Jesen 2014
+9
Narcis
Damir
Stanley
inflameswetrust
borna
leteči vlak
Pfaff
lussinpicollo
kiki273
13 posters
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Jesen 2014
Ča delate , su van plivajuće kožice zrasle ?
Psmtr neznan više odkud ovolika voda lije, pa ovo više ni normalno (rekal je mići od Vakule {i on ima ađutanta } jutros na DJH da će ovakova bit cela šetemana). Sreća i bog san na četrten kate pa vodina samo skliže onima zdol mane
Psmtr neznan više odkud ovolika voda lije, pa ovo više ni normalno (rekal je mići od Vakule {i on ima ađutanta } jutros na DJH da će ovakova bit cela šetemana). Sreća i bog san na četrten kate pa vodina samo skliže onima zdol mane
Gost- Gost
Meni su podzemne vode izgleda napunile skeptičku s krive strane. Jaš malo pa će plavatt, je li...
- Broj postova : 11491
Registration date : 17.03.2008
Sad vidiš ka je prednost od četrteg kata, sva gredu susedima
(vidi kako se i Tile zleva smeje na ovo )
(vidi kako se i Tile zleva smeje na ovo )
Gost- Gost
Ponedjeljak, 1. prosinac Još 30 dana do Nove godine
Ovi (Vakula, Sijerković i ostalo veselo društvo...) najavljuju i najavljuju i najavljuju... Kad sam se jutros ustao vidio sam da je trapatura pala (sinoć je bilo +9°C) pa sam se poveselijo
Jes', da. Pol sata kasnije lijevalo je k'o iz kabla
Skeptička pliva
Staza do kompostera pliva
Drva još malo pa plivaju
Sive zavjese kiše
Oće li to više prestat?
Što je najgore, nisam mogao u Deunice u nabavu, a ostao sam bez kruha pa sam se morao kojekako snalazit!
Ovi (Vakula, Sijerković i ostalo veselo društvo...) najavljuju i najavljuju i najavljuju... Kad sam se jutros ustao vidio sam da je trapatura pala (sinoć je bilo +9°C) pa sam se poveselijo
Jes', da. Pol sata kasnije lijevalo je k'o iz kabla
Skeptička pliva
Staza do kompostera pliva
Drva još malo pa plivaju
Sive zavjese kiše
Oće li to više prestat?
Što je najgore, nisam mogao u Deunice u nabavu, a ostao sam bez kruha pa sam se morao kojekako snalazit!
I ovdje pada cijeli dan,a ni idućih dana prognoza nije ništa bolja..
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Ča vam ne dela ona butega zad crekve?Pfaff je napisao/la:... nisam mogao u Deunice u nabavu, a ostao sam bez kruha ...
Gost- Gost
Bog budi s Tobom. Taj ima cene za Emira od Dubaia... (Zovu ga Poček)dida je napisao/la:Ča vam ne dela ona butega zad crekve?Pfaff je napisao/la:... nisam mogao u Deunice u nabavu, a ostao sam bez kruha ...
... ako i dalje dela očito neki kupúje pul njegaPfaff je napisao/la:.,. Taj ima cene za Emira od Dubaia...
Gost- Gost
Je, je, bil san u Deunican - tamo cedi (al' fino, sitno, gospocki...)
Upravo je počelo snježiti...
Ću zaključat temu?
Ću zaključat temu?
Zagreb 09.12.2014.god.
Danas dobro puše tako da se prsti mrznu,a na Sljemenu se nakon kiše – zabijelilo. Nekoliko centimetara snijega ušminkalo je vrhove Medvednice.
Na kolodvoru stanje redovno
Ledeni park, klizalište na Trgu kralja Tomislava
Klizalište projektirano po uzoru na ona u Beču, Parizu i New Yorku prostire se na 1900 m2 Trga kralja Tomislava. Glavno klizalište površine 800 m2 postavljeno je iza Umjetničkog paviljona.
Po uzoru na puno veći park Gorky u Moskvi te Wienna Ice, i Tomislavac će imati 400 metara dugačku te 2,5 metara široku dodatnu vanjsku stazu koja će omogućavati klizanje cijelim parkom.
Malo informacija,klizalište će biti otvoreno sve do 18. siječnja. Radno vrijeme klizališta je radnim danom od 10 do 23, a vikendom od 9 do 23 sata. Cijena klizanja je 20 kuna, a najam klizaljki 10 kuna.
Srdačan pozdrav !
Danas dobro puše tako da se prsti mrznu,a na Sljemenu se nakon kiše – zabijelilo. Nekoliko centimetara snijega ušminkalo je vrhove Medvednice.
Na kolodvoru stanje redovno
Klizalište projektirano po uzoru na ona u Beču, Parizu i New Yorku prostire se na 1900 m2 Trga kralja Tomislava. Glavno klizalište površine 800 m2 postavljeno je iza Umjetničkog paviljona.
Po uzoru na puno veći park Gorky u Moskvi te Wienna Ice, i Tomislavac će imati 400 metara dugačku te 2,5 metara široku dodatnu vanjsku stazu koja će omogućavati klizanje cijelim parkom.
Malo informacija,klizalište će biti otvoreno sve do 18. siječnja. Radno vrijeme klizališta je radnim danom od 10 do 23, a vikendom od 9 do 23 sata. Cijena klizanja je 20 kuna, a najam klizaljki 10 kuna.
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
Slike su po običaju odlične (prekrasne) i hvala Ti da si se tako aktivno uključio u prikaz zubate jeseni 2014.
A na ovo:
A na ovo:
... bih zlobno dadao: Ako se ostvari Direktiva 15 cm i padne malo ozbiljniji snijeg, bit će nam omogućeno klizanje cijelom Lijepom Našom!sali je napisao/la:... koja će omogućavati klizanje cijelim parkom.
Iskreno ... ovo mi izgleda 100x bolje i zanimljivije nego ono naše riječko pod (ganskom) šatrom. S obzirom da povremeno kontaktiram Obija van kenobija možda nebi bilo loše poturiti mu ovo kao ideju za slijedeću godinu. Napriliku da se spoji kakvim nadklizalištem Karolina riječka i Trg Republike Hrvatske ili da se takovo što smontira ispred Gradskog poglavarstva (pa da vidimo bumbu kako đira )sali je napisao/la:...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/3307934/Zagreb%20jesen%202014/Jesen%202014%20003.jpg
...
Gost- Gost
Znal bi on to. Navodno je dobar skijaš... A i z nebodera se onput hitil...[/quote]dida je napisao/la:(pa da vidimo bumbu kako đira )
Nebi znal, moram pitat ... ona je šnjim u šušačkoj gimnaziji va razredu bila ...Pfaff je napisao/la:... Navodno je dobar skijaš...
Gost- Gost
Evo još malo kasno jesenjeg ugođaja iz Zagreba od 12.12.2014.Put me je ponovo odveo na Trg kralja Tomislava.Centralno događanje na Trgu ovih dana je Advent u Zagrebu
Jedan od najljepših zagrebačkih parkova ovih dana nam priča pravu zimsku bajku na ledu… eh, samo kada bi još pao i snijeg,a danas sunca u izobilju za potražiti prve vjesnike proljeća.....
Usprkos svemu izgleda da leda ima dovoljno za sve.
Prvi susret sa Trgom i odmah pravi domaći štih
" />
......i ona naša milozvučna domaća : Popevke sam slagal i rožice bral ......
Turistička zajednica Zagreb, inicijator Ledenog parka na taj je način željela oživjeti nekadašnja vremena kad se klizalo po zaleđenim maksimirskim jezerima, ali i gradskim kanalima i potocima.
Pogled na ledenu stazu
Ako se vratimo u povijest,izvor tvrdi da je još na Badnjak daleke 1874. godine na Mažuranićevom trgu bilo otvoreno prvo gradsko klizalište. Kako u to vrijeme nije bilo plinske rasvjete klizalište je bilo osvijetljeno s više od 300 petrolejskih svjetiljki, dok su klizači nosili fenjere sa svijećom.
Šator u kojem se mogu zadužiti klizaljke naravno uz plačanje
U otvorenom Ledenom parku, danas se u srcu Zagreba nudi, uz klizanje, i bogati glazbeni program,valjde ne samo onaj sa početka ove naše male priče.Građani i turisti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi blagdanske knjižnice....., kuhanog vina, punča i pjenušca.
Govore mi,kližite se, uživajte u sjajnom i neponovljivom ugođaju, probajte kuhano vino, sladite se čvarcima, šurlicama, fritulama, izvrsnim kobasicama, domaćim paštetama, slasnim sendvičima, vaflima i štruklima i još govore da to nije sve.............Valjda se nešto i ja pitam ? Vaš je novac a sve ostalo je naša briga.....
Ledeni park sadrži glavno klizalište veličine 800 četvornih metara.......,
.....uz 400 metara rubne ledene staze kojom se također uz kružno kretanje može klizati po parku.
Nastavak sljedi do tada ....
Srdačan pozdrav !
Jedan od najljepših zagrebačkih parkova ovih dana nam priča pravu zimsku bajku na ledu… eh, samo kada bi još pao i snijeg,a danas sunca u izobilju za potražiti prve vjesnike proljeća.....
Usprkos svemu izgleda da leda ima dovoljno za sve.
Prvi susret sa Trgom i odmah pravi domaći štih
" />
......i ona naša milozvučna domaća : Popevke sam slagal i rožice bral ......
Turistička zajednica Zagreb, inicijator Ledenog parka na taj je način željela oživjeti nekadašnja vremena kad se klizalo po zaleđenim maksimirskim jezerima, ali i gradskim kanalima i potocima.
Pogled na ledenu stazu
Ako se vratimo u povijest,izvor tvrdi da je još na Badnjak daleke 1874. godine na Mažuranićevom trgu bilo otvoreno prvo gradsko klizalište. Kako u to vrijeme nije bilo plinske rasvjete klizalište je bilo osvijetljeno s više od 300 petrolejskih svjetiljki, dok su klizači nosili fenjere sa svijećom.
Šator u kojem se mogu zadužiti klizaljke naravno uz plačanje
U otvorenom Ledenom parku, danas se u srcu Zagreba nudi, uz klizanje, i bogati glazbeni program,valjde ne samo onaj sa početka ove naše male priče.Građani i turisti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi blagdanske knjižnice....., kuhanog vina, punča i pjenušca.
Govore mi,kližite se, uživajte u sjajnom i neponovljivom ugođaju, probajte kuhano vino, sladite se čvarcima, šurlicama, fritulama, izvrsnim kobasicama, domaćim paštetama, slasnim sendvičima, vaflima i štruklima i još govore da to nije sve.............Valjda se nešto i ja pitam ? Vaš je novac a sve ostalo je naša briga.....
Ledeni park sadrži glavno klizalište veličine 800 četvornih metara.......,
.....uz 400 metara rubne ledene staze kojom se također uz kružno kretanje može klizati po parku.
Nastavak sljedi do tada ....
Srdačan pozdrav !
Zadnja promjena: sali; sub 13 pro 2014 - 12:59; ukupno mijenjano 1 put.
Odlično! Nadam se da nam sljedeći prilog nećeš postati zagipsan do brade...
Veliki Ledeni park na Trgu kralja Tomislava otvorila je zamjenica gradonačelnika grada Zagreba Sandra Švaljek, no najveća zvijezda na samom otvaranju bio je gradonačelnik Milan Bandić.Tisak je zabilježio da je bio dobro raspoložen i u društvu svog pročelnika Ivice Lovrića (koji je također pušten iz Remetinca).Šuška se da je Leden park na Tomislavcu, izvorna ideja gradonačelnika Bandića,napravljeno po uzoru na klizališta u Beču, Parizu, New Yorku i Moskvi i da je o tome sanjao još kad je bio mali i mali,a onda je postao veliki i veliki........
Na predstavljanju projekta Ledeni park rečeno da će trošak klizališta na Trgu kralja Tomislava iznositi 1,5 milijuna kuna, što je polovica ukupnog budžeta predviđenog za Advent u Zagrebu, njegova je konačna cijena oko 2,5 mil. kuna,kažu organizatori.
U tu cijenu uračunato je postavljanje klizališta, njegovo održavanje, troškovi za režije i zaposlenike te demontaža i vraćanje Tomislavca u prvobitno stanje.
Riječka tvrtka Arctic ( ništa bez naših riječana ) postavila je led i naplaćuje ulaznice za korištenje istog.
Za klizalište, za koje mnogi kažu (valjda kampanelisti) da je jedno od najljepših u Europi, i čije je spektakularno otvaranje prošli petak privuklo brojne građane, televizijske kamere pa čak i strane novinare, nije proveden javni natječaj, odnosno postupak dodjeljivanja koncesije. Kako objašnjavaju u Turističkoj zajednici grada Zagreba koja Advent organizira, oni su, poštujući sve zakonske propise, sami pozvali moguće tvrtke partnere na dogovor o Ledenom parku.
Idemo mi prošetati malo uz ledenu stazu od ovog gore napisanog boli glava....ipak su ovo dani darivanja onaj tko ima daje onom tko nema,a poslije sve pošteno pa tko koga prevari.....
...juhu uhu ,čekajte i mene ..........
Staza na zapadnoj strani parka
Staza na istočnoj strani parka..Za početnike se može iznajmiti i vodilica za pridržavanje prilikom klizanja.
...još jedna za kraj......
...i to bi bilo to ....Vidimo se u temi "Zima 2014/2015" a do tada.....
Srdačan pozdrav !
Na predstavljanju projekta Ledeni park rečeno da će trošak klizališta na Trgu kralja Tomislava iznositi 1,5 milijuna kuna, što je polovica ukupnog budžeta predviđenog za Advent u Zagrebu, njegova je konačna cijena oko 2,5 mil. kuna,kažu organizatori.
U tu cijenu uračunato je postavljanje klizališta, njegovo održavanje, troškovi za režije i zaposlenike te demontaža i vraćanje Tomislavca u prvobitno stanje.
Riječka tvrtka Arctic ( ništa bez naših riječana ) postavila je led i naplaćuje ulaznice za korištenje istog.
Za klizalište, za koje mnogi kažu (valjda kampanelisti) da je jedno od najljepših u Europi, i čije je spektakularno otvaranje prošli petak privuklo brojne građane, televizijske kamere pa čak i strane novinare, nije proveden javni natječaj, odnosno postupak dodjeljivanja koncesije. Kako objašnjavaju u Turističkoj zajednici grada Zagreba koja Advent organizira, oni su, poštujući sve zakonske propise, sami pozvali moguće tvrtke partnere na dogovor o Ledenom parku.
Idemo mi prošetati malo uz ledenu stazu od ovog gore napisanog boli glava....ipak su ovo dani darivanja onaj tko ima daje onom tko nema,a poslije sve pošteno pa tko koga prevari.....
...juhu uhu ,čekajte i mene ..........
Staza na zapadnoj strani parka
Staza na istočnoj strani parka..Za početnike se može iznajmiti i vodilica za pridržavanje prilikom klizanja.
...još jedna za kraj......
...i to bi bilo to ....Vidimo se u temi "Zima 2014/2015" a do tada.....
Srdačan pozdrav !
... u Ri je nekakav otužni sumorni oblačni tmasti dan ... najbolji za doma preležatsali je napisao/la:... danas sunca u izobilju za potražiti prve vjesnike proljeća.....
...
Gost- Gost
Velim ja: Pazi kud gledaš!sali je napisao/la:...juhu uhu ,čekajte i mene ..........
https://2img.net/h/i304.photobucket.com/albums/nn185/pinuspinea/Ledeni%20park%20Zagreb/Ledenipark007_zpsaa9e44ae.jpg[/img]
Ovdje u GK toplo (+8°C), puše neka gnjila jugovina, kišica rosi... Čisti žilorez. Vele da će tako sljedeća tri dana
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4