Vlakovi do Harmice
+2
kiki273
portos
6 posters
Stranica 1 / 1.
Vlakovi do Harmice
Svećano otvorenje komadića pruge između Šenkovca i Harmice bilo je 13.6. od 15.6. vlakovi redovito voze do Harmice. Nadam se da će se u idučih par mjeseci HŽ dogovoriti sa RS o obnovi idučih cca 3 km pruge do Vukovog sela te će EMV-i voziti do tamo.
dolazak EMV u Harmicu
na stajalištu
vozni red
MOJ Končarevac
promjena pantografa
odlazak prema Savskom Marofu i Zagrebu
dolazak EMV u Harmicu
na stajalištu
vozni red
MOJ Končarevac
promjena pantografa
odlazak prema Savskom Marofu i Zagrebu
Registration date : 14.06.2008
Re: Vlakovi do Harmice
Koliko vidim,dalje je zabranjen promet i nema napona?
Pruga je isključivo za putnički promet ili je možda moguć i teretni?
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Prva i druga fotka ... kao da su iz kakvog simulatora! Definitivno ću si ih spremiti kao predložak.
Gost- Gost
Super, odlično, iduća dionica bi bila kao što si naveo do Vukovog Sela, pa će mic po mic polako i do Kumrovca.
Narcis- Administrator
- Broj postova : 6447
Ne samo da dalje nema napona, nego iza onog ŽCP-a nema dalje ni pruge. Barem za sada, dok se ne riješe stvari sa Slovenijom. :|kiki273 je napisao/la:Koliko vidim,dalje je zabranjen promet i nema napona?
U ovoj situaciji, kad pruga naprasno završava samo 1 km od glavne pruge Zagreb-Dobova i bez nekog završnog kolodvora, teretni promet nema smisla. Ali kad krenemo dalje prema Kumrovcu, valjda će i tu jednom doći bolji dani.
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
Barney je napisao/la:Lijepo, lijepo. Svidja mi se stanica. Zastita djeluje kao da je pokupljena s tramvajskih stanica.
Barney
Stajalište lijepo izgleda, a prva asocijacija na ovaj natkriveni dio mi je nova autobusna stanica blizu mene (i thomcroa) u Rijeci koja je identična onoj sa Harmice. Izgleda moderno, sređeno, ali možda bi imalo smisla i na ovom mjestu progovoriti o nedstatku HaŽeovog identiteta pri uređenju stajališta - postoje li dva ista
Phalanx- Moderator
- Broj postova : 545
Možeš ih dobiti i u većoj rezolucijithomcro je napisao/la:Prva i druga fotka ... kao da su iz kakvog simulatora! Definitivno ću si ih spremiti kao predložak.
portos je napisao/la:Možeš ih dobiti i u većoj rezolucijithomcro je napisao/la:Prva i druga fotka ... kao da su iz kakvog simulatora! Definitivno ću si ih spremiti kao predložak.
Bogme, ima thomcro praf. I ja bi se stel preporuciti za te slike u max. rezi. Prosim fino.
Barney
Barney- Broj postova : 930
Hvala na ponudi ali nema potrebe jer ako nešto i budem radio i ove će služiti samo kao predložak da vidim detalje kako napraviti stanicu.portos je napisao/la:Možeš ih dobiti i u većoj rezolucijithomcro je napisao/la:Prva i druga fotka ... kao da su iz kakvog simulatora! Definitivno ću si ih spremiti kao predložak.
Gost- Gost
Kako je lijepo vidjeti ovakav natpis na displayu :skok :
22.11.2008. prilikom posjeta Zagrebu odlučili smo proći i tu prugu. Imali smo izvrsnog vodiča - portosa
Mađar kojim smo se vozili od gl.kolodvora i nazad
Zajednička fotka
Harmica
Vraćamo se nazad
Pogled prema Zagrebu
Mađar kojim smo se vozili od gl.kolodvora i nazad
Zajednička fotka
Harmica
Vraćamo se nazad
Pogled prema Zagrebu
Zadnja promjena: kiki273; ned 23 stu 2008 - 10:04; ukupno mijenjano 1 put.
Inače, odlične fotke i druženje na izložbi ... nadam se da ćete opet doći u Zagreb i prije nego vlakovi provozaju dalje od Harmice prema Zagorju.
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
[quote="seabral"]
U to budi siguran :mig:
kiki273 je napisao/la:Inače, odlične fotke i druženje na izložbi ... nadam se da ćete opet doći u Zagreb i prije nego vlakovi provozaju dalje od Harmice prema Zagorju.
U to budi siguran :mig:
Narcis- Administrator
- Broj postova : 6447
Stranica 1 / 1.