Filmovi s Youtube-a
4 posters
Vlakovi :: Ostala prijevozna sredstva :: Avioni :: Ostalo
Stranica 1 / 1.
Re: Filmovi s Youtube-a
Novi Boeing 777X
Jako je zanimljivo riješenje "dizanja" vrhova krila.
Stroj je stvarno prekrasan, šteta da mi ne stane ispred garaže !
Jako je zanimljivo riješenje "dizanja" vrhova krila.
Stroj je stvarno prekrasan, šteta da mi ne stane ispred garaže !
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Na krov šnjim, miliću, na krov ... pa nek se susédi grizu od zavisti
Gost- Gost
Samo neka ga izbace u manjem mjerilu, i odmah će doć kod mene !dida je napisao/la:Na krov šnjim, miliću, na krov ... pa nek se susédi grizu od zavisti
Koje ludilo !
"Martin Mars"
(nije potreban nikakav komentar, dovoljno je odgledat muvi)
(nije potreban nikakav komentar, dovoljno je odgledat muvi)
Gost- Gost
Dobar
Ako se ne varam, ova ptičica je zapravo umanjeni Hughes H-4 koji je ima najveći raspon krila na svijetu, ali koliko znam nikada nije poletio, osim ako ne računamo onih kilometar i nešto sitno 7-8 metara iznad vode.
Ako se ne varam, ova ptičica je zapravo umanjeni Hughes H-4 koji je ima najveći raspon krila na svijetu, ali koliko znam nikada nije poletio, osim ako ne računamo onih kilometar i nešto sitno 7-8 metara iznad vode.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Bila jučer rano popodne (počelo je u 12.35) reportaža o njemu na Discovery-juJosip je napisao/la:Dobar
...
Gost- Gost
Na praškom aerodromu Vaclav Havel pred dva dana snimljeni su pokušaji slijetanja aviona iz Pekinga koji su se pretvorili u pravu dramu.
Snažni udari vjetra prisilili su ovog pilota da odustane od prizemljivanja Boeinga 737-430, pri čemu je u posljednjem trenutku izbjegao katastrofu koja se mogla dogoditi da iskusan pilot nije na vrijeme podignuo avion i ponovio slijetanje.
Ovaj potresni video zabilježio je češki snimatelj Radko Našinec. Avion je za dlaku izbjegao udar u pistu, budući da se zbog bočnog udara vjetra Boeing zaljuljao te opasno nagnuo desnom stranom prema pisti, piše ABC News.
Pilot je na vrijeme ponovno podignuo avion koji je potom sretno sletio iz drugog pokušaja.
http://novo.hr/video-strasno-slijetanje-boeinga-737-prag-pogledajte-fantasticni-manevar-pilota/
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Vlakovi :: Ostala prijevozna sredstva :: Avioni :: Ostalo
Stranica 1 / 1.