Tko želi zaraditi na Trainzu?!
2 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.
Tko želi zaraditi na Trainzu?!
Jedan modelar iz USA želio bi svoju maketu prebaciti u Trainz! Za pomoć nudi svoje proizvode, ili novac.
http://model-railroad-hobbyist.com/node/1051
http://model-railroad-hobbyist.com/node/1051
Re: Tko želi zaraditi na Trainzu?!
Čuj, ima manijaka koji su spremni napraviti ovo kao dioramu ali po meni bi bilo ljepše napraviti ovo kao cijeli kolodvor. E a za to treba isto vremena pa skoro kao i za malu željeznicu. Jer bez veze je to radit na zero grounudu. To treba dići na pravu visinu, zgrade postavit u stvarnu situaciju koliko god se može ... mislim, posla k'o u priči. Nije to samo povuć tračnice i pustit vlak da vozi. Ako si u mogućnosti otiđi na Auranov forum i tamo baci malo oko na screenove što ljudi rade. Skoro kao realna situacija ali za to treba puuuuno vremena i strpljenja. Sjeti se da sam ja Rijeku radio ugrubo skoro 4 mjeseca! Pazi, ugrubo, bez sitnih prepoznatljivih detalja.
Gost- Gost
Re: Tko želi zaraditi na Trainzu?!
Hmm... ima tu uzasno puno posla, jer kao sto thomcro rece, nista ne vrijedi ako se ne napravi zaista realno. Znaci mora se imat sve podatke o zgradama, radiuse i duljine tracnica itd. Nije da se ne moze, ali to je posao od barem sest mjeseci, a rekao bih i godinu dana. Pritom treba biti jasno da se radi o poslu koji bi oduzeo dobar dio svakog radnog dana. Nije da ne bih probao, ali...
Olaksanje je doduse u tom sto se, obzirom da je mjesto u USA, svi podaci mogu naci na webu. Zelim srecu svakom tko se odluci...
Barney
Olaksanje je doduse u tom sto se, obzirom da je mjesto u USA, svi podaci mogu naci na webu. Zelim srecu svakom tko se odluci...
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Similar topics
» Opatijski tramvaj u Trainzu
» Trainz - Tips & Tricks
» 595 u Trainzu!
» Problemi u Trainzu
» Deafultni dodaci u Trainzu
» Trainz - Tips & Tricks
» 595 u Trainzu!
» Problemi u Trainzu