m/t Nosač
+2
LLeon
@nłimOn
6 posters
Vlakovi :: Ostala prijevozna sredstva :: Putnički brodovi :: Putnički brodari :: Linijska nacionalna plovidba
Stranica 1 / 1.
m/t Nosač
Sve u vezi trajekta Nosač.
@nłimOn- Moderator
- Broj postova : 322
Registration date : 04.02.2009
Re: m/t Nosač
Izgrađen 1975. god u Norveškoj
L.O.A. 65 m
Breadth 15 m
Speed 12 kn
DWT 493 t
Plovi na liniji Valbiska (Krk)- Lopar (Rab)
Valbiska, 15. 08. 2011.
Jedna rampa mu ne radi koliko ja znam barem godinu dana, a bit će prije i dvije, pa vozači moraju izvodit ovakve manevre, kao da su na škovaceri, a ne trajektu sa dvije rampe.
L.O.A. 65 m
Breadth 15 m
Speed 12 kn
DWT 493 t
Plovi na liniji Valbiska (Krk)- Lopar (Rab)
Valbiska, 15. 08. 2011.
Jedna rampa mu ne radi koliko ja znam barem godinu dana, a bit će prije i dvije, pa vozači moraju izvodit ovakve manevre, kao da su na škovaceri, a ne trajektu sa dvije rampe.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
LLeon je napisao/la:
Ovdije nisu na škovaceri nego na škovaci...
max- Broj postova : 224
Registration date : 13.12.2009
Zar je toliki problem popraviti tu rampu, jer izvoditi ovakve manevre pri ukrcaju i iskrcaju vozila, zbilja nema smisla. Jer kakvih sve vozača danas ima na cesti, ne znaju voziti ni ravno, a kamoli na rikverc i to po trajektu.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
LLeon je napisao/la:
Valbiska, 15. 08. 2011.
Godinu dana kasnije; Valbiska, 12.08.2012.
Sve je još uvijek po starom.
Rampa i dalje ne radi, manevri po brodu.
Najprije krcaju osobne aute, a za kraj ostave autobuse i vozila s prikolicama, tako da se oni ne okreću na brodu (logično, ne bi ni mogli) nego u Loparu izlaze u rikverc.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
21.9.2012. u Loparu
Dolazi iz Valbiske
Slijedi okret,u pozadini koća "PETER PAN JEDAN" koja je donijela dijelove jedrilice koja se razbila,e sad nisam pitao koja je.
Gužva u luci
Iskrcaj
Odlazak
Saznao sam prije nekoliko dana,od mornara na Nosaču,da se LNP-u ne isplati popravljati turbinu trajekta,te vjerovatno ide na vječna lovišta.Kažu da će se nabaviti noviji polovni trajekt,a dok ne stigne liniju bi održavao Moli.E sad,hoće li biti popravka ili ne,ali uglavnom nešto se mora poduzeti jer nosač jedva dostiže brzinu od 9čv,a propisana je 12 čv,te ne znam kako im agencija već više od mjesec progledava kroz prste.Također jadrolinija im je bila ponudila "iznajmljivanje" Brestove,koja je inače mijenjala Nosača ovo ljeto,ali uz "sitnu" naknadu.
Dolazi iz Valbiske
Slijedi okret,u pozadini koća "PETER PAN JEDAN" koja je donijela dijelove jedrilice koja se razbila,e sad nisam pitao koja je.
Gužva u luci
Iskrcaj
Odlazak
Saznao sam prije nekoliko dana,od mornara na Nosaču,da se LNP-u ne isplati popravljati turbinu trajekta,te vjerovatno ide na vječna lovišta.Kažu da će se nabaviti noviji polovni trajekt,a dok ne stigne liniju bi održavao Moli.E sad,hoće li biti popravka ili ne,ali uglavnom nešto se mora poduzeti jer nosač jedva dostiže brzinu od 9čv,a propisana je 12 čv,te ne znam kako im agencija već više od mjesec progledava kroz prste.Također jadrolinija im je bila ponudila "iznajmljivanje" Brestove,koja je inače mijenjala Nosača ovo ljeto,ali uz "sitnu" naknadu.
tandara- Broj postova : 1
Registration date : 15.09.2012
Vlakovi :: Ostala prijevozna sredstva :: Putnički brodovi :: Putnički brodari :: Linijska nacionalna plovidba
Stranica 1 / 1.