J/S 363
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.
J/S 363
Vjerujem da oni koji ganjanju Briitke po Trainzu znaju da postoje dva različita mesha. Razlike su samo u onim bočnim reetkama, u veličini, obliku i poloaju.
Ovdje ih vidimo zajedno
Sa duim ali uim reetkama ...
... i kraćim ali irim reetkama
Nagradno pitanje glasi: dali je netko moda naao i kakav treći model koji je sličniji stvarnoj lokomotivi koja vozi u Sloveniji?
Da, nagrada je repaint! Ovi modeli sa screenova imaju mesheve cc6500_body i cc6502_body i shodno tome oni ne podlijeu primjerenoj nagradi! Nagrada će biti poslana preko maila!
Ovdje ih vidimo zajedno
Sa duim ali uim reetkama ...
... i kraćim ali irim reetkama
Nagradno pitanje glasi: dali je netko moda naao i kakav treći model koji je sličniji stvarnoj lokomotivi koja vozi u Sloveniji?
Da, nagrada je repaint! Ovi modeli sa screenova imaju mesheve cc6500_body i cc6502_body i shodno tome oni ne podlijeu primjerenoj nagradi! Nagrada će biti poslana preko maila!
Gost- Gost
Re: J/S 363
Repaint kao nagradna se obustavlja!!! Sam sam naao model koji sam trebao u svojoj bazi! Ujutro ću staviti i screenove tog modela!thomcro je napisao/la:...
Nagradno pitanje glasi: dali je netko moda naao i kakav treći model
...
Gost- Gost
Evo 'vako; nema trećeg mesha ! Stvar je u tome da se jedan od mesheva da malo bolje urediti!
Ovdje je baza mesh cc6502
Ovdje je baza mesh cc6500
Ali i ovdje je baza mesh cc6500
U biti sam traio nepostojeći mesh jer se nisam sjetio počeprkat po jednom od ova dva.
Ovdje je baza mesh cc6502
Ovdje je baza mesh cc6500
Ali i ovdje je baza mesh cc6500
U biti sam traio nepostojeći mesh jer se nisam sjetio počeprkat po jednom od ova dva.
Gost- Gost
SZ 363 002 kao nevozna lokomotiva (nema animirani pantograf, nema horn i predviđena je kao vagon)
Gost- Gost
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.