Na cesti Labin - Rabac
2 posters
Na cesti Labin - Rabac
Na cesti Labin - Rabac
Ovo bi bilo u stilu "skitam se i snimam", aji Ja se ne skitam na cesti za Rabac nego vozim po njoj 4 puta dnevno putujući na posao, pa evo što sam usput zabilježio odnosno snimio jedno poslijepodne prije neki dan, Mađarski MB je vozio ispred mene, a Ja za njim...
Mimoilazimo se sa njemačkim Man-om
Na mostu
Uz Vmax je 40.....
Ovo bi bilo u stilu "skitam se i snimam", aji Ja se ne skitam na cesti za Rabac nego vozim po njoj 4 puta dnevno putujući na posao, pa evo što sam usput zabilježio odnosno snimio jedno poslijepodne prije neki dan, Mađarski MB je vozio ispred mene, a Ja za njim...
Mimoilazimo se sa njemačkim Man-om
Na mostu
Uz Vmax je 40.....
Narcis- Administrator
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Re: Na cesti Labin - Rabac
Šta mu se žurilo kamo? Ili se zanio misleć da je u ravnoj Ugarskoj ?
Gost- Gost
thomcro je napisao/la:Šta mu se žurilo kamo? Ili se zanio misleć da je u ravnoj Ugarskoj ?
Žurilo im se možda na večeru u hotel, da ne bi zakasnili, večera je od 18.30 do 21.00, ali u 18.30 treba biti među prvima na ulazu, da ne bi ponestalo 'rane...
Narcis- Administrator
Pa po Exifu ... imali su skoro sat vremena do večere!narcis je napisao/la:Žurilo im se možda na večeru u hotel, da ne bi zakasnili, večera je od 18.30 do 21.00, ali u 18.30 treba biti među prvima na ulazu, da ne bi ponestalo 'rane...
Gost- Gost
Ne kužiš da treba čekati barem pola sata prije ulaza u salu, da zauzmu startne pozicije...
Narcis- Administrator
Potroše li barem koju kunu na cugu dok čekaju?narcis je napisao/la:Ne kužiš da treba čekati barem pola sata prije ulaza u salu, da zauzmu startne pozicije...
Gost- Gost
thomcro je napisao/la:
Potroše li barem koju kunu na cugu dok čekaju?
Gost- Gost
thomcro je napisao/la:Ja, dobro, šta, moram pitat .kiki273 je napisao/la:thomcro je napisao/la:
Moš' mislit
Narcis- Administrator