Poljski problemi sa zeljeznickim tunelom
3 posters
Stranica 1 / 1.
Poljski problemi sa zeljeznickim tunelom
Dok mi raspravljamo da li je tunel "Kalvarija" zaista napravljen za dva kolosijeka ili samo jedan, poljaci imaju nesto veci problem. Dok "Kalvarija" ima barem jedan funkcionalan kolosijek, poljski tunel (i to novoizgradjen) je naprosto prenizak. Evo sto o tom pise RTL teletekst:
"Poljska gradjevinska tvrtka dozivjela je rijetko vidjenu sramotu nakon sto je izgradila zeljeznicki tunel prenizak za vlak. Skupu pogresku uzrokovala je losa komunikacija izmedju ekipe koja je kopala tunel i onih zaduzenih za mjerenje. Da debakl bude potpun, stvar je primjecena nekoliko dana prije svecanog otvaranja novog tunela."
Nazdravlje
Barney
"Poljska gradjevinska tvrtka dozivjela je rijetko vidjenu sramotu nakon sto je izgradila zeljeznicki tunel prenizak za vlak. Skupu pogresku uzrokovala je losa komunikacija izmedju ekipe koja je kopala tunel i onih zaduzenih za mjerenje. Da debakl bude potpun, stvar je primjecena nekoliko dana prije svecanog otvaranja novog tunela."
Nazdravlje
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Re: Poljski problemi sa zeljeznickim tunelom
Barney je napisao/la:Dok mi raspravljamo da li je tunel "Kalvarija" zaista napravljen za dva kolosijeka ili samo jedan, poljaci imaju nesto veci problem. Dok "Kalvarija" ima barem jedan funkcionalan kolosijek, poljski tunel (i to novoizgradjen) je naprosto prenizak. Evo sto o tom pise RTL teletekst:
Nazdravlje
Barney
...
Gost- Gost
Da im lova baš skroz ne propadne, mogli bi kroz njega provući nešto kao bečki Liliputbahn (širina kolosijeka 381 mm).Barney je napisao/la:Poljska gradjevinska tvrtka dozivjela je rijetko vidjenu sramotu nakon sto je izgradila zeljeznicki tunel prenizak za vlak.
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
Je, ja znam za par tunela, funkcionalnih (!), za čiju su se gradnju koristili nacrti. A ne ono: Dečki, dajte tu kroz brdo jednu rupu...Barney je napisao/la:RTL: Skupu pogresku uzrokovala je losa komunikacija izmedju ekipe koja je kopala tunel i onih zaduzenih za mjerenje.
Registration date : 14.05.2008
Stranica 1 / 1.