VIROEXPO 2017
3 posters
Stranica 1 / 1.
VIROEXPO 2017
Najprije malo najava...
Izložba “Virovitica voli vlakove” bit će još jedna od atrakcija na ovogodišnjem Viroexpu
Na ovogodišnjem sajmu Viroexpo 2017 sudjelovat će i Goran Denac sa svojim maketama s izložbe “Virovitica voli vlakove”. ”Mali vlakovi” su na Sajmu Viroexpo bili i prošle godine te su bili iznimno posjećeni. Ove godine će se makete malih vlakova moći vidjeti kod glavne pozornice sajma.
Podsjetimo, 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održat će se u Virovitici od 24. do 26. veljače na prostoru kod Visoke škole u Virovitici. (www.vpz.hr, foto: Arhiva)
Učenici Tehničke škole predstavit će na ovogodišnjem Viroexpu budućnost distribucije robe u željezničkom prometu uz pneumatiku i robotiku
Udruženim snagama autori izložbe “Virovitica voli vlakove” na čelu s Goranom Dencom, Udruga inženjera Virovitice “Otto Horvat” i učenici Tehničke škole Virovitica (smjer Strojarski računalni tehničar), predvođeni mentorom Borisom Kulišićem te profesorom Miletom Bičanićem, predstavit će na ovogodišnjem Viroexpu budućnost distribucije robe u željezničkom prometu uz pneumatiku i robotiku. S robotom Scorbot-ER 4U i vlakom učenici Tehničke škole na znimljiv će i inovativan način prikazati posjetiteljima sajma ulogu visoke tehnologije u svakodnevnim aktivnostima koje se obavljaju na robnim terminalima.
Potražite ove marljive dečke na Viroexpu već ovog vikenda. Vidimo se… (www.icv.hr)
Jučer je bilo baš lijepo vrijeme u Virovitici!
Viroexpo je velesajam u malom koji je odavno prerastao lokalni sajam, prošle godine je bilo oko 700 izlagača iz 64 zemlje
a posjetilo ga je 27.000 ljudi u 3 dana. Ove godine je svega još više, točni podatci će se znati tek po zatvaranju.
Napravio sam 70-ak slika i 9 filmova tako da će priča potrajati!
Najprije ću se pohvaliti svojom maketicom u prvom planu te lijepim društvom u pozadini
Što je ljepše, maketa ili ....?
3 makete i nekoliko diarama je složeno odmah uz binu
Izložba “Virovitica voli vlakove” bit će još jedna od atrakcija na ovogodišnjem Viroexpu
Na ovogodišnjem sajmu Viroexpo 2017 sudjelovat će i Goran Denac sa svojim maketama s izložbe “Virovitica voli vlakove”. ”Mali vlakovi” su na Sajmu Viroexpo bili i prošle godine te su bili iznimno posjećeni. Ove godine će se makete malih vlakova moći vidjeti kod glavne pozornice sajma.
Podsjetimo, 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održat će se u Virovitici od 24. do 26. veljače na prostoru kod Visoke škole u Virovitici. (www.vpz.hr, foto: Arhiva)
Učenici Tehničke škole predstavit će na ovogodišnjem Viroexpu budućnost distribucije robe u željezničkom prometu uz pneumatiku i robotiku
Udruženim snagama autori izložbe “Virovitica voli vlakove” na čelu s Goranom Dencom, Udruga inženjera Virovitice “Otto Horvat” i učenici Tehničke škole Virovitica (smjer Strojarski računalni tehničar), predvođeni mentorom Borisom Kulišićem te profesorom Miletom Bičanićem, predstavit će na ovogodišnjem Viroexpu budućnost distribucije robe u željezničkom prometu uz pneumatiku i robotiku. S robotom Scorbot-ER 4U i vlakom učenici Tehničke škole na znimljiv će i inovativan način prikazati posjetiteljima sajma ulogu visoke tehnologije u svakodnevnim aktivnostima koje se obavljaju na robnim terminalima.
Potražite ove marljive dečke na Viroexpu već ovog vikenda. Vidimo se… (www.icv.hr)
Jučer je bilo baš lijepo vrijeme u Virovitici!
Viroexpo je velesajam u malom koji je odavno prerastao lokalni sajam, prošle godine je bilo oko 700 izlagača iz 64 zemlje
a posjetilo ga je 27.000 ljudi u 3 dana. Ove godine je svega još više, točni podatci će se znati tek po zatvaranju.
Napravio sam 70-ak slika i 9 filmova tako da će priča potrajati!
Najprije ću se pohvaliti svojom maketicom u prvom planu te lijepim društvom u pozadini
Što je ljepše, maketa ili ....?
3 makete i nekoliko diarama je složeno odmah uz binu
borna- Moderator
- Broj postova : 9404
Registration date : 16.11.2010
Malo obrata u temi, sada o nekadašnjoj kasarni koja potječe još iz doba Austro-Ugarske monarhije...
U kojoj sam ja od kraja 71 služio vojni rok i u trubu trubio.... izdržao sam do polovice 72 kad su me oslobodili prijatelji
bronhitis i upala pluća
Zgrada je temeljito obnovljena i modernizirana, danas je u njoj nekoliko škola (Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici te studentski restoran, u gradnji je studentski dom sa 108 ležajeva)
Zgrada svojim oblikom podsjeća na željezničke kolodvore
Starije slike sa neta
Prozori nekad nijesu bili "u komadu" već je bilo puuno malih
Gužva na ulazu je trajala cijeli dan
Do centra grada vozio je i turistički tramvajček (koji mi je pobjegao pa ga nijesam uspio snimiti iz bliza)
Cijela (dugačka) ulica je napravljena jednosmjernom kako bi bilo mjesta za parkiranje
Malo filmića da vas zagrijem (imade ih još podosta)
bronhitis i upala pluća
Zgrada je temeljito obnovljena i modernizirana, danas je u njoj nekoliko škola (Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici te studentski restoran, u gradnji je studentski dom sa 108 ležajeva)
Zgrada svojim oblikom podsjeća na željezničke kolodvore
Starije slike sa neta
Prozori nekad nijesu bili "u komadu" već je bilo puuno malih
Gužva na ulazu je trajala cijeli dan
Do centra grada vozio je i turistički tramvajček (koji mi je pobjegao pa ga nijesam uspio snimiti iz bliza)
Cijela (dugačka) ulica je napravljena jednosmjernom kako bi bilo mjesta za parkiranje
Malo filmića da vas zagrijem (imade ih još podosta)
borna- Moderator
Re: VIROEXPO 2017
Robot ima pneumatski pogon
Izložena je bila i maketa sa upravljanjem vlakova preko tableta (po uzoru na Backa)
Postavljeno je i nekoliko diarama
I sad još malo ljepote (najprije su bile probe)
Izložena je bila i maketa sa upravljanjem vlakova preko tableta (po uzoru na Backa)
Postavljeno je i nekoliko diarama
I sad još malo ljepote (najprije su bile probe)
borna- Moderator
Na sajmu se ponosno kočoperio jedan stari englez
Nemam pojma kakve veze je bio sa sajmom?
Pitao sam domaće okolo no nitko nije bio "iz njegovog filma"
Releksija je smetala da se vidi raskoš u kabini
To su starinske fotelje a ne sjedišta za trke
Boja bi na nekom modernom autu izgledala bljak no RR ju ponosno nosi
kao i Emily na nosu!
Mlade u blizini ne diraju takve starine, ova mala crna bi mogla biti sestra blizanka moje unuke (čak se i šminkaju isto)
Prvi čas sam mislio slikati sve štandove no onda sam shvatio da ih imade više stotina pa sam odustao
Malo zabave za večeras; kako kraju doliči imade i punašnih curica, nisu sve na dijeti
Nemam pojma kakve veze je bio sa sajmom?
Pitao sam domaće okolo no nitko nije bio "iz njegovog filma"
Releksija je smetala da se vidi raskoš u kabini
To su starinske fotelje a ne sjedišta za trke
Boja bi na nekom modernom autu izgledala bljak no RR ju ponosno nosi
kao i Emily na nosu!
Mlade u blizini ne diraju takve starine, ova mala crna bi mogla biti sestra blizanka moje unuke (čak se i šminkaju isto)
Prvi čas sam mislio slikati sve štandove no onda sam shvatio da ih imade više stotina pa sam odustao
Malo zabave za večeras; kako kraju doliči imade i punašnih curica, nisu sve na dijeti
borna- Moderator
Izvan šatora sa izlagačima u 2 ulice bilo je nekoliko desetaka raznih pečenjarnica sa svim mogućim (i nemogućim) delicijama,
zamamnim mirisima je bilo teško odoliti
Ja sam probao (i pojeo) jedan Viropek, pola izdubljene štruce kruha napunjene komadićima raznog pečenog mesa na roštilju i sve zaliveno sa
senfom, hrenom, kečapom i posipano sitnim lukom, paprikom i tko zna čime još
Na štandovima unutar šatora je blo pak raznih napitaka, jedan mi poznati je napravio ljekoviti napitak za stare prijatelje
Drugi poznanik koji se bavi uzgojem polarnih pasa je i modelar pa mi je pokazao Velemost kojeg je sam napravio
I letvice je sam radio (rezao od debljih)
Šine je pribijao čavlićima
Vratit ću se na ljepše stvari, pripreme za reviju
zamamnim mirisima je bilo teško odoliti
Ja sam probao (i pojeo) jedan Viropek, pola izdubljene štruce kruha napunjene komadićima raznog pečenog mesa na roštilju i sve zaliveno sa
senfom, hrenom, kečapom i posipano sitnim lukom, paprikom i tko zna čime još
Na štandovima unutar šatora je blo pak raznih napitaka, jedan mi poznati je napravio ljekoviti napitak za stare prijatelje
Drugi poznanik koji se bavi uzgojem polarnih pasa je i modelar pa mi je pokazao Velemost kojeg je sam napravio
I letvice je sam radio (rezao od debljih)
Šine je pribijao čavlićima
Vratit ću se na ljepše stvari, pripreme za reviju
borna- Moderator
Dečki iz Virovitice su lijepo dotjerali malu maketicu
Za vrijeme modne revije nisam imao kamo mrdnuti od brojnih promatrača
Kolega Lucijan Koržinek je također bio zarobljen
Nije nam teško palo ostati na miru i posmatrati (jedino su nas kasnije boljele oči)
Hmm, da se prekvalificiram za modnog fotografa?
Za vrijeme modne revije nisam imao kamo mrdnuti od brojnih promatrača
Kolega Lucijan Koržinek je također bio zarobljen
Nije nam teško palo ostati na miru i posmatrati (jedino su nas kasnije boljele oči)
Hmm, da se prekvalificiram za modnog fotografa?
borna- Moderator
Večeras ću završiti sa slikicama iz Virovitice.....neke djevuške su imale tremu i nijesu htjele na binu
Druge su jedva čekale početak
Bilo je i podmlatka sa svojom plesnom točkom
Na kraju je bila jedna kolektivna
I kao cuker zu lezt jedan selfie u luksuznom mobilnom toaletu!
Pored velikih šatora je bila parkirana jedna velika prikolica podijeljena na 2 dijela (koju na žalost nisam slikao izvana jer me tip koji je bio
uz mene u trenutku slikanja počeo proganjati )
Dakle unutra svira lijepa muzika a imade i Lcd video sa promjenljivim slikama lijepih krajolika. Kako je stalno bilo puno ljudi jedva sam uspio
napraviti i samo ovu sliku....
Druge su jedva čekale početak
Bilo je i podmlatka sa svojom plesnom točkom
Na kraju je bila jedna kolektivna
I kao cuker zu lezt jedan selfie u luksuznom mobilnom toaletu!
Pored velikih šatora je bila parkirana jedna velika prikolica podijeljena na 2 dijela (koju na žalost nisam slikao izvana jer me tip koji je bio
uz mene u trenutku slikanja počeo proganjati )
Dakle unutra svira lijepa muzika a imade i Lcd video sa promjenljivim slikama lijepih krajolika. Kako je stalno bilo puno ljudi jedva sam uspio
napraviti i samo ovu sliku....
borna- Moderator
Pa zar se čudiš da te tip proganjao??? Slikat čovjeka u wc-u dok obavlja nuždu, ma gdje ti je bila pamet?!!!
slika
slika
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Imam pitanje: Koliko se cura s revije udalo neposredno nakon "Male seoske priredbe"?
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Stranica 1 / 1.