Tegalj u Luci Plomin
2 posters
Stranica 1 / 1.
Tegalj u Luci Plomin
Naime htio sam vidjeti i malo poslikati kako napreduju radovi na rekostrukciji D66 dionica Vozilići - Brseč, kad ono ispod Vidikovca ugledam ovo
Odustao sam od slikanja ceste i uslijedio je ekšn, odnosno praćenje tegljenja broda sve do veza
Malo bliže, veliki brod, sa 7 štiva s ugljenom
Pokušao sam uslikati naziv broda, čini mi se PU MAN ili FU MAN iz Paname
Vuku 4 remorkera, 2 sa strane, te po jedan na krmi i na provi
Odustao sam od slikanja ceste i uslijedio je ekšn, odnosno praćenje tegljenja broda sve do veza
Malo bliže, veliki brod, sa 7 štiva s ugljenom
Pokušao sam uslikati naziv broda, čini mi se PU MAN ili FU MAN iz Paname
Vuku 4 remorkera, 2 sa strane, te po jedan na krmi i na provi
Narcis- Administrator
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Re: Tegalj u Luci Plomin
Sjedam u auto i idem do Plomina, gdje je uređen mali vidikovac sa desne strane ceste gledano u smjeru Rijeke i tu sam okinuo par fotki
Vez čeka spremno
Pa onda preko Vozilića u Plomin Luku, točnije na nedavno uređenu plažu, to je kolegi Pfaffu promaklo u njegovom putopisu o Luci Plomin
Do nje vodi uređena stazica
Opremljena tuševima
I sada ima vode, zanimljivo, po svim plažama voda se zatvara, a ovdje hm...
Koševi za smeće
Klupice, stolovi, kao stvoreno za piknik
Šumica se krči i dalje, znači da se kapaciteti proširuju
I evo broda, već je skoro pa dotegljen
Još malo
Još par metara i eto ga uz rivu
I gotovo, slijede lučke formalnosti
Vez čeka spremno
Pa onda preko Vozilića u Plomin Luku, točnije na nedavno uređenu plažu, to je kolegi Pfaffu promaklo u njegovom putopisu o Luci Plomin
Do nje vodi uređena stazica
Opremljena tuševima
I sada ima vode, zanimljivo, po svim plažama voda se zatvara, a ovdje hm...
Koševi za smeće
Klupice, stolovi, kao stvoreno za piknik
Šumica se krči i dalje, znači da se kapaciteti proširuju
I evo broda, već je skoro pa dotegljen
Još malo
Još par metara i eto ga uz rivu
I gotovo, slijede lučke formalnosti
Narcis- Administrator
Narcis- Administrator
Fenomenalne fotke & filmić. Kad sam ja tamo klatio, nije bilo ničega.
Što se tiče radova na cesti - nisi ništa izgubio, jedno dva-tri semafora i hrpa bagera uz cestu. Ne znam da li ste primijetili, ali kad semafor zaustavi kolonu koja čeka one iz suprotnog smjera, prvi auto u koloni nije nikad Ferrari već neki brižnić koji na zeleno uredno spušta ručnu i počinje mešat' palentu tražeći prvu
Što se tiče radova na cesti - nisi ništa izgubio, jedno dva-tri semafora i hrpa bagera uz cestu. Ne znam da li ste primijetili, ali kad semafor zaustavi kolonu koja čeka one iz suprotnog smjera, prvi auto u koloni nije nikad Ferrari već neki brižnić koji na zeleno uredno spušta ručnu i počinje mešat' palentu tražeći prvu
Nije to meni promaklo, al' sam vidio spuštenu rampu, a to onda znači da se neda autom. Kako nemam genetske sklonosti koze, odustao sam od traganja. Ima mlađihnarcis je napisao/la:Pa onda preko Vozilića u Plomin Luku, točnije na nedavno uređenu plažu, to je kolegi Pfaffu promaklo u njegovom putopisu o Luci Plomin
Pfaff- Administrator
- Broj postova : 11494
Registration date : 17.03.2008
Pfaff je napisao/la:Fenomenalne fotke & filmić. Kad sam ja tamo klatio, nije bilo ničega.
Ti očekuješ Ferrari po cesti od Brseča do Plomina
Narcis- Administrator
Stranica 1 / 1.