Zima 2015.
+9
Pfaff
Damir
novi_shef
Stjepan
Josip
inflameswetrust
buShip fun
ZlayoZg
Narcis
13 posters
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zima 2015.
Čuvajte se bure sutra, repriza 11. mjeseca 2013. ili 2009. godine je lako moguća!
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Čeprtak, 05. ožujak
Snježi od jučer ujutro (kaže onaj na HRT: "Snijeg pada u GK negdje od podneva!"), a jutros u 6:30 ha je trapatura bila točno nešto oko nule. Meni se činilo da je grozno zima – valjda zato jer smo sinoć ranije prestali ložiti
Vjetar mi je snijeg dopuhao do pred kućna vrata
Inače ga uobičajeno ima otprilike do ovog stupa desno
Nije ovo mutna slika nego bura nosi snijeg
papak s grtalicom je bio vrijedan
Napadalo ga je između des't i petnajs' cenata
Moje staze & puteljci su opet neupotrebljivi bez dodatnih zahvata
Osnježena smreka
Nema do dućana pa sam zamijesijo kruh
Prorjeđuje se naoblaka, nazire se sunce, vjetar huči...
Snježi od jučer ujutro (kaže onaj na HRT: "Snijeg pada u GK negdje od podneva!"), a jutros u 6:30 ha je trapatura bila točno nešto oko nule. Meni se činilo da je grozno zima – valjda zato jer smo sinoć ranije prestali ložiti
Vjetar mi je snijeg dopuhao do pred kućna vrata
Inače ga uobičajeno ima otprilike do ovog stupa desno
Nije ovo mutna slika nego bura nosi snijeg
papak s grtalicom je bio vrijedan
Napadalo ga je između des't i petnajs' cenata
Moje staze & puteljci su opet neupotrebljivi bez dodatnih zahvata
Osnježena smreka
Nema do dućana pa sam zamijesijo kruh
Prorjeđuje se naoblaka, nazire se sunce, vjetar huči...
- Broj postova : 11491
Registration date : 17.03.2008
Evo ga. Pečen k'o na suncu, rekli bi moji Gorani
Mislim da bih u frižideru morao imati još malo domaćega pešta (zaseke)
Mislim da bih u frižideru morao imati još malo domaćega pešta (zaseke)
Ima dosta srušenih stabala po gradu ... ovog sam snimil na škalama šta idu sa Prvomajske na Potok
Na moru je opće ludilo ...
Vilji del fuoko imaju pune ruke posla i svako malo se čuje sirena, ovaj je odjuril nekamo na Škurinje (a kad sam dolazil doma videl sam da je drotovska Škoda preprečila na Čirkolu cestu za Belveder ...) ... ili je roknulo stablo ili se kemu dimnjak važgal
Na moru je opće ludilo ...
Vilji del fuoko imaju pune ruke posla i svako malo se čuje sirena, ovaj je odjuril nekamo na Škurinje (a kad sam dolazil doma videl sam da je drotovska Škoda preprečila na Čirkolu cestu za Belveder ...) ... ili je roknulo stablo ili se kemu dimnjak važgal
Gost- Gost
Grdo, bome. Škura bura, a stanje u državi trulo pa tako i grane. Skoro za hodat okolo s kacigom!
Ovdje imam povremene kratke proplamsaje sunca. I dalje prši, ali jako rijetko
Ovdje imam povremene kratke proplamsaje sunca. I dalje prši, ali jako rijetko
Pogotovo na prvom peronu na kolodvoru ... padaju po peronu komadi onih prozirnih ploča sa nadstrešnice sve u 16 i bit će dobro ako tko ne dobije komad u glavu.Pfaff je napisao/la:... Skoro za hodat okolo s kacigom!
...
I ovde ima povremenih proboja sunca (kako bura nanese koji oblak tako se rasvetli) ali nije za izlazit van ako nije sila.
Gost- Gost
Bura prevrnla 2 šlepera, na Umolama i na Kamenjaku
Na Krčkom mostu izmjerena je maksimalna brzina vjetra od oko 200 kilometara na sat. Vjetar je dignuo krov zgrade Osnovene škole Jelenje-Dražice u Dražicama, te su djeca evakuirana. Na zgradu Psihijatrijske bolnice u Lopači srušilo se stablo, no nitko nije ozlijeđen.
Bura razorila fasadu POS-ove zgrade na Hostovom bregu
Na Krčkom mostu izmjerena je maksimalna brzina vjetra od oko 200 kilometara na sat. Vjetar je dignuo krov zgrade Osnovene škole Jelenje-Dražice u Dražicama, te su djeca evakuirana. Na zgradu Psihijatrijske bolnice u Lopači srušilo se stablo, no nitko nije ozlijeđen.
Bura razorila fasadu POS-ove zgrade na Hostovom bregu
Količina inteligencije na svijetu je konstantna,
jedino se povećava broj ljudi.
Pfaff- Administrator
„Noć od utorka na srijedu, od 9. na 10. ožujka 1976. godine ući će u anale o vremenskim zbivanjima na širem području Rijeke i čitave regije.“, riječi su kojima je riječki Novi List popratio najsnježniji riječki dan.
Bio je to doista dan za pamćenje, dan u kome je u Rijeci izmjereno više od pola metra snijega (52 cm), što nije samo ožujski, već apsolutni snježni rekord za Rijeku.
Bio je to doista dan za pamćenje, dan u kome je u Rijeci izmjereno više od pola metra snijega (52 cm), što nije samo ožujski, već apsolutni snježni rekord za Rijeku.
Da, ja sam se taman dva tjedna ranije vratio s odsluženja...kiki273 je napisao/la:„Noć od utorka na srijedu, od 9. na 10. ožujka 1976. godine ući će u anale o vremenskim zbivanjima na širem području Rijeke i čitave regije.“, riječi su kojima je riječki Novi List popratio najsnježniji riječki dan.
Sinoć je nebo biilo kristalno vedro. Sad je polumutno i puše nešto grozno hladno. Trapatura je oko nule. Prši jako lagani snijeg i sve osim ceste je već pobrašnjeno bijelim!
Psmtr ... moram u toku dana u "gornje kraje" i opet ću se morat ličkomedoniziratPfaff je napisao/la:... Sad je polumutno i puše nešto grozno hladno. Trapatura je oko nule. ...
Gost- Gost
Čeprtak, 12. ožujak smećedan
Sinoć je bilo kristalno vedro nebo i noć je bila odgovarajuće mrzla. Kad sam se jutros u 6:30 ustao gonjen prirodnim porivima, imao sam što vidjeti.
Trapatura:
Cijeli je teren bio lagano nabrašnjen snijegom koji je noćas (na)padao
Nebo je bilo tmurno, a Bitoraj namrgođen
Oko 10 ha je zasjalo sunce iz vedra neba pa sam mogao na miru izbaciti smeće i otići u Delnice
Zasniježeni Risnjak obasjan suncem
Tjedni sajam je bio mizeran, a prodavači su šćućureni cvokotali na suncu
Taman uz ručak je opet počelo pršiti
Dok ovo pišem, prši i dalje, ali vrlo, vrlo sitno...
Sinoć je bilo kristalno vedro nebo i noć je bila odgovarajuće mrzla. Kad sam se jutros u 6:30 ustao gonjen prirodnim porivima, imao sam što vidjeti.
Trapatura:
Cijeli je teren bio lagano nabrašnjen snijegom koji je noćas (na)padao
Nebo je bilo tmurno, a Bitoraj namrgođen
Oko 10 ha je zasjalo sunce iz vedra neba pa sam mogao na miru izbaciti smeće i otići u Delnice
Zasniježeni Risnjak obasjan suncem
Tjedni sajam je bio mizeran, a prodavači su šćućureni cvokotali na suncu
Taman uz ručak je opet počelo pršiti
Dok ovo pišem, prši i dalje, ali vrlo, vrlo sitno...
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7