Viktor Lenac
+21
LLeon
gorgoroth
kico101
Pfaff
Jean
davorvis
KAPO
5ar
kobler
gti150
Silver
ICE-3M
2062 036
K 357
dari
buShip fun
novi_shef
ikar
max
lappino
Damir
25 posters
Stranica 21 / 31.
Stranica 21 / 31. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Re: Viktor Lenac
ok,nema frke
gorgoroth- Broj postova : 1510
Registration date : 18.06.2008
Što bi to značilo?kico101 je napisao/la:Sun Rise ( ex. STX Rose 2 ), eta 25.04. na vez 9 ( prebacivanje balastnih tankova )
Montirat će mu na provu, sa obje strane trupa, nekakve podeste.
Fesco Askold i Maestro Sun su prije 2-3 godine već bili u Lencu. Fesco je bio i gost Brajdice.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Ima na shipspottingu mojih slika,oba broda
Moguće je i da su nekakve platforme u igri, ali radi se o velikom teretu za što je angažirana 500T autodizalica od ZagrebTransa. Moram proučiti detaljnije specifikaciju ( nisam stigao jer sam zabavljen ponudama za neke velike projekte, ali o tom potom ).LLeon je napisao/la:Što bi to značilo?kico101 je napisao/la:Sun Rise ( ex. STX Rose 2 ), eta 25.04. na vez 9 ( prebacivanje balastnih tankova )
Montirat će mu na provu, sa obje strane trupa, nekakve podeste.
Fesco Askold i Maestro Sun su prije 2-3 godine već bili u Lencu. Fesco je bio i gost Brajdice.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
kico101 je napisao/la:Moguće je i da su nekakve platforme u igri, ali radi se o velikom teretu za što je angažirana 500T autodizalica od ZagrebTransa.
Vjerojatno ima nekog tereta ovdje, jer ne bi dolazio iz Brazila samo na remont. Ovi podesti što će se ugradit na provu su reda veličine par tona, slažu se na predmontaži ispred brodogradnje. Vidio sam nacrte samo u prolazu.
A što misliš kako znam da su već bili u Rijeci. Bila su mi poznata imena brodova, pa sam išao kopat po shipspottingu.gorgoroth je napisao/la:Ima na shipspottingu mojih slika,oba broda
Ja sam mislio da sun rise dolazi po barže u 3 maj,a kad ono ide u lenac
Svašta se nađe na shipspottingu,većina toga što je bila u Rijeci,sve moja malenkost zaslužna,promoviram luku a niš od toga
Svašta se nađe na shipspottingu,većina toga što je bila u Rijeci,sve moja malenkost zaslužna,promoviram luku a niš od toga
Ovako. One 2 platforme koje je spominjao LL ( težina po 5.850 kg ), a za koje moram osmisliti način transporta u sačmarilište služit će kao baza za 2 velika tanka ( svaki oko 250 tona ) koja moramo premjestiti s krme broda ( lijevo i desno ) na pramčani dio. To će odraditi 500T autodizalica. Dizalica će podići teret, brod ćemo povući za cca 120 metara i zatim će ga dizalica opet spustiti na pramčanu poziciju. Potom ide okretanje broda, pa isto delo s druge strane.
Gorg, ukrcaj se na plovnu i snimaj.
Gorg, ukrcaj se na plovnu i snimaj.
kico101- Moderator
Je kako
Možda da kupim luftić pa s njega
Možda da kupim luftić pa s njega
Specijalno za Gorga, ako se nije uspio dovoljno rano probudit.
Ako sam dobro shvatio, ova dva tanka sa krme se prebacuju na provu.
I 500-tonka je spremna.
Ako sam dobro shvatio, ova dva tanka sa krme se prebacuju na provu.
I 500-tonka je spremna.
Koja glupa naprava...LLeon je napisao/la:Specijalno za Gorga, ako se nije uspio dovoljno rano probudit.
https://2img.net/h/i695.photobucket.com/albums/vv319/LLeon_album/Brodovi/DSC03030.jpg
- Broj postova : 11461
Registration date : 17.03.2008
U saznanju sam da se u "Lencu" jutros dogodilo još jedno porinuće, ali ćemo sačkat da armatur objavi detalje...
- Broj postova : 11461
Registration date : 17.03.2008
U "Lencu" ... mislim da je to bilo ipak malo zapadnijePfaff je napisao/la:U saznanju sam da se u "Lencu" jutros dogodilo još jedno porinuće, ali ćemo sačkat da armatur objavi detalje...
Gost- Gost
Čuj to ... nisam znal da je LLeon trebal suport za "porinuće"gorgoroth je napisao/la:Evo leone,bio i ja na dočeku
...
Bit će da se vremena menjanju
Gost- Gost
dida je napisao/la:Čuj to ... nisam znal da je LLeon trebal suport za "porinuće"gorgoroth je napisao/la:Evo leone,bio i ja na dočeku
...
Bit će da se vremena menjanju
Ne razumijem ja taj tvoj humor
kico101- Moderator
Što se tiče Sun Risea, ona 2 velika tanka imaju 280 i 270 tona i uskoro bi trebala imati translaciju na pramčani dio. Ali prije toga zavarivanje novih postolja.
Za Gorga ovaj vikend ima posla prekoglave; u subotu izdokovanje IEVOLI SHINE i VLIEDIPa iz doka 11 i izdokovanje FESCO ASKOLD iz doka 5, a u nedjelju dokovanje MAESTRO SUN u dok 5.
U utorak u planu dokovanje NAVIGATOR GEMINI i BIOKOVO u dok 11.
Za Gorga ovaj vikend ima posla prekoglave; u subotu izdokovanje IEVOLI SHINE i VLIEDIPa iz doka 11 i izdokovanje FESCO ASKOLD iz doka 5, a u nedjelju dokovanje MAESTRO SUN u dok 5.
U utorak u planu dokovanje NAVIGATOR GEMINI i BIOKOVO u dok 11.
kico101- Moderator
Thanks na prijevodu šale i na informacijama,imam još super slika sun rise,pa ih stavim naknadno
Sorry onda ne bi mene citirao,ne razumijem kako to očito nisam ja,neka uvrnuta teorijadida je napisao/la:
Nije ni nužno da ga razumiješ (bitno je da razumiju oni kojima je namijenjen a to očito nisi ti)
Sve ok dečki, nema ljutnje. Gorg nije shvatio šalu, jer nije znao o kojem se "porinuću" radi. Ionako, TO porinuće ne spada u ovu temu.
Malo slika sa Sun risea
Mogli smo skupit 2 ekipe i bacit pravi nogomet. Glavna paluba je veličine 120 x 40 m. Malo usko, ali iza golova bi bilo i viška mjesta.
Tankovi koji se premještaju na provu.
Obratite pažnju na oznaku na 17,8 m "max. sinking draft". Paluba ide 7,4 metra ispod površine mora.
Zagrebtransova mrcina. Trenutno na sebi ima 140 tona protuutega, a prije operacije podizanja će ih okačit na sebe još toliko (ona hrpa desno, iza vozačke kabine dizalice)
Malo slika sa Sun risea
Mogli smo skupit 2 ekipe i bacit pravi nogomet. Glavna paluba je veličine 120 x 40 m. Malo usko, ali iza golova bi bilo i viška mjesta.
Tankovi koji se premještaju na provu.
Obratite pažnju na oznaku na 17,8 m "max. sinking draft". Paluba ide 7,4 metra ispod površine mora.
Zagrebtransova mrcina. Trenutno na sebi ima 140 tona protuutega, a prije operacije podizanja će ih okačit na sebe još toliko (ona hrpa desno, iza vozačke kabine dizalice)
Stranica 21 / 31. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Stranica 21 / 31.