Viktor Lenac
+21
LLeon
gorgoroth
kico101
Pfaff
Jean
davorvis
KAPO
5ar
kobler
gti150
Silver
ICE-3M
2062 036
K 357
dari
buShip fun
novi_shef
ikar
max
lappino
Damir
25 posters
Stranica 25 / 31.
Stranica 25 / 31. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Re: Viktor Lenac
Delphin,Cruise Olympia
Delphin
Delphin
gorgoroth- Broj postova : 1510
Registration date : 18.06.2008
Samo za GG-a:
Sutra 7,00 pilot na brodu, a zatim vez unutra ( vez 8 ). Samo oprez, u parku će bit osiguranje, pa treba naoštriti zum.
Sutra 7,00 pilot na brodu, a zatim vez unutra ( vez 8 ). Samo oprez, u parku će bit osiguranje, pa treba naoštriti zum.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
Kasno vidio post,svejedno thanks
Amerikanac u Lencu
Super...
blacktag- Broj postova : 332
Registration date : 24.07.2011
Ide k'o munja.Jedino ga zrak malo jebe, pa mora turirat saki put uru vremena prije polaskadida je napisao/la:šta je žuti bus još živ!?
kico101- Moderator
... najava polaznog vremena ?kico101 je napisao/la:... mora turirat saki put uru vremena prije polaska
Gost- Gost
Odlične fotke!
Kolega gorg ti riskiraš da te ameri gađaju zoljom!?
Kolega gorg ti riskiraš da te ameri gađaju zoljom!?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Moglo bi se reći
Trolej radi sad za treća lica po ne jako visokim cijenama. Dopeljite ga da vam promjenimo jastuk ili ventil gdje pušta zrak. Imamo i starih kompresora ako je u njemu problem
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Da ste pametni, kao što niste, montirali bi na autobus priključak sa brzom spojkom. Fala Bogu, linija stlačenog zraka je provučena kroz cijeli Lenac i zraka u cijevima ima 0-24. Je li problem povuć 10 metara manige sa isto takvom brzom spojkom? Za par sekundi.. ma nek je i minuta je sistem zraka na autobusu pod tlakom. Ma ne, lakše je pred svaki polazak turirat i skurit litru nafte. Pa pojeftinila je.kico101 je napisao/la:Jedino ga zrak malo jebe, pa mora turirat saki put uru vremena prije polaska
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Vi mladi bi stalno mlatarali s nekim manigama... Meni se više sviđa NP-ov prijedlog s popravkom
- Broj postova : 11461
Registration date : 17.03.2008
A vidi vidi 'ko se oglasil ... di si Ti nestal, ni Te valjda ona ... puj puj puj ... pneumonia safatala ?Pfaff je napisao/la:Vi mladi bi stalno mlatarali ...
Gost- Gost
Hoćeš reći da ga dignemo u zrak? To bi htio.LLeon je napisao/la:Da ste pametni, kao što niste, montirali bi na autobus priključak sa brzom spojkom. Fala Bogu, linija stlačenog zraka je provučena kroz cijeli Lenac i zraka u cijevima ima 0-24. Je li problem povuć 10 metara manige sa isto takvom brzom spojkom? Za par sekundi.. ma nek je i minuta je sistem zraka na autobusu pod tlakom. Ma ne, lakše je pred svaki polazak turirat i skurit litru nafte. Pa pojeftinila je.kico101 je napisao/la:Jedino ga zrak malo jebe, pa mora turirat saki put uru vremena prije polaska
S našim stlačenim zrakom brzo bi mu jastuci bili puni vode, pa bi imao vodene jastuke.
kico101- Moderator
Znači da treba ugraditi sustav za odvodnjavanje stlačenog zraka, ne?kico101 je napisao/la:
S našim stlačenim zrakom brzo bi mu jastuci bili puni vode, pa bi imao vodene jastuke.
kico101 je napisao/la:Hoćeš reći da ga dignemo u zrak? To bi htio.
Fascinira me kako ti za svako rješenje pronađeš problem.
1.) Kako bi ga digli u zrak? Od prevelikog tlaka u lenčevom sistemu? Kad pumpaš gume na autu ga isto digneš u zrak? Kompresor daje 5-6 bara, a u gumama ti trebaju 2. Gledaj u manometar i pumpaj rođo samo pazi da ne prepumpaš (Pfaff, bez dvosmislenih komentara). Ne treba bit doktor atomske fizike za dignut tlak u sistemu.
2.) Veliki problem izdvojit kondenzat iz stlačenog zraka.
A inače, u 30 godina starom TAM-u se nalazi super ultra moderna NASA-ina tehnologija koja je turbo osjetljiva na mikro nečistoće u sistemu i zračne jastuke treba puniti isključivo steriliziranim medicinskim dušikom.
Evo ga: regulator tlaka, odvajač kondenzata i nečistoća i zauljivač- sve u jednome. Tako nešto i vaši akezejci imaju (bez zauljivača), jer mora imat niži tlak na pištolju i ne smije mu voda ulazit u boju.
U tu staru kantu se ne isplati uložit više od 100 kn, a najbolje ju je prodat Metisu po kilogramu. Zato sam predložio ovo kao najjeftinije rješenje i brzo bi ze isplatilo kroz potrošnju nafte.Pfaff je napisao/la:Meni se više sviđa NP-ov prijedlog s popravkom
Par dana vozi pa onda ovi iz garaže nešto čeprnjaju po njemu, pa ga parkiraju "gledaj me, ne diraj me". Sad je opet u pogonu jer treba amere vozit sa veza 8 na vez 4, ali neće ni to dugo jer im USS MW ide u Dok 11, pa će im Delphin bit na pljunomet.
TAM ima na bocama od zraka ventili kojim ispustiš vodu iz sistema. Samo z batićun pritisneš ventil na donjoj strani boce i sva voda izađe.
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
LL, vidim da je tebi sve tako jednostavno. U VL to ne ide. Kada moram čekati bravare ( kojih je mali miljun ) 3 mjeseca da zamijene 2 fuckin' puknute cijevi na piturskoj košari ( jer kao nikad nemaju vremena ), što očekuješ od garaže sa 2 polubudna meančara ili od vozača koji uz bus mora dnevno voziti još 3 viličara i traktor. Zar da misli o tome hoće li potrošiti litru nafte više ili manje. Budi ozbiljan.
kico101- Moderator
Uskoro u VL ( slijedeći tjedan ).
Pacific Huron, Forza, Sveti Krševan.
Pacific Huron, Forza, Sveti Krševan.
kico101- Moderator
Ahaaa.. u tom grmu leži zec. Dakle, nema veze sa prevelikim tlakom ili sa vodom u sistemu, nego sa procedurom. Znao sam ja to odmah, ali malo provociram. Tehnički je rješenje vrlo lako izvedivo i elegantnije rješenje (najelegantnije bi bilo kupit novi bus) nego turirat i zadimit pol škvera prije svakog polaska (izgubi tlak od jutarnje vožnje u 7h do marende u 11h).kico101 je napisao/la:LL, vidim da je tebi sve tako jednostavno. U VL to ne ide. Kada moram čekati bravare ( kojih je mali miljun ) 3 mjeseca da zamijene 2 fuckin' puknute cijevi na piturskoj košari ( jer kao nikad nemaju vremena ), što očekuješ od garaže sa 2 polubudna meančara ili od vozača koji uz bus mora dnevno voziti još 3 viličara i traktor. Zar da misli o tome hoće li potrošiti litru nafte više ili manje. Budi ozbiljan.
Qrac moj nemaju vremena. Imaju, samo neće. Znam ja.kico101 je napisao/la:Kada moram čekati bravare ( kojih je mali miljun ) 3 mjeseca da zamijene 2 fuckin' puknute cijevi na piturskoj košari ( jer kao nikad nemaju vremena )
Evo, ja dobijem u brigadu 3 čovjeka, a realno mi treba samo jedan. A i taj jedan mi je za nosit alat i jednostavne fizikalije. Ali jbga, poslovođa trenutno nema kamo s njima, pa ih "utopi" samo da ljudi zarade dnevnicu.
Zadnja promjena: LLeon; ned 18 sij 2015 - 11:05; ukupno mijenjano 1 put.
... ako mići ni dovoljan vavek veći rešava s'e muke i problemeNP-549 je napisao/la:... Samo z batićun pritisneš ventil na donjoj strani ...
Rečemo ... macola
Gost- Gost
Istina! Staro pravilo veli: "Nemoj silom, uzmi veći čekić!"dida je napisao/la:... ako mići ni dovoljan vavek veći rešava s'e muke i problemeNP-549 je napisao/la:... Samo z batićun pritisneš ventil na donjoj strani ...
Rečemo ... macola
Stranica 25 / 31. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Stranica 25 / 31.