Kartuline z Primorja
5 posters
Kartuline z Primorja
Čera smo delon finili va Damirove lenu pa se je pružila prilika za poslikat i našu Učku z malo bližeg
Nekakov (kako bi to rekli meteorolozi) "koprenasti" beli oblak je trdo sel na vrh
Ćićarija je zato bila va sunce
... malo mi daje na barku z jedron
Va centre halubajske metropoli
Z centra je još malo bolji pogled na Ćićariju
Anche se lepo vidi i Kastav
To je to, ni više ... će bit još ki drugi put ...
Nekakov (kako bi to rekli meteorolozi) "koprenasti" beli oblak je trdo sel na vrh
Ćićarija je zato bila va sunce
... malo mi daje na barku z jedron
Va centre halubajske metropoli
Z centra je još malo bolji pogled na Ćićariju
Anche se lepo vidi i Kastav
To je to, ni više ... će bit još ki drugi put ...
Gost- Gost
Re: Kartuline z Primorja
Pa ni vrag da si išćeš škril za na grob?dida je napisao/la: ... malo mi daje na barku z jedron
https://2img.net/h/i1052.photobucket.com/albums/s444/StrasseVeil/photo%20001/DSC_4735_zps2ad7d4a8.jpg
- Broj postova : 11497
Registration date : 17.03.2008
Škril bi ti rabila za punicu. Muške je dosti malo zagrnut - t'r ti se ne dižu iz groba...dida je napisao/la:... za pokojnog tasta
Danas smo i ja pili kafe na onom balkonu u ZTC-u.
Okretaljka i kružna šupa su drijemale na suncu, a preostale Žutke su se polako raspadale
Nešto se zbiva na lokaciji budućeg Zagrebačkog pristaništa. Ima neko kaku bolju informaciju (ovaj se vrtio ko da ga svrbi, da prostite...)
Ova mi se baš dopada
Okretaljka i kružna šupa su drijemale na suncu, a preostale Žutke su se polako raspadale
Nešto se zbiva na lokaciji budućeg Zagrebačkog pristaništa. Ima neko kaku bolju informaciju (ovaj se vrtio ko da ga svrbi, da prostite...)
Ova mi se baš dopada
Onaj brod na prvoj slici donosi pijesak ( ili kako se to vec moze nazvati ) te ga sipa u more a ovi brodici ( na AIS -u oznaceni kao remorkeri ) ja mislim da rasporedjuju pijesak po koritu ... Postavljeni su i stupovi na jednom malenom djelu ...
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Jučer smo (ONA i ja) bili u našem nekadašnjem gradu. Uvijek ima nešto za obaviti. A treba i kod doktora...
Kao pravi provincijalac (eto, već sam se ufurao u imidž), parkirao sam u ZTC-u jer tamo je to gratis, a htio sam i vidjeti pošto tenisice (smrzao sam se). Onda sam sjeo na neki bus, mislim da je bio 2A jer me vozio u cik-cak prema moru pa sam se iskrcao prekoputa "Općine" s idejom slikavanja luke. Bio je predivan dan, topao i blistavo sunčan...
Na Mololongu je bio vezan ovaj škaf. K'o kaže da kruzeri (za)obilaze Rijeku?
Ciplovi su žustro plivali uzvodno
Stara, dobra Marina. Nje nikad previše
Aha! Ovo je jučer privedeno kraju
Danas raspremaju opremu
Lučka dizalica diže utege od čadora. Eh da mi je takva bila kad sam kampirao pa je trebalo dovlačiti kamenje za oko šatora!
U luci su se opet nakupile nekakve megajahte. Koliko ljudi se sjeća da je ovdje bio prvi riječki kontejnerski terminal?
Mijenjaju krpu s imenom kad naiđe carinska kontrola?
Još jedna. Nisam točno ubrao ime
Aha. Ovo je na Isle of Man – tamo negdje na pol puta između Engleske i Irske. Sve su to mutna posla
Kao pravi provincijalac (eto, već sam se ufurao u imidž), parkirao sam u ZTC-u jer tamo je to gratis, a htio sam i vidjeti pošto tenisice (smrzao sam se). Onda sam sjeo na neki bus, mislim da je bio 2A jer me vozio u cik-cak prema moru pa sam se iskrcao prekoputa "Općine" s idejom slikavanja luke. Bio je predivan dan, topao i blistavo sunčan...
Na Mololongu je bio vezan ovaj škaf. K'o kaže da kruzeri (za)obilaze Rijeku?
Ciplovi su žustro plivali uzvodno
Stara, dobra Marina. Nje nikad previše
Aha! Ovo je jučer privedeno kraju
Danas raspremaju opremu
Lučka dizalica diže utege od čadora. Eh da mi je takva bila kad sam kampirao pa je trebalo dovlačiti kamenje za oko šatora!
U luci su se opet nakupile nekakve megajahte. Koliko ljudi se sjeća da je ovdje bio prvi riječki kontejnerski terminal?
Mijenjaju krpu s imenom kad naiđe carinska kontrola?
Još jedna. Nisam točno ubrao ime
Aha. Ovo je na Isle of Man – tamo negdje na pol puta između Engleske i Irske. Sve su to mutna posla
Najskupocjenija teretana s kafićem ikad sagrađena u ovom gradu. Od prvog dana sam govorio da je ovo besmislica. Ali, ja...
Jugoliniju popapali 'Ercegovci, u robnoj kući RI umjesto Rijekatekstila sad stoluju neke bjelosvjecke robne marke. Grad kojeg sam poznavao sve više nestaje...
A vidi milog nam HŽ-a, kud vodi našu mladeš. Dobro da ih nije povelo kod Dodika na referendum. A lokomotivica na slici je engleska!!! Neki dizajner se snašao. Kaj muž zna kaj je čokolada, rekao bi Krleža.
Ajmo malo vidjet kako Gepekrkavci napreduju s radovima
Glede prelaska, narod se nekako snalazi...
Pičvajz je nastao kad se u cijelu gužvu uvaljao još i ajziban!
Jugoliniju popapali 'Ercegovci, u robnoj kući RI umjesto Rijekatekstila sad stoluju neke bjelosvjecke robne marke. Grad kojeg sam poznavao sve više nestaje...
A vidi milog nam HŽ-a, kud vodi našu mladeš. Dobro da ih nije povelo kod Dodika na referendum. A lokomotivica na slici je engleska!!! Neki dizajner se snašao. Kaj muž zna kaj je čokolada, rekao bi Krleža.
Ajmo malo vidjet kako Gepekrkavci napreduju s radovima
Glede prelaska, narod se nekako snalazi...
Pičvajz je nastao kad se u cijelu gužvu uvaljao još i ajziban!
Čera san otpeljal na servis (ni mu niš, samo su ga oteli videt) pa su mi rekli neka se gren jeno tri-četiri-pet ur šećat po gradu (koji teče). Kamo? Jasno – na Korzo. I kega san prvo trefil?
Lip, šesan, dobro raspoložen...
Viš, na! Ča su ovo morebit nasljednici obitelji von Trapp?
Opet nekakov performans s dičinon. Lipo
Na panoima se još vavik igraju potapanja brodova
Popil san gut-dva, aš je baš bilo teplo
U povratku doma san šal preko Drage, platit zimske gume kod Save. Storil san đir preko svetog Križa. Kad san bil mići, me nono dvaput na leto pejal na izlet na sveti Križ. Bilo je to na kraj sveta, a osim ovih vodosprema ni bilo nigde ničesa. Samo drača i ostruga. I nakraju onaj putić ki pelja nizbrdo va Martinšćicu. Pokla uzbrdo na Plumbum i trolejbuson doma
Martinšćica. Mepar da smo onput na 4ume imeli jenega ki je tamo delal???
Na svetemu Kuzmu nisan odolel...
Ma, za kega ja to zaspraven pišen?
Lip, šesan, dobro raspoložen...
Viš, na! Ča su ovo morebit nasljednici obitelji von Trapp?
Opet nekakov performans s dičinon. Lipo
Na panoima se još vavik igraju potapanja brodova
Popil san gut-dva, aš je baš bilo teplo
U povratku doma san šal preko Drage, platit zimske gume kod Save. Storil san đir preko svetog Križa. Kad san bil mići, me nono dvaput na leto pejal na izlet na sveti Križ. Bilo je to na kraj sveta, a osim ovih vodosprema ni bilo nigde ničesa. Samo drača i ostruga. I nakraju onaj putić ki pelja nizbrdo va Martinšćicu. Pokla uzbrdo na Plumbum i trolejbuson doma
Martinšćica. Mepar da smo onput na 4ume imeli jenega ki je tamo delal???
Na svetemu Kuzmu nisan odolel...
Zadnja promjena: Pfaff; sub 1 lis 2016 - 13:39; ukupno mijenjano 1 put.
Pfaff je napisao/la:
Za mene svakako!
To se i ja ponekad pitam,feedback ravan 0...
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Narcis je napisao/la:Kamo je ta špina?
Kad su Googlafci slikali Korzo, još je bila kanta za smeti!
Aaa, fala, fala.
Još malo bauljanja & tumaranja...
Danas sam opet morao u Rijeku. Nakupilo se svačega pa eto. A poveo sam i sobom. Jutros je bio mraz, ali je burica prekrasno očistila zrak pa su se Kolindine Alpe ljeskale na suncu
NJU sam iskrcao u centru, a ja ću okolo. U ulici Johanna pl. Seitza su završili asfaltiranje sjevernog traka pa će sad iskope prebaciti na jug.
Jedva čekam da na djelu vidim koordinaciju Gepekrkavaca i HŽ infrastrukture na arheološkim zahvatima
Negdje putem, našao sam se na mojoj voljenoj Brajdi. Na ovim panoima ima redovito pokoja zanimljiva poruka
Najbolju suprugu na svijetu sam u 15 ha trebao pokupiti kod Circola pa sam ubijao vrijeme na bus stanici na TBJJ tj. kod fontane (Bandić bi pitao: Koje?!)
O, mladosti, lijepa li si...
Riječki cruiseri, skromnija inačica. Jasno – pa ne možemo svi biti Dubrovnik. Ali i ovi uredno i pristojno šeću gradom i slikaju se s mlekaricom
Bili smo na Kozali na ručku kod Kineza, a onda sam mucajući u koloni niz Ticijanovu (ex Via Michelangelo Buonarotti) slikao ovu lijepo obnovljenu fasadu
Na Brajdi sam ostao neobavljenog posla pa sam krenuo uzbrdo po 1. maja...
Zgrada na Potoku ima na slijepom zabatu ovaj natpis star nekih 80-tak godina. Bože što su ti fašisti solidno gradili...
Danas sam opet morao u Rijeku. Nakupilo se svačega pa eto. A poveo sam i sobom. Jutros je bio mraz, ali je burica prekrasno očistila zrak pa su se Kolindine Alpe ljeskale na suncu
NJU sam iskrcao u centru, a ja ću okolo. U ulici Johanna pl. Seitza su završili asfaltiranje sjevernog traka pa će sad iskope prebaciti na jug.
Jedva čekam da na djelu vidim koordinaciju Gepekrkavaca i HŽ infrastrukture na arheološkim zahvatima
Negdje putem, našao sam se na mojoj voljenoj Brajdi. Na ovim panoima ima redovito pokoja zanimljiva poruka
Najbolju suprugu na svijetu sam u 15 ha trebao pokupiti kod Circola pa sam ubijao vrijeme na bus stanici na TBJJ tj. kod fontane (Bandić bi pitao: Koje?!)
O, mladosti, lijepa li si...
Riječki cruiseri, skromnija inačica. Jasno – pa ne možemo svi biti Dubrovnik. Ali i ovi uredno i pristojno šeću gradom i slikaju se s mlekaricom
Bili smo na Kozali na ručku kod Kineza, a onda sam mucajući u koloni niz Ticijanovu (ex Via Michelangelo Buonarotti) slikao ovu lijepo obnovljenu fasadu
Na Brajdi sam ostao neobavljenog posla pa sam krenuo uzbrdo po 1. maja...
Zgrada na Potoku ima na slijepom zabatu ovaj natpis star nekih 80-tak godina. Bože što su ti fašisti solidno gradili...
Trsat. Idemo u bolnicu posjetiti prijatelja po kojem su jučer urolozi nešto meštrijali nauljenim žaračem. Nebo je danas puno začudnih oblakova
Poluklinička ikebana
Poslije smo s ostalim posjetiteljima (ste primijetili kako to izgleda u bolnici? Pacijent leži u krevetu sam i zaboravljen i guli naranču, a posjetitelji oko kreveta veselo razmjenjuju novosti!!!) Išli u "Pampas" na kavu.
"Rosso di sera", vele. "Bumo videli", su rekli slijepci
Još par prizora sumračnog stanja na Kvarneru
"V. Lenac" = betlehem?
Učka
ŽCPRsaR "Milja"
I to je za večeras bilo sve
Poluklinička ikebana
Poslije smo s ostalim posjetiteljima (ste primijetili kako to izgleda u bolnici? Pacijent leži u krevetu sam i zaboravljen i guli naranču, a posjetitelji oko kreveta veselo razmjenjuju novosti!!!) Išli u "Pampas" na kavu.
"Rosso di sera", vele. "Bumo videli", su rekli slijepci
Još par prizora sumračnog stanja na Kvarneru
"V. Lenac" = betlehem?
Učka
ŽCPRsaR "Milja"
I to je za večeras bilo sve
Jeste da je bilo dosta škuro,ali nebo je bilo prekrasno večeras, odnosno jučer navečer.
I ja sam včera zapazil črlenilo na nebesima!
Prema Velebytu ga nije bilo
Prema Velebytu ga nije bilo
borna- Moderator
- Broj postova : 9466
Registration date : 16.11.2010
Samo moraš dignuti pogled...borna je napisao/la:I ja sam včera zapazil črlenilo na nebesima!