Tri kralja u Zagrebu
+6
Narcis
Tomek
Jean
Pfaff
kico101
kiki273
10 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Tri kralja u Zagrebu
Mislim... dakle... takvo unistavanje javne imovine... ljepljenje nekakvih naljepnica po tramvajima... tsk.. tsk.. tsk..
BTW. Vi ste kroz pothodnike na Kvatricu prosli prije nego ja koji sam prijestolnicki starosjedilac. Eto...
Barney
BTW. Vi ste kroz pothodnike na Kvatricu prosli prije nego ja koji sam prijestolnicki starosjedilac. Eto...
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Ahhhhh
Tako mi je žao da se uspjeli vidjeti... nažalost moj je posjet izložbi bio jako kratak, obiteljske obveze su bile ovoga puta daleko jače.
Drago mi je da ste se dobro proveli!
@Pero-Pfaff
katalozi koji su bili na posudbi su poslani po ekipi sa kojom sam se uspio vidjeti, nadam se da ih nisam (previše) oštetio (ne ekipu, nego kataloge )
Do nekog slijedećeg susreta u ZG... ili RI
Tako mi je žao da se uspjeli vidjeti... nažalost moj je posjet izložbi bio jako kratak, obiteljske obveze su bile ovoga puta daleko jače.
Drago mi je da ste se dobro proveli!
@Pero-Pfaff
katalozi koji su bili na posudbi su poslani po ekipi sa kojom sam se uspio vidjeti, nadam se da ih nisam (previše) oštetio (ne ekipu, nego kataloge )
Do nekog slijedećeg susreta u ZG... ili RI
S populacijskim projektom je, nadam se usrdno, sve OK?NClight je napisao/la:... obiteljske obveze su bile ovoga puta daleko jače.
Odlično, hvala!NClight je napisao/la:Katalozi koji su bili na posudbi su poslani po ekipi sa kojom sam se uspio vidjeti, nadam se da ih nisam (previše) oštetio (ne ekipu, nego kataloge )
Ekipa? Ti su rođeni neuništivi. Pogubno je jedino kad neki ( :bounce: ) imaju friške baterije
Pfaff- Administrator
- Broj postova : 11496
Registration date : 17.03.2008
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.