Gerijatrijski ekšn: dvojca starkelja protiv infrastrukture. (masa slika)
+4
Silver
ZlayoZg
Pfaff
kobler
8 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Gerijatrijski ekšn: dvojca starkelja protiv infrastrukture. (masa slika)
Tomo nam je standardan, ali kobler Jel' to druga mladost, jel' to vremenski uvjeti djeluju tako na njega, jel...
Zaista, i kad misliš: sve sam (već) vidio, kad zaustiš: s čim će nas sad opet zagnjaviti ... - dočeka te jedan sasvim novi pristup, sasvim novi motivi, sasvim novi kutevi... ali još popratni tekst k tome ?!? A ja sebi utvaram da dobro pišem. Svaka čast - starkelja kobler pun je iznenađenja. I to dobrih! A kakav će tek biti kad još malo sazrije
Zaista, i kad misliš: sve sam (već) vidio, kad zaustiš: s čim će nas sad opet zagnjaviti ... - dočeka te jedan sasvim novi pristup, sasvim novi motivi, sasvim novi kutevi... ali još popratni tekst k tome ?!? A ja sebi utvaram da dobro pišem. Svaka čast - starkelja kobler pun je iznenađenja. I to dobrih! A kakav će tek biti kad još malo sazrije
Registration date : 14.05.2008
Re: Gerijatrijski ekšn: dvojca starkelja protiv infrastrukture. (masa slika)
Kao što Gaspa kaže - Tomo nam je standardan, ali Kobler... Kobler se definitivno probudio i dokazao da je Rijeka sa svoja tri gradska kolodvora uvijek iznova zanimljiva, stvar je samo u kutu promatranja. Komentari su za 10! Go, Kobler, go!
Registration date : 04.09.2008
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.