Vida
3 posters
Stranica 1 / 1.
Vida
9.6.2016.
Prvi put u matičnoj luci.
Prvi put u matičnoj luci.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Re: Vida
Jučer, u polaznoj luci (vedute u pozadini vjerojatno prepoznajete?):
Unatoč nekima koji citiraju Tadiju ("jesen"), još je podosta turista, pa mi se nije dizalo sa klupe i sačekavalo čiste kadrove ... natpis imena se jedva nazire, pa ostaje da mi vjerujete na riječ.
Unutrašnjost:
Kroz zamračene prozore dopire malo svjetla i stvara mali noćni ugođaj ...
More jebilo relativno mirno, pa jebilo i malo lupanja ... taman za drijemanje ... da nije u blizini bila neka studentarija koja nije zatvarala šperklape, odrijemal bi i dulje.
Uglavnom, nema unutra nešto posebno za snimanje, a kroz tamne folije i okolica (pogotovo s te visine) ne nudi ništa interesantno, a kamoli dramatično.
Da se može izać na palubu, bar da se osjeti malo mora, dizla, da možeš baciti punicu prek ograde, bil bi to gušt ... ovak je to ko u autobusu (jedino bez Narodnog radija ) ili u širokotrupnom avionu.
U dolaznoj luci jebila gužva, i još uz prtljagu, nije mi se vadil aparat.
Možda bude još ... sa playe.
Unatoč nekima koji citiraju Tadiju ("jesen"), još je podosta turista, pa mi se nije dizalo sa klupe i sačekavalo čiste kadrove ... natpis imena se jedva nazire, pa ostaje da mi vjerujete na riječ.
Unutrašnjost:
Kroz zamračene prozore dopire malo svjetla i stvara mali noćni ugođaj ...
More jebilo relativno mirno, pa jebilo i malo lupanja ... taman za drijemanje ... da nije u blizini bila neka studentarija koja nije zatvarala šperklape, odrijemal bi i dulje.
Uglavnom, nema unutra nešto posebno za snimanje, a kroz tamne folije i okolica (pogotovo s te visine) ne nudi ništa interesantno, a kamoli dramatično.
Da se može izać na palubu, bar da se osjeti malo mora, dizla, da možeš baciti punicu prek ograde, bil bi to gušt ... ovak je to ko u autobusu (jedino bez Narodnog radija ) ili u širokotrupnom avionu.
U dolaznoj luci jebila gužva, i još uz prtljagu, nije mi se vadil aparat.
Možda bude još ... sa playe.
besposlenpop- Broj postova : 1476
Registration date : 18.06.2021
gaspa and borna like this post
Što bi dao da se možeš vratiti u prošlost i voziti starim parobrodom?
Na palubi naravno, na suncu koje ne peče jer pirka vjetrić i nosi mirise mora pomiješane sa parom i izgorjelim ugljenom...
pomalo kao i šnjofanje parnjača sa dodatkom soli
Ovi današnji su nekako sterilni...
Na palubi naravno, na suncu koje ne peče jer pirka vjetrić i nosi mirise mora pomiješane sa parom i izgorjelim ugljenom...
pomalo kao i šnjofanje parnjača sa dodatkom soli
Ovi današnji su nekako sterilni...
borna- Moderator
- Broj postova : 9449
Registration date : 16.11.2010
Uff, ne hvala - vozil sm se samo jednom (možda baš ovim? ) jer je MB Postira valjda bila na kakvom popravku?borna je napisao/la:Što bi dao da se možeš vratiti u prošlost i voziti starim parobrodom?
...
Iako je to bilo davno, još i sad pamtim težak smrad dima (nije uopće sličan onima iz parnjih lokomotiva - možda je taj ložio mazut?) i sve bijele površine pod tankim slojem čađe.
Vožnja na njegovim palubama nije bila nikakav užitak, nego patnja.
A teški brodski dizel se ponegdje i danas može osjetiti i to je pravi parfem.
gaspa and borna like this post
besposlenpop je napisao/la:... a kad bu prilike, poslikam ga/ju izvana s pravim fotoaparatom ...
I evo:
I jedan neuobičajeni, rekli bimo ginekološki rakuras:
Iako, bimo rekli da je ovo gore nekakav suspenzorij?
No, kak je ovo - katamaran Vida - ionako dvospolac, mož' proć'.
Čuva li tu sidro ...?
I da vidimo Vidu iz svih ostalih mogućih rakurasa:
Pfaff and borna like this post
Pfaff and borna like this post
Stranica 1 / 1.