Viktor Lenac
+23
Pfaff
blacktag
Vice
Vedran Zeman
file
lappino
mannas
NP-549
2062 036
max
port rijeka
kobler
echo
Silver
ikar
gorgoroth
gti150
LLeon
Phalanx
novi_shef
kiki273
Narcis
kico101
27 posters
Stranica 23 / 40.
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Viktor Lenac
kico101 je napisao/la:Isprike Lleonu što sam ga izostavio, ali on je već insajder, pa to zna ( možda i bolje od mene ).
kico101 je napisao/la:Btw, u zadnjih mjesec dana prevezli smo 59 poklopaca štiva od 3 broda na Leunu i natrag, što je za mene sasvim dovoljno posla.
A strašnog posla. Treba ti viljuškarist za pripremit potklade, vozač mamuta, 2 dizaličara, i 15 mornara. Sve skupa 5 dana posla za 20 ljudi.
Btw, nešto su slovenci počeli radit oko one žute mostne dizalice na platou ispred Doka 11. Jel ona ide na 11-icu? Da joj neće falit visine?
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Nemoj Brodosplit u subotu majke ti. Najavili i potvrdili 30 ljudi za Uskršnji ponedjeljak ovaj vikend smo puni i mogli bi spavat na parkingu ako dođu ranije.
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Registration date : 29.02.2008
Žuta dizal'ca će na poziciju budućeg skladišta crne metalurgije ( tamo gdje je nekad bilo sačmarilište ), a za dok 11 su ponovo kupili neke polovne dizalice. Koje i kakve, nemam pojma.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Ček malo, a zar nije lakše iskrcavat slop u luci nego na sidru? Ne moraš plaćat remorker, brže se obavi iskrcaj, a ako se i dogodi neko nepredviđeno izljevanje zatvoriš branu i sve ostaje u luci. Bolje nego hvatat masnu mrlju po cijelom Kvarneru.kico101 je napisao/la:Kad moraš uvlačiti brod od 182 m i 31 m širine između doka i drugog broda radi iskrcaja slopa koji se mogao obaviti i na sidru...
LLeon je napisao/la:Treba ti viljuškarist za pripremit potklade, vozač mamuta, 2 dizaličara, i 15 mornara. Sve skupa 5 dana posla za 20 ljudi.
Post sam pisao jutros u žurbi, pa sam zaboravio jedan detalj. Trebaju i 2 bravara za poravnat ogradu kad je majstor sa mamutom "popegla". Kad mu gabariti poklopca izlaze izvan slobodnog profila.
novi_šef je napisao/la:Nemoj Brodosplit u subotu majke ti. Najavili i potvrdili 30 ljudi za Uskršnji ponedjeljak ovaj vikend smo puni i mogli bi spavat na parkingu ako dođu ranije.
Jel vam to Stena stiže na dokovanje ?
Vice- Broj postova : 72
Registration date : 12.04.2008
Pa kad i nemate ništa drugo za poslat.
LLeon je napisao/la: Pa kad i nemate ništa drugo za poslat.
A nemamo, do nove godine ništa...
Ro-pax gre u Trst...
Danas je na Stenu bija ukrcaj spize i pića. Sutra kreće put vas gori.
Sredite je i dotjerajte kako triba
Možda je lakše, a možda i ne. Naime, iskrcaj slopa u luci je opasniji zbog blizine infrastrukture koja može biti oštećena u slučaju požara, eksplozije i slično. Drugo, između broda Simon i Cornelia ima samo 21 m slobodnog prostora, a teglenica s remorkerom u bočnom teglju je širine 18 m, to im ostavlja 1,5 m sa svake strane za manovru. I treće, naše plovne nemaju dozvolu za tegalj teglenica ( osobito ne punih ), tako da je preuzimanje na sidru sigurno manje rizično u uvjetima dobrog vremena kakvo je sad.LLeon je napisao/la:
Ček malo, a zar nije lakše iskrcavat slop u luci nego na sidru? Ne moraš plaćat remorker, brže se obavi iskrcaj, a ako se i dogodi neko nepredviđeno izljevanje zatvoriš branu i sve ostaje u luci. Bolje nego hvatat masnu mrlju po cijelom Kvarneru.
Ograda je davno popeglana, što se može vidjeti po stupnju korozije. Uostalom, tko im je kriv kada su znali kakvi se tereti tamo transportiraju.LLeon je napisao/la:
Post sam pisao jutros u žurbi, pa sam zaboravio jedan detalj. Trebaju i 2 bravara za poravnat ogradu kad je majstor sa mamutom "popegla". Kad mu gabariti poklopca izlaze izvan slobodnog profila.
kico101- Moderator
Ta ograda je popeglana vec barem 5 puta i isto toliko puta ravnana. Ovo zadnje ju je popeglao mamut sa poklopcem od Koreje. Rekao mi kolega, a ja prosao tuda 5 minuta prije.
Šteta što Ro-pax ide u Trst
gorgoroth- Broj postova : 1510
Registration date : 18.06.2008
Samo bi mi on trebao ovdje za Uskrs. Neka ide. Dobro mu more.
kico101- Moderator
A kako ću ga ja slikati u Trstu
kico101 je napisao/la:Samo bi mi on trebao ovdje za Uskrs. Neka ide. Dobro mu more.
Ro-pax Piana tek ide u dok iza 15.05. ili čak 01.06. Tako da nemaš brige
Triba bi i ja s njim na dok, al još ima do toga
gorgoroth je napisao/la:A kako ću ga ja slikati u Trstu
Probaj fotoaparatom.
Ro-pax ide vjerojatno onda u Nuovo Arsenale Triestino. Tamo su mislim 4 suha doka. Bio sam ja unutra pred par godina i samo smo ušli unutra autima kraj porte, nitko te niš ne pita, ali ja sam bio sa ekipom naših ljudi koji rade tamo pa ih portiri već znaju.
Sa nuove sopraelevate (brza cesta koja prolazi iznad "Torrija") se lijepo vide dokovi, ali to je brza cesta bez zaustavne trake, pa zaustavljanje autom nema šanse, jedino možda se pješke može provuć. Uskoro idem u Trst pa ću škicnut malo.
Onda ćemo od tebe očekivati slike,jer ne mislim radi toga u Trst ,možda radi pašte da
Ako odem, potrudit ću se da ga uslikam, onolko kolko će mi slobodno vrime dopustit.
A slikajte mi malo Stenu gori zato sad. Jučer je isplovila iz škvera, tribala bi tokom dana ja mislim doplovit u Lenac.
A slikajte mi malo Stenu gori zato sad. Jučer je isplovila iz škvera, tribala bi tokom dana ja mislim doplovit u Lenac.
Evo je vec na doku. Jos metar i na suhome je. Nisam uzeo fotoaparat, a sa mobitelom ce bit kako bude.
Evo ja sad došao iz Trsta. Da sam prije vidio da je tamo možda bi ga bio išao slikati...
max- Broj postova : 224
Registration date : 13.12.2009
Što je tamo? Tko je tamo? Nije tamo. Stiže polovicom svibnja ili kasnije. Pročitaj još jednom ispočetka, pažljivije.
Hahaha
A joj... Pardon...
A joj... Pardon...
LLeon je napisao/la:Vice, evo samo za tebe.
Zahvaljujem
Čudno mi je vidit je van Brodosplita, gledaš je na vezu 3 miseca i promataš radove nan joj, a onda odjednom ode
A i čudno mi je malo kako su se odlučili poslat je baš za praznike gori.
Inače to je zadnja Stena iz ove serije u Brodosplitu, novogradnja 465, a ime broda je Stena Premium.
A šta se dizalice tiče, imamo mi u Brodosplitu dizalicu slične konstrukcije, kran joj je na sličnom mistu lagano oštećen, čak se i vide tragovi sanacije.
Prorijedilo se brojčano stanje u Lencu,nakon onakve gužve sada je dosta pusto,mislim na brodove na kojima se radi a ne koji su na čekaoni.
Ima li kakvih novih najava ako se smije znati
Ima li kakvih novih najava ako se smije znati
Hoće li Liburnija ići u dok?
Liburnija, prema planu u dok 5, sutra ( nakon izdokovanja MS SIMON ). Od dolazaka, zasad, potvrđeni MAERSK RIGA-05.05. ( za dok 5 ) i ALAN VELIKI-04.05. ( za dok 11 ). Datume treba uzeti s rezervom, jer ovise o mnogo faktora ( prije svega vrijeme ).
kico101- Moderator
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Stranica 23 / 40.