HŽ serija 1141 (ASEA)
+48
Josip
Stjepan
borna
KAPO
Thommo
MarioB
NP-549
2044
gorgoroth
brena010
crhav
Laurus
mrki
ICE-3M
portos
DD
zele
max
echo
Damir
K 357
5ar
novi_shef
Marioo
kico101
Dash9
LLeon
Vice
Drempa
klemenčič
Miha
gti150
Jim-Zlaja
gaspa
Phalanx
sali
2041024
mannas
Vedran Zeman
seabral
ikar
Jean
kiki273
Hrxo
ELA
EuroTrakker
ZlayoZg
cokla
52 posters
Stranica 32 / 40.
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: HŽ serija 1141 (ASEA)
Izletnički vlak iz Lokava ...Thommo je napisao/la:... Valjda neki transport praznih vagona?
...
Dva dana (srijedu i četvrtak) su srednjoškolci iz riječke gimnazije išli u Golubinjak vlakom.
Zadnja promjena: dida; ned 21 ruj 2014 - 12:34; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
dida je napisao/la:Kapo će te perche mu se po lenu motašDamir je napisao/la:Matulji-Opatija 20.09.2014
...
Neće ne,aš san od njega tražil vozni red i znal je da gren na tu bandu...
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
dida je napisao/la:O-oo ... danas je bil izuzetno raspoložen dan od ekšna
Yeap! Bilo je full coll...
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
302 pul Matuj
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Zagreb RK
Zapadni Kolodvor.
Generalski Stol.
Ogulin.
Maksimir.
Borongaj.
Zapadni kolodvor.
Držićeva.
Velika Gorica.
Zapadni Kolodvor.
Generalski Stol.
Ogulin.
Maksimir.
Borongaj.
Zapadni kolodvor.
Držićeva.
Velika Gorica.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Asea 004 u Pečinama s tadds -ovima & 389 u Rijeci sa janezom !
K 357
K 357
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Ova ti je odlična , samo sljedeći put pokušaj izbjeć skretnički lik! Bila bi još bolja.K 357 je napisao/la:
https://2img.net/h/i1315.photobucket.com/albums/t585/radjator/DSCN7849_zps5bf795de.jpg ...
...
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2443
Registration date : 15.03.2008
Kakvo ti je to pitanje? Pa očito je da idu za Škrljevo ...NP-549 je napisao/la:Ki tu kega vuče (ili riva) ?
https://2img.net/h/i1081.photobucket.com/albums/j356/AMFanovPBaccount/17D0abica.jpg
Gost- Gost
Pojasni što je toliko očito.
(Ne meni, ja vidim tri stvari po kojima se da skužiti, ali ima forumaša koji nisu toliko upućeni ili ne obraćaju toliko pažnju na detalje. Forum valjda služi i tome da ljudi koji ne znaju nešto nauče, a ne da ih se vrijeđa.)
(Ne meni, ja vidim tri stvari po kojima se da skužiti, ali ima forumaša koji nisu toliko upućeni ili ne obraćaju toliko pažnju na detalje. Forum valjda služi i tome da ljudi koji ne znaju nešto nauče, a ne da ih se vrijeđa.)
Zadnja promjena: Jean; ned 26 lis 2014 - 19:26; ukupno mijenjano 1 put.
Registration date : 04.09.2008
Nemam namjere pojašnjavati očite stvari!
Na koncu konca moderator si Jean i ti objasni, to bi valjda trebao bit tvoj udio na forumu.
Na koncu konca moderator si Jean i ti objasni, to bi valjda trebao bit tvoj udio na forumu.
Gost- Gost
Evo, ovo ja vidim:
Podignute stražnje pantografe, crvena svjetla na stražnjoj strani lokomotive i prazu stražnju upravljačnicu na srednjoj lokomotivi. Po tome se da zaključiti da su lokomotive izašle iz kolodvora Rijeka (idu li za Škrljevo, za Pećine ili za Brajdicu - to nije vidljivo ni iz čega na ovoj fotki), umjesto da idu prema kolodvoru Rijeka.
Moj "udio" kao moderatora na forumu je da moderiram (usmjeravam raspravu) i da reagiram na svaki zametak svađe i vrijeđanja. To sam napravio sada (izbrisao post u kojem vrijeđaš druge forumaše) i to ću činiti svaki put kad takvo nešto zamijetim na forumu.
Podignute stražnje pantografe, crvena svjetla na stražnjoj strani lokomotive i prazu stražnju upravljačnicu na srednjoj lokomotivi. Po tome se da zaključiti da su lokomotive izašle iz kolodvora Rijeka (idu li za Škrljevo, za Pećine ili za Brajdicu - to nije vidljivo ni iz čega na ovoj fotki), umjesto da idu prema kolodvoru Rijeka.
Moj "udio" kao moderatora na forumu je da moderiram (usmjeravam raspravu) i da reagiram na svaki zametak svađe i vrijeđanja. To sam napravio sada (izbrisao post u kojem vrijeđaš druge forumaše) i to ću činiti svaki put kad takvo nešto zamijetim na forumu.
Pojedinci se očito jako lako ćapaju za ješku.
Uostalom, zašto bi ja pital kamo idu kad sam ja slikal i jako dobro znam kamo idu
Uostalom, zašto bi ja pital kamo idu kad sam ja slikal i jako dobro znam kamo idu
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2443
Registration date : 15.03.2008
E moj Jean ... da si malo više na terenu znao bi kamo idu (ustvari su išla) ova tri stroja.Jean je napisao/la:... (idu li za Škrljevo, za Pećine ili za Brajdicu - to nije vidljivo ni iz čega na ovoj fotki) ...
Gost- Gost
Iz same fotografije (ne uzimajući u obzir njen širi kontekst) nije vidljivo idu li lokomotive za Škrljevo ili za Brajdicu.
Ja znam da na Pećinama tri lokomotive nemaju što tražiti i da vjerojatno idu za Bakar, ali to netko tko gleda fotografiju sastrane i tko nije precizno upućen u zbivanja na željeznici riječkog prstena (a ima podosta forumaša koji nisu, pogotovo u zadnje vrijeme) ne može znati.
Ja znam da na Pećinama tri lokomotive nemaju što tražiti i da vjerojatno idu za Bakar, ali to netko tko gleda fotografiju sastrane i tko nije precizno upućen u zbivanja na željeznici riječkog prstena (a ima podosta forumaša koji nisu, pogotovo u zadnje vrijeme) ne može znati.
Ako se slažete, ja bih (s vašim dopuštenjem) počistio cijelu ovu svađ(ic)u jer nema potrebe za njom, a vi se dogovorite tko će objasniti iz čega se može jednoznačno zaključiti kuda idu lokse. Za reć pravo, to je i meni zanimljivo.
Može?
Može?
- Broj postova : 11499
Registration date : 17.03.2008
Da malo više pratiš zbivanja znao bi kamo to ide a skupljti mrvice što netko drugi napišeJean je napisao/la:Iz same fotografije (ne uzimajući u obzir njen širi kontekst) nije vidljivo idu li lokomotive za Škrljevo ili za Brajdicu.
Ništa ti neznaš ... da znaš nebi onda pisao ovakve bedastoće.Jean je napisao/la:Ja znam ...
(samo da me poštediš veleumnih ispada od vrlog moderatora)Pfaff je napisao/la:...
Može?
Gost- Gost
dida je napisao/la:
E moj Jean ... da si malo više na terenu znao bi kamo idu (ustvari su išla) ova tri stroja.
Malo bolje otvoriti oči, 3 elektre + dizel, dakle 4 stroja.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Stranica 32 / 40.