Putnički vagoni HŽ-a
+20
Josip
Laurus
ICE-3M
K 357
ikar
gaspa
Jean
zele
kico101
Marioo
KAPO
Miha
sali
Phalanx
Drempa
Zeus
Thommo
ZlayoZg
Narcis
ivog
24 posters
Stranica 7 / 10.
Stranica 7 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Putnički vagoni HŽ-a
Ovo je stari vagon i ...Narcis je napisao/la:... drugo su ovi noviji vagoni sa vakuumskim wc-ima.
... nema vakuum već ima rupicu za slobodni padikar je napisao/la:Možda fali vakuma u sustavu?
Evo i sličicé ...
Gost- Gost
Bez obzira što to piše ja bi to nazvao urbanim mitom jer ja neznam da je itko kažnjen zbog toga. Zamisli jednu ( ) kako izlazi iz veceja a kod vrata ju čeka da joj naplati pražnjenje ... ili ... k'o od gore odvaljenog, izlazi iz veceja i zakapča šlic a kod vrata ... sitna kondukterka koja oće svoj danak za nepoćudnu radnju ... e da mi je to videtNarcis je napisao/la:... Kolika je kazna za ovo, jer jasno piše da je zabranjeno korištenje wc-a dok vlak stoji u kolodvoru, ...
Šalu na stranu, budem se danas malo raspitao o ovome ...
Gost- Gost
Dobar detalj za maketu!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Tebi to barem nebi trebal bit problem ako je ona kokošica još živa . Btw, šta ti se nije ona jednom već i istovarila na prugu ...
Gost- Gost
Ovo piše u vagonskom WC-u ...
... ali sam se ja i raspitao kod osobe iz PP-a, zna se za tu obavijest ali koliko on zna nitko do sada nije kažnjen (novčano) za "istovar" u kolodvoru.
... ali sam se ja i raspitao kod osobe iz PP-a, zna se za tu obavijest ali koliko on zna nitko do sada nije kažnjen (novčano) za "istovar" u kolodvoru.
Gost- Gost
Znali tko sto radi ovaj vagon u Rijeci ???
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Direktni vagon Rijeka - München, vozi u sastavu vlakova 480/481.
ICE-3M- Broj postova : 892
Registration date : 18.10.2011
hm, Nisam ga jos vidio da vozi
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Naravno da nisi kad ti u tu dobu nisi na kolodvoru! Taj vagon dolazi ujutro i ide navečer za Ljubljanu. Moguće da ide/dolazi ili iz Austrije ili Njemačke. Zato sam ti i napisao da ima ceduljče na vratima gdje piše destinacija
ICE-3M ti je napisao kamo ide!
ICE-3M ti je napisao kamo ide!
Gost- Gost
...Zanima me koji je broj, ovog ABeel vagona.
Ako netko ima, iz bliza slikanog...
Hvala!
Hvala!
Vrlo vjerovatno da postoji u mojoj bazi samo treba nać fotografiju/e.Laurus je napisao/la:...
...
Za što ti treba?
Gost- Gost
Bl 29-00 100-1
Bcee 59-70 007-3
P.s. Potpis je polovičan, zato što je slika malo veča. Pa je automatski smanjena veličina...
Bcee 59-70 007-3
P.s. Potpis je polovičan, zato što je slika malo veča. Pa je automatski smanjena veličina...
Dva Beet-ovca
Iznutra
Opći dojam ... +3. Vagon izvana lepo izgleda ... čak bi isto mogal tvrditi i za interijer (jasno, pod uvjetom da klima radi {jutros kad sam snimao bilo je nutra već za poludet od toploće a netom su vagoni oprani} inače bi se ocjena lako mogla srozat). Jedina zamjerka su klasična HŽ-ova boljka ... stolci! Stolci su uski i, za moj pojam, malčice pretvrdi. Ostalo može proć
Iznutra
Opći dojam ... +3. Vagon izvana lepo izgleda ... čak bi isto mogal tvrditi i za interijer (jasno, pod uvjetom da klima radi {jutros kad sam snimao bilo je nutra već za poludet od toploće a netom su vagoni oprani} inače bi se ocjena lako mogla srozat). Jedina zamjerka su klasična HŽ-ova boljka ... stolci! Stolci su uski i, za moj pojam, malčice pretvrdi. Ostalo može proć
Gost- Gost
Šteta da HŽ nevidi interesa u tim vagonima i da ih se samo tako olako odrekao i da su ih pustili da propadaju.Laurus je napisao/la:...
WReelmt
...
Gost- Gost
WReelmt 61 78 87-70 001-2dida je napisao/la:Šteta da HŽ nevidi interesa u tim vagonima i da ih se samo tako olako odrekao i da su ih pustili da propadaju.Laurus je napisao/la:...
WReelmt
...
Sada stoji kao rezerva za 540/541 i 580/581.
... A isto i WRl (vagoni restorana)
Što im je falilo dok su ARl-i bili na vlakovima za Split i ljudima vrijeme brže prolazilo... Mogli su piti kavu, plesati, pjevati i uživati.(I bili su lijepi vagoni) A sada...
A sada evo ih, hrđaju, trunu, razbijaju im stakla, i da ne nabrajam. Ukradu što stignu i uspiju.
...
... To je surova stvarnost Hrvatskih Željeznica.
- - -
Mogao bi svašta napisati protiv HŽ-a, a vjerujem i mnogi drugi.
Btw: Iduči put kad idem u Zagreb, idem u posjetu "groblju" na Borongaju. Pa da vidimo što tamo ima osim Dls-a (Koji se vide iz vlaka).
Baat vagoni imali su dušu! Tzv. "Lička škola" (ili samo "Škola") bio je vlak koji je prometovao na relaciji Ogulin-Plaški i obrnuto i bio je sastavljen isključivo od Baatića koje je vukla dizelka. Početkom novog tisućljeća Baatiće je zamijenio šved:
izvor: facebook grupa "Ogulin kakav je nekad bio"
U sjećanju mi je da je "Škola" išla negdje oko "frtalj tri" i da smo bratić i ja imali slobodno poslijepodne za igru oko zgrade "dok škola ne ode" (jel "škola" onda vozila čitavo ljeto ili mi je ovo ostalo u sjećanju iz onog međuvremena čim škola završi, a školski vlakovi voze do kraja lipnja?)
izvor: facebook grupa "Ogulin kakav je nekad bio"
U sjećanju mi je da je "Škola" išla negdje oko "frtalj tri" i da smo bratić i ja imali slobodno poslijepodne za igru oko zgrade "dok škola ne ode" (jel "škola" onda vozila čitavo ljeto ili mi je ovo ostalo u sjećanju iz onog međuvremena čim škola završi, a školski vlakovi voze do kraja lipnja?)
Registration date : 04.09.2008
Prva i zadnja vožnja u ovom smeću od vagona! Spada u kategoriju S-BUM!
Nemoj tako, ipak su ti vagoni HŽ-ov najnoviji hit ... za izbijanje bubregaKAPO je napisao/la:Prva i zadnja vožnja u ovom smeću ...
Nego što bi značilo S-BUM ...KAPO je napisao/la:... Spada u kategoriju S-BUM!
Gost- Gost
Smeće - Baciti U More! U tu kategoriju spadaju HŽ EMD dizeli!dida je napisao/la:Nego što bi značilo S-BUM ...KAPO je napisao/la:... Spada u kategoriju S-BUM!
Također i Žutke...KAPO je napisao/la:Smeće - Baciti U More! U tu kategoriju spadaju HŽ EMD dizeli!dida je napisao/la:Nego što bi značilo S-BUM ...KAPO je napisao/la:... Spada u kategoriju S-BUM!
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Bez uvrede! Ali meni su Beet-ejci jedni od boljih HŽ ovih vagona.KAPO je napisao/la:Prva i zadnja vožnja u ovom smeću od vagona! ...
Stranica 7 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 7 / 10.