Problemi u Trainzu
4 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.
Problemi u Trainzu
steta sto nemogu objavit slike mog trainza :(
Registration date : 24.09.2012
Re: Problemi u Trainzu
Kako nemožeš? Uzmeš fotić i udriK 357 je napisao/la:... steta sto nemogu objavit slike mog trainza :(
Gost- Gost
Mogu pokusat,al nije TO to
K 357- Broj postova : 714
Ovako, u Trainzu je užasno teško radit slike! Sada ću opisati taj katastrofalno teški postupak! Kada si u Trainzu, moraš pritisnuti tipku "Print Screen". Kada si završio sa igranjem, odeš u folder gdje je instaliran Trainz i nađeš folder ScreenShots. Otvoriš ga, smanjiš slike i staviš na forum!K 357 je napisao/la:Mogu pokusat,al nije TO to
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Problem je sto moj com je zaje*an i on mi te slike posalje u pi*** ma***u !
K 357- Broj postova : 714
Ajd probaj 'vako:K 357 je napisao/la:Problem je sto moj com je zaje*an ...
- otvori Windows Explorer (nada se da znaš što je to ) ili ba budem precizniji ... My Computer/Moj kompjuter
- gore desno (ispod X) bi trebalo bit polje Search My Comp... i tu upiši (ili kopiraj odavde) ScreenShots i sač'kaj dok komp ne izvrti rezultat
Ovo bi ti trebalo pokazat kamo ti odlaze screenovi iz Trainza. Ono kamo bi trebao gledat je najgornja rubrika u WE (putanja bi trebala otprilike izgledat ovako: XY:\TS2004\ScreenShots ali s obzirom da tebi neide kamo bi trebalo moguće je i odstupanje!).
Postoji i mogućnost da screenovi i odlaze na pravo mjesto ali ti nemaš ovlasti da ih i vidiš!!!
Gost- Gost
Može biti i da su neke mape skrivene. ... Taj problem znam riješit na Windowsima XP, ali na sedmici neznam.dida je napisao/la:
...Postoji i mogućnost da screenovi i odlaze na pravo mjesto ali ti nemaš ovlasti da ih i vidiš!!!
Ali uglavnom to se riješava U Control panelu/Upravljačkoj ploči - Folded options...
Može i to biti ali to je malo vjerovatno jer u pravilu folder ScreenShots nije skriven. S obzirom po onome kako mi je K 357 opisao računalo na kom radi prije će biti da nema ovlsti za pregledavanje i samim time ne vidi screenove.Laurus je napisao/la:Može biti i da su neke mape skrivene. ...
K 357 ... opiši ocu što i kako, on bi ti mogao pomoći s obzirom da ima administratorske ovlasti nad računalom.
Odvojio sam postove vezane za problematiku u Trainzu od screenova!
dida
Gost- Gost
Postoje besplatni print scren programčići, ja već dugo koristim Gadwin print scr. i u njemu ima mogućnosti za izbor kopiranja,
prikaza slike i spremanja u folder po želji (koji se može i lako mijenjati.
borna- Moderator
- Broj postova : 9462
Registration date : 16.11.2010
Ako njegov tata ima šifru i administrator je na kompjuteru, onda to samo on može.
borna je napisao/la:Postoje besplatni print scren programčići, ja već dugo koristim Gadwin print scr. i u njemu ima mogućnosti za izbor kopiranja,
Borna, Laurus ti je sve rekao ...Laurus je napisao/la:Ako njegov tata ima šifru i administrator je na kompjuteru, onda to samo on može.
Gost- Gost
Similar topics
» Opatijski tramvaj u Trainzu
» Trainz - Tips & Tricks
» 595 u Trainzu!
» Poljski problemi sa zeljeznickim tunelom
» Deafultni dodaci u Trainzu
» Trainz - Tips & Tricks
» 595 u Trainzu!
» Poljski problemi sa zeljeznickim tunelom
» Deafultni dodaci u Trainzu
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori