Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Riječ začetnika

Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.

Go down

Riječ začetnika Empty Riječ začetnika

Postaj by gaspa sri 14 svi 2008 - 15:32

Cijenjeni forumaši,

moj je današnj i prijedlog završio po onoj: iz moje tipkovnice u adminove uši - stožer foruma je, očigledno, moju ideju prepoznao kao dobru i dodijelio zasebni podforum. Pa, kad sam već stvar zakuhao, dozvolite mi da vam predstavim svoju viziju ovog podforuma.

Kako se dosad nitko nije pozabavio popularnom literaturom o željeznicama i drugim vrstama prijevoza, a kako takva literatura mene uvelike zanima, pa je tu i tamo pribavljam (ako već ne mogu putovati u daleke krajeve, mogu bar čitati o njima), iskoristit ću ovu priliku i ovaj podforum da vam je svima približim (nadam se, ne samo ja, već da će se još ponetko pridružiti) odn. da podijelim s vama, u okviru koji neće predstavljati kršenje autorskih prava, ono što sam skupio.

Trenutna ideja je da svaka knjiga predstavlja posebnu temu u okviru koje onda možete postavljati i moguća pitanja ako vas što posebno zanima.

Jedna od tema bit će i o zemljopisnim kartama te skicama bivših i sadašnjih pruga. Bilo bi lijepo da u toj temi budu, radi lakše preglednosti i bez zahvata premještanja drugih tekstova, samo karte, bez komentara, a komentare, uključivo i vaše zahtjeve za dobavom neke određene karte ili njezinog dijela u pdf formatu na mail korisnika (forumaša), izdvojimo u posebnu temu.

Nadam se da na ovom podforumu neću ostati usamljen i da ću vas potaknuti da zavirite u svoje porodične biblioteke, a ako i ne nađete ništa zanimljivo - nema veze - ovdje smo da jedni drugima pomognemo odn. da s drugima podijelimo ono što imamo, i ako netko o nečemu zna više ili ima nekih materijala više, ne znači da je po bilo čemu bolji od drugih, jer vjerujem da bi svi, u okviru svojih mogućnosti, učinili isto.
gaspa
gaspa
Administrator
Administrator

Broj postova : 3520
Lokacija : Zagreb
Registration date : 14.05.2008

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.
 
Permissions in this forum:
Moľeą odgovarati na postove.