Luka Plomin - putopis (II. dio)
4 posters
Stranica 1 / 1.
Luka Plomin - putopis (II. dio)
Ugljen se za termoelektranu dobavlja pokretnom trakom
Zadnja promjena: Pfaff; sri 17 ruj 2008 - 20:45; ukupno mijenjano 1 put.
Pfaff- Administrator
- Broj postova : 11494
Registration date : 17.03.2008
Re: Luka Plomin - putopis (II. dio)
To je bez dileme najkraći putopis na ovom i susjednim forumimathomcro je napisao/la:Putopis a samo jedna fotka? ... to mi liči na tebe!
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
Veliki Guzda je rekao:zvrk je napisao/la:To je bez dileme najkraći putopis na ovom i susjednim forumimathomcro je napisao/la:Putopis a samo jedna fotka? ... to mi liči na tebe!
... pa moram paziti što laprdam i koliko toga postam na Forumu. Odsad - kratko, jasno i jezgrovito!Thommo je napisao/la:Za tebe pripremamo eseje pod radnom naslovom ... kao i "Kako napraviti putopis u manje od 287 Photobucket fotki!"
JE LI JASNO, PRIJATELJU?
Pfaff- Administrator
Čekaj malo, niš mi nije jasno :molim2: ... koji Veliki Guzda? Malo si pobrkao titule .Pfaff je napisao/la:Veliki Guzda je rekao:... pa moram paziti što laprdam i koliko toga postam na Forumu. Odsad - kratko, jasno i jezgrovito!Thommo je napisao/la:Za tebe pripremamo eseje pod radnom naslovom ... kao i "Kako napraviti putopis u manje od 287 Photobucket fotki!"
Samo ti šišaj putopis u punoj veličini! Imaš moju svekoliku podršku.
Gost- Gost
Ča ni on naš svekoliki prežidente? Si videl kako mi se prijeti u javnosti? Mene je strah...thomcro je napisao/la:Čekaj malo, niš mi nije jasno :molim2: ... koji Veliki Guzda? Malo si pobrkao titule .Pfaff je napisao/la:Veliki Guzda je rekao:... pa moram paziti što laprdam i koliko toga postam na Forumu. Odsad - kratko, jasno i jezgrovito!Thommo je napisao/la:Za tebe pripremamo eseje pod radnom naslovom ... kao i "Kako napraviti putopis u manje od 287 Photobucket fotki!"
Samo ti šišaj putopis u punoj veličini! Imaš moju svekoliku podršku.
Pfaff- Administrator
Oćeš da te stavim pod poseban protektorat? Pa ti niš neće moć! Evo: :zuja: :zuja: :zuja: ! :tease: :vibro:Pfaff je napisao/la:Ča ni on naš svekoliki prežidente? Si videl kako mi se prijeti u javnosti? Mene je strah...
Gost- Gost
Mislim da smo sad zaslužili dobiti barem fotku broj 2. A do Božića (ovog ili već nekog od sljedećih) će se valjda ovdje naći i preostalih 285 fotki
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
Čekajte malo,kad je čovjek ovo slikao još nije bilo podforuma "Brodovi"