Pomoc !!!
+3
ikar
LLeon
K 357
7 posters
Pomoc !!!
Jeli netko zna dali i kada danas ide vlak za sapjane???
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Re: Pomoc !!!
A zašto ne bi išao?
Na 482 si zakasnio, a ako požuriš stići ćeš na 480 i večeras u 21:18 si u Šapjanama. Nadam se da tamo imaš kod koga prenoćit.
https://vlakovi-ri-hr.forumcroatian.com/t1719-vozni-red-hz-a
Na 482 si zakasnio, a ako požuriš stići ćeš na 480 i večeras u 21:18 si u Šapjanama. Nadam se da tamo imaš kod koga prenoćit.
https://vlakovi-ri-hr.forumcroatian.com/t1719-vozni-red-hz-a
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Heh neidem tamo kod nikog samo bi isao do Šapjana i nazad i to u lokomotivi jer sam se dogovorio s jednim strojovodjom danas u 11.55 al mi je taman prosao pred nosom pa sam mislio da ima neki oko 15.30 ili tako nes pa da se vraca u 17.55 al nema. Dobro vec sam se dogovorio da cu ic Ovaj tjedan ili onaj poslije
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Lok ide strojno nazad ili po vlak, a ako je Cargova na zamjeni zna i teretni povuć umjesto strojne vožnje.
ikar- Moderator
- Broj postova : 1133
Registration date : 29.02.2008
Reć bi da je to vodoinstalaterska nareznica za izradu navoja na cijevima.
Registration date : 04.09.2008
Ti navoji koji su nutra mi izgedaju k'o da su od pljastik.
Idem sutra opet dole pa ću to malo detaljnije snimit
Idem sutra opet dole pa ću to malo detaljnije snimit
Gost- Gost
To se koristi za balansirat gume na balansirki. Navoj stisne onda povučeš te crvene ručkice i navoj se raširi da ne moraš opet skroz vrtit cijeli navoj. Naravno i kad stavljaš na osovinu isto stisneš dok ne dođe do felge pa pustiš i na fino fiksiraš sa par krugova.
5ar- Broj postova : 278
Registration date : 17.03.2008
Bog te poživio, znao sam da će netko znat!5ar je napisao/la:To se koristi za balansirat gume ...
Nego ... se može dobit kakva kunica za to na ibeju ?
Gost- Gost
Stavi na licitaciju pa ćeš vidit.
Nisam siguran di bi se to moglo još koristit jer je veliki promjer, možda korak navoja i nije standardan.
Nisam siguran di bi se to moglo još koristit jer je veliki promjer, možda korak navoja i nije standardan.
5ar- Broj postova : 278
Registration date : 17.03.2008
Ni to moje, to me šef u remizi pital ako znam od čega bi to moglo bit.
Nego što bi to moglo radit kod eševa na Škurinju!? To je daleko veća zagonetka od toga čemu to služi! Osim "Mraka" i onog na dnu Potoka (koji su najbliži mjestu pronalaska) neznam di još ima kakav vulkanizer u blizini eševa.
Nego što bi to moglo radit kod eševa na Škurinju!? To je daleko veća zagonetka od toga čemu to služi! Osim "Mraka" i onog na dnu Potoka (koji su najbliži mjestu pronalaska) neznam di još ima kakav vulkanizer u blizini eševa.
Gost- Gost
Nisam znao bolji topic od ovog.
... Dali netko vjeruje u život prije života, i život poslije smrti. "Onaj svijet"?
... ... I ono. Tijelo ode, a duša ostaje?
... Dali netko vjeruje u život prije života, i život poslije smrti. "Onaj svijet"?
https://www.youtube.com/watch?v=FaxJGWR86zMLaurus je napisao/la:Nisam znao bolji topic od ovog.
file- Broj postova : 202
Registration date : 01.03.2008
Pitanje ... jučer (12.02. a.d.MMXV) zapolne (oko tri i kvarat) je na HRT4 bil dokumentarac Iz naše arhive: Pažnja, pažnja ... je to možda kojim slučajem tko snimio dokumentarac? Ako je snimljeno može mi taj netko poslat muvi na mail (ako je snimljeno može me se kontaktirat na PP).
Vrlo zahvalan thomcro ...
Vrlo zahvalan thomcro ...
Gost- Gost