Bakarski zaljev
+14
blacktag
Pfaff
KAPO
borna
dari
zele
Jean
NP-549
kobler
Patentee 1833
gorgoroth
LLeon
Narcis
kiki273
18 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Mistika bakarskog tunela
Mislim da bi slijedeći članak pristajao ovdje no ako ne može se premjestiti?
Tunel se nalazi u zaljevu grada Bakra i spaja lijevu stranu obale s desnom. Izgrađen je, sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća, od ogromnih betonskih cijevi, a glavna namjena, sve do polovice 90-ih, bila mu je prebacivanje ugljena
Hmm slike ne mogu prebaciti no ionako sam vas mislio preusmjeriti na cijeli članak ovdje
Dodat ću jednu sliku sa Fb
Tunel se nalazi u zaljevu grada Bakra i spaja lijevu stranu obale s desnom. Izgrađen je, sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća, od ogromnih betonskih cijevi, a glavna namjena, sve do polovice 90-ih, bila mu je prebacivanje ugljena
Hmm slike ne mogu prebaciti no ionako sam vas mislio preusmjeriti na cijeli članak ovdje
Dodat ću jednu sliku sa Fb
borna- Moderator
- Broj postova : 9465
Registration date : 16.11.2010
gaspa likes this post
Re: Bakarski zaljev
Kroz tunel je iao konvejer kojim je ugljen za koksiranje prebacivan na drugu obalu gdje je bila koksara.
Kad je pogon ugaen, povađena je oprema.
Bilo je ideja da se od tunela napravi turistička atrakcija, ali su se tunela dokopali oni čudni koljkai koje je dozvoljeno papati jedino u Neumu pa je postao opasan i sad je zakračunan i strogo je zabranjeno prolaziti kroz njega.
Kad je pogon ugaen, povađena je oprema.
Bilo je ideja da se od tunela napravi turistička atrakcija, ali su se tunela dokopali oni čudni koljkai koje je dozvoljeno papati jedino u Neumu pa je postao opasan i sad je zakračunan i strogo je zabranjeno prolaziti kroz njega.
- Broj postova : 11496
Registration date : 17.03.2008
Re: Bakarski zaljev
Nikad mi ne znamo iskoristiti nae atrakcije. Zagrebački tunel i pulski Zero Strasse su normalni tuneli ispod brda, ali ovo? Toga, vjerojatno, po svijetu nema ba mnogo.
Registration date : 14.05.2008
Pfaff likes this post
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.