Štacion na 9. godišnjoj izložbi "Informatika, inovacije, tehnika" (ZTK Rijeka)
+6
Pfaff
Jean
Zeleni_vlak_ARENA
Narcis
Drempa
Thommo
10 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Štacion na 9. godišnjoj izložbi "Informatika, inovacije, tehnika" (ZTK Rijeka)
Sve što je lijepo kratko traje. Došao sam sat vremena prije zatvaranja izložbe s namjerom da na miru još snimim neke stvari samo za sebe jer nije bilo gužve ali eto nije mi se naum ostvario. Sreo sam g-dina Žarka i riječ po riječ ode vrijeme (da, razmjenili samo par korisnih savjeta oko modela!).
Majstori počinju skidati zaštitna stakla da se može doć do postava, u našem slučaju do naših modela.
Još jedna za uspomenu ali ovaj put sa dignutim stablom.
Ajmo dečki, jedna za uspomenu na ovo sa "Priznanjem"
Pa ja malo da držim.
Thommo
Priznanje
Mora i g-din blagajnik isto osjetit "težinu" slave!
Fotkalo se na sve strane!
"Štacionov" kamion i Priznanje
U drugoj prostoriji bila je i Märklinova maketa
Bilo je i HRV aviona ali nažalost to sam skužio kad je bilo gotovo!
I to je to! Do neke druge prilike
Majstori počinju skidati zaštitna stakla da se može doć do postava, u našem slučaju do naših modela.
Još jedna za uspomenu ali ovaj put sa dignutim stablom.
Ajmo dečki, jedna za uspomenu na ovo sa "Priznanjem"
Pa ja malo da držim.
Thommo
Priznanje
Mora i g-din blagajnik isto osjetit "težinu" slave!
Fotkalo se na sve strane!
"Štacionov" kamion i Priznanje
U drugoj prostoriji bila je i Märklinova maketa
Bilo je i HRV aviona ali nažalost to sam skužio kad je bilo gotovo!
I to je to! Do neke druge prilike
Gost- Gost
Re: Štacion na 9. godišnjoj izložbi "Informatika, inovacije, tehnika" (ZTK Rijeka)
Fotke i izložba su zbilja impresivne.Čestitke svima koji su sudjelovali,a posebno ekipi "Štaciona" na ovom vrlo vrijednom priznanju.Svaka čast!
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Ma nije to moglo proći bez mene... Uostalom, naslušao (odn. načitao) sam se komentara na temu Kukača, pa na temu šećer... Kad su mi u 14:50 dnevni poslovi bili simpatično dogotovljeni, ostalo je samo nešto baciti pod zub, kao hranjivu podlogu, jer sam znao da me na moru ne gine sokić. Žuti.
Kako sad ne bih ponavljao motive s izložbe, za uvod ću dati damo naš udarni adut - maketu Draga (kolodvor Matulji ovjekovječen je i strpan u vlastitu temu)
Ali ono što me je toliko raspametilo (da ne znam kako sam propustio uslikati izloške u vitrini oko kojih sam se dosta dugo motao), su jedinstveni modeli autobusa, o kojima su moji forumaški sudrugovi u okviru ove teme već hrpu hvalospjeva spjevali, pretvorivši ta dva modela u legendu.
Autor modela, g. Žarko Mekić (kojeg vidimo na prvoj slici), dobio je ovom izložbom smisao života a našim iskazanim zanimanjem nagradu za sav trud i potvrdu da, zanimajući se i radeći ove modele, nije nikakav čudak koji se toga treba sramiti, već, naprotiv, da je učinio veliko, jedinstveno djelo i da ima ljudi koji takav trud i rad itekako cijene.
Neću ništa više pisati
Kako sad ne bih ponavljao motive s izložbe, za uvod ću dati damo naš udarni adut - maketu Draga (kolodvor Matulji ovjekovječen je i strpan u vlastitu temu)
Ali ono što me je toliko raspametilo (da ne znam kako sam propustio uslikati izloške u vitrini oko kojih sam se dosta dugo motao), su jedinstveni modeli autobusa, o kojima su moji forumaški sudrugovi u okviru ove teme već hrpu hvalospjeva spjevali, pretvorivši ta dva modela u legendu.
Autor modela, g. Žarko Mekić (kojeg vidimo na prvoj slici), dobio je ovom izložbom smisao života a našim iskazanim zanimanjem nagradu za sav trud i potvrdu da, zanimajući se i radeći ove modele, nije nikakav čudak koji se toga treba sramiti, već, naprotiv, da je učinio veliko, jedinstveno djelo i da ima ljudi koji takav trud i rad itekako cijene.
Neću ništa više pisati
Registration date : 14.05.2008
Udarna tema i slike iz prethodnog odgovora naprosto nisu dozvoljavale nastavak teme u ovom smjeru. Previše su uzvišene. A u nastavku je riječ o društvenim aktivnostima. Tj. članovima. Ali samo ukratko.
Neozbiljni postav
Malo ozbiljniji postav
Radni postav
Neću više, da ne zaspamam temu
Neozbiljni postav
Malo ozbiljniji postav
Radni postav
Neću više, da ne zaspamam temu
Registration date : 14.05.2008
Još malo sklika s izložbe...
Elder statemeni...
Kapo od ZTK je zadovoljan!
Poze razne:
Greb, greb... Što da mu sad odgovorim...?
Elder statemeni...
Kapo od ZTK je zadovoljan!
Poze razne:
Thommo je napisao/la:...
...
Gost- Gost
Evo i filmić (konačno)
https://www.youtube.com/watch?v=xmlVQW21ANo
https://www.youtube.com/watch?v=xmlVQW21ANo