Trgovina u Rijeci
2 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Modelarstvo
Stranica 1 / 1.
Trgovina u Rijeci
Pozdrav!
Danas sam posjetio omiljenu ribolovnu trgovinu, i pošto mi je ostalo vremena odlučio sam se prošetati po šoping centru! Na moje veliko iznenađenje, nedavno se otvorila hobi trgovina u Rijeci. Trgovina se nalazi na najvišem katu "Robne kuće RI". U ponudi su većinom društvene igre, karte i SF stvari, a jako je dobra ponuda za maketare. Imaju veliki izbor boja i maketa. Makete se većinom vojne i avio, proizvođača Zvezda i Italeri, a cijene su jako dobre! Ima i malo NOCH proizvoda. Porazgovarao sam sa vlasnikom trgovine kakva je situacija sa željezničkim modelima i priborom. Vlasnik mi je rekao da ne isključuje ponudu željeznice u budućnosti, a već se mogu naručiti modeli "van ponude".
Stavljam nekoliko fotografija, ali se izvinjavam na kvaliteti! Slikano je mobitelom jer nisam znao za trgovinu.
Razne društvene igre i SF stvari.
Jako dobra ponuda boja, i pribora za bojanje
B787 na sredini slike je spreman za poljetanje kod mene . A i na B748 iza sam bacio oko .
Danas sam posjetio omiljenu ribolovnu trgovinu, i pošto mi je ostalo vremena odlučio sam se prošetati po šoping centru! Na moje veliko iznenađenje, nedavno se otvorila hobi trgovina u Rijeci. Trgovina se nalazi na najvišem katu "Robne kuće RI". U ponudi su većinom društvene igre, karte i SF stvari, a jako je dobra ponuda za maketare. Imaju veliki izbor boja i maketa. Makete se većinom vojne i avio, proizvođača Zvezda i Italeri, a cijene su jako dobre! Ima i malo NOCH proizvoda. Porazgovarao sam sa vlasnikom trgovine kakva je situacija sa željezničkim modelima i priborom. Vlasnik mi je rekao da ne isključuje ponudu željeznice u budućnosti, a već se mogu naručiti modeli "van ponude".
Stavljam nekoliko fotografija, ali se izvinjavam na kvaliteti! Slikano je mobitelom jer nisam znao za trgovinu.
Razne društvene igre i SF stvari.
Jako dobra ponuda boja, i pribora za bojanje
B787 na sredini slike je spreman za poljetanje kod mene . A i na B748 iza sam bacio oko .
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Re: Trgovina u Rijeci
... to je ono što uvijek treba. Cijene bojá?KAPO je napisao/la:...
https://2img.net/h/i1096.photobucket.com/albums/g336/Kapo1061/Ebay/DSC00336_zps94ee4184.jpg
...
Gost- Gost
Nažalost, nisam gledao! Bio sam kratak s vremenom jer sam žuril na vlak!dida je napisao/la:... to je ono što uvijek treba. Cijene bojá?KAPO je napisao/la:...
https://2img.net/h/i1096.photobucket.com/albums/g336/Kapo1061/Ebay/DSC00336_zps94ee4184.jpg
...
Daskice, letvice, papirići i slično... Njet?
- Broj postova : 11496
Registration date : 17.03.2008
... samo pljastik
I karte ... al' ne za briškulu i pokerišku nego "one" (Wo... nešto)
I karte ... al' ne za briškulu i pokerišku nego "one" (Wo... nešto)
Gost- Gost
Prvo su na redu A319 Croatia i B737 JAT. Kada to ode iz "hangara Matulji" krećem na Aviogenexa.dida je napisao/la:Kapomire ... da ti se malo mašta razigra ...
...http://www.planes-international.com/MAN-HS-AG-TU3-1.jpg ..
Poslikaj ono krilo pa danas pitaj za savjet kako najbolje riješiti "problem"!
Gost- Gost
Joooj, koliko komadića za pogubitiiii...!
Pravilo no.1
- nikad ne izrezivat sve djelove već samo ono što je potrebno za jedan korak (i onda neće bit manjka parčića)
- nikad ne izrezivat sve djelove već samo ono što je potrebno za jedan korak (i onda neće bit manjka parčića)
Gost- Gost
A one štapiće sačuvat za mentora kojem će sigurno trebati za nešto na onom nečem...dida je napisao/la:Pravilo no.1
... rabit će njemu za razne cilindrične spremnikePfaff je napisao/la:... kojem će sigurno trebati za nešto na onom nečem...
Ja san sebé kupil pred leto-dva va Baumaxu dve drvene letvice za istu potrebú i još je tega i nemoren to potrošit tako da mi ne rabi plastičneh
Gost- Gost
Kada profesionalac radi, nema izgubljenih djelova !Pfaff je napisao/la:Joooj, koliko komadića za pogubitiiii...!
A-a Pfaffomire ... ča ćeš sadKAPO je napisao/la:Kada profesionalac radi ...
Gost- Gost
Profesionalci su i onon nebožiću vadili slepo crevo pa sad brižan hopsa na jednoj nogi... Sakemu se kad-tad jedamput posklizne dleto!dida je napisao/la:A-a Pfaffomire ... ča ćeš sadKAPO je napisao/la:Kada profesionalac radi ...
P-uj p-uj p-uj ... jazik pregrizalPfaff je napisao/la:... Sakemu se kad-tad jedamput posklizne dleto!
Gost- Gost
U vječnoj potrazi za materijalom zabasao sam jučer opet na Cucuglianovo. Naišao sam (za divno čudo) u "Bauhausu" na letvice 5 x 2 i slično od borovine po cca pešest dlakavaca za metar dužni. Dosta podnošljivo - pogotovo ako ti kao našem vrlom barba bojniku metar traje par let.
Problem mi je furnir (trebam za šindru za krov) pa me je internet naputil da neka gren iskat Igora u "J.u.A Frischeis d.o.o." (to je tamo zad "JAX"-a). Dečki imaju svega. Kupil san si pol kvadrata nekakovog Wenge-a (Millettia laurentii - reču da je kongoanska ruža) za 30-tak kuna, a još su mi dali na poklon par kvadrata debljeg bukovog furnira koji im dolazi kao materijal za pakiranje. Malo će ga rabit peglat, al' je zakon. Tamo su sami Gromičani - dragi, ljubazni i spremni pomoć...
Problem mi je furnir (trebam za šindru za krov) pa me je internet naputil da neka gren iskat Igora u "J.u.A Frischeis d.o.o." (to je tamo zad "JAX"-a). Dečki imaju svega. Kupil san si pol kvadrata nekakovog Wenge-a (Millettia laurentii - reču da je kongoanska ruža) za 30-tak kuna, a još su mi dali na poklon par kvadrata debljeg bukovog furnira koji im dolazi kao materijal za pakiranje. Malo će ga rabit peglat, al' je zakon. Tamo su sami Gromičani - dragi, ljubazni i spremni pomoć...
Similar topics
» HRM u Rijeci
» Zima 2015/2016
» Jahte u nasim lukama
» "Rheingold" u Rijeci!
» m/t Supetar, m/t Sveti Krsevan, m/t Cres
» Zima 2015/2016
» Jahte u nasim lukama
» "Rheingold" u Rijeci!
» m/t Supetar, m/t Sveti Krsevan, m/t Cres