Repaint report II
+2
KAPO
Laurus
6 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 2 / 4.
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Repaint report II
Trenutno radim na Sgnss vagonima u različitim inačicama (bez kontejnera, sa 2 20ft, sa 3 20ft i sa jednim 40ft) u (za sada!) 7 uprava.
Trenutno imam napravljeno (gotovih i spremnih za izradu CDP-a!) 61 vagon ali o njima kad za njih dođe vrijeme.
Trenutno imam napravljeno (gotovih i spremnih za izradu CDP-a!) 61 vagon ali o njima kad za njih dođe vrijeme.
Gost- Gost
SZ 363 (Brižitke) u 4 različita bojanja
Grupni portret
Originalno lokomotiva je sama došla u CDP-u i trebalo je neko vrijeme da se pronađu ostali dodaci. najveći problem su bila postolja jer ona što sam imao ili su "propadala" ili su "išla u nebo". Nasreću znao sam gdje se mogu naći tako da samo uspješno riješio.
Na screenovima se vide neki detalji koje izvorne slovenske lokomotive nemaju. Nažalost, to je tako sa repaintima, neke stvari se mogu napraviti a neke ne!
Grupni portret
Originalno lokomotiva je sama došla u CDP-u i trebalo je neko vrijeme da se pronađu ostali dodaci. najveći problem su bila postolja jer ona što sam imao ili su "propadala" ili su "išla u nebo". Nasreću znao sam gdje se mogu naći tako da samo uspješno riješio.
Na screenovima se vide neki detalji koje izvorne slovenske lokomotive nemaju. Nažalost, to je tako sa repaintima, neke stvari se mogu napraviti a neke ne!
Gost- Gost
Malo sam doradio (defaultne) kolodvorske reflektore ...
Usporedba sa originalima ...
Na zadnjem screenu je ono što sam ja radio (lijevo je moj repaint a desno je original). Vidi se kako je sama konstrukcija stupa bolje texturirana nego original a i promjenio sam texturu reflektorske lampe i ground svjetla. Doduše, ima tu još prostora za mala poboljšanja!
Usporedba sa originalima ...
Na zadnjem screenu je ono što sam ja radio (lijevo je moj repaint a desno je original). Vidi se kako je sama konstrukcija stupa bolje texturirana nego original a i promjenio sam texturu reflektorske lampe i ground svjetla. Doduše, ima tu još prostora za mala poboljšanja!
Gost- Gost
Pomoćni vlak ...
Na zadnjem screenu je formacija vlaka kad je bio u Rijeci kad je bil dar-mar na Pećinama.
Na zadnjem screenu je formacija vlaka kad je bio u Rijeci kad je bil dar-mar na Pećinama.
Gost- Gost
Eas ... sa drevima ... zimskim (nažalost tek je jedan vagon napravljen sa tim zimskim drvima). Drva nisu produkt nego su sastavni dio vagona!
Gost- Gost
Poznato mi je to! Odnosno hoču reć da znam gdje se identične sheme bojanja mogu downloadat za MSTS.
Od ovih 5 modela samo na jednoj je textura iz MSTS-a, ostale 4 su texturirane iz realnih fotki.
Gost- Gost
Povratak "korjenima" (jedna od prvih repaintanih lokomotiva) ...
... s time da je ovo sad sasvim drugi stroj jer su dodani drugi zvukovi
... s time da je ovo sad sasvim drugi stroj jer su dodani drugi zvukovi
Gost- Gost
A može neko objašnjenje, za one koji neznaju ništa o dotičnoj dizel lokomotivi?
Šta bi ti da ti objasnim o njoj? Dizl 4-osovinska lokomotiva u dvije varijante koju/e sam repaintao tamo negdje 2006. i koja je bila skrivena na jednom DVD-u
Ovo je druga verzija mesha ...
Ovo je druga verzija mesha ...
Gost- Gost
To je DB 294...
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 2 / 4.