjeti nekakav "biser". Pratim "Eisenbahn romantik" od siječnja '96-te i vidio sam poprilično improvizacija samo da im dim ne ide u oči. Svačemu se dovijaju, od kirurških naočala pa sve do maski za ronjenje , samo je bitno da služi za zaštitu od dima. Neznam jesi se kad vozi parnjačom i buljio van kroz prozor, ali nemožeš proći ni 500 metara a da ti oči nisu pune pepela . Moja je pok. baka živjela dolje kod Novoselca i kad smo presjedali u Zagrebu odavezno je bilo stajanje i gledanje kroz prozor. Naravno, prije elektrifikacije , dok su putničke vukle parnjače. Ne trebam ti pričat kakve su mi oči bile kad smo sišli sa vlaka () .Marioo je napisao/la:... u trecem dijelu je najbolji lik sa maskom za ronjenje za zastitu da mu vjetar neide u oci
Gost- Gost
Obavezno pogledat DO KRAJA!
Vidi se da vuču DVIJE Žutke.
To je OK s obzirom na duljinu vlaka al' i dalje ostaje pitanje do kuda je sezao vlak na svome kraju.
Gost- Gost
Šteta da na videu nije snimka cijelog odlaska vlaka s kolodvora, već samo isječci.
S obzirom da u opisu videa piše da je 1200 ljudi u vlaku, moja pretpostavka je da se vlak sastoji od 20 vagona.
Više od 10 putničkih vagona (svaki je sa putnicima ~50 tona) jedna žutka, koliko znam, ne može/smije vući na relaciji Rijeka-Moravice.
Jedan Y vagon je dug 24,5 metara, znači da 20 vagona čini kopoziciju od 490 metara.
S obzirom da je drugi vagon u ravnini istočne pasarele ispada da je zadnji bio nekih cca. 50 metara od zapadne pasarele.
S obzirom da u opisu videa piše da je 1200 ljudi u vlaku, moja pretpostavka je da se vlak sastoji od 20 vagona.
Više od 10 putničkih vagona (svaki je sa putnicima ~50 tona) jedna žutka, koliko znam, ne može/smije vući na relaciji Rijeka-Moravice.
Jedan Y vagon je dug 24,5 metara, znači da 20 vagona čini kopoziciju od 490 metara.
S obzirom da je drugi vagon u ravnini istočne pasarele ispada da je zadnji bio nekih cca. 50 metara od zapadne pasarele.
Vedran Zeman- Moderator
- Broj postova : 192
Registration date : 11.03.2008
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5