Moji radovi
3 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.
Moji radovi
Mali korak za čovječanstvo ali iznimno velik za mene . Moja prva zgrada rađena u gMaxu!!! naravno ovo neće biti objavljeno već je ovo samo pokušaj da nešto napravim i skužim na kom principu sve to radi.
Gost- Gost
Re: Moji radovi
Otkrit ces se ovako objavljujuci isti sadrzaj na dva mjesta...
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
E ovo je sad nešto ozbiljnije! Ovako bi trebala izgledati zgrada u kojoj živim. Sve sam ovo ja sam napravio! Ovo nije konačna vetzija jer treba napraviti i pravu texturu, ovo je samo da vidim kako se radi!
Gost- Gost
O jao, o ne! Najebali smo. Naucio je koristiti gMax!
Sad kad nas zaspe modelima...
Barney
Barney
Još će proći vremena za neki ozbiljniji uradak ali sad je sve lakše, sad treba samo otkriti one male finese. Ali u biti ... da skužio sam ga kako se modelira. I nije uopće tako teško kako na prvi pogled izgleda. U toku tjedna probat ću napravit i svoju prvu lokomotivu (ne se sad smijat, vidjet ćemo na što će to ličiti pa ćemo onda feštat ). Da me se sad ne shvati krivo, nije to uopće teško za modelirat ako se ima dobar tutorial koji vodi kroz modeliranje/izradu. Bit je u tome da se skuži sam postupak, sve ostalo je varijacija na temu. A onda je samo nebo granica.Barney je napisao/la:O jao, o ne! Najebali smo. Naucio je koristiti gMax!
Barney
Gost- Gost
Barney je napisao/la:O jao, o ne! Najebali smo......
Barney
O, kako volim čisti materinji izgovor, nezagađen tuđicama.
Silver- Broj postova : 353
Registration date : 09.02.2009
Misliš na ono ... faking bladi hel ?Silver je napisao/la:Barney je napisao/la:O jao, o ne! Najebali smo......
Barney
Gost- Gost
thomcro je napisao/la:Misliš na ono ... faking bladi hel ?Silver je napisao/la:Barney je napisao/la:O jao, o ne! Najebali smo......
Barney
He, he... Sto mogu kad sam ljubitelj hrvatskog jezika. Nas je i trebamo ga koristiti, narocito kad stranjski nisu dovoljni. Sad cu kao moderator otic u OT (isprika adminu) i priupitati vas kako bi vi na engleski (ili neki drugi) preveli:
"Odjebi u skokovima!"
Barney
"Odjebi u skokovima!"
Barney
Kao što gore i napomenuh, ja volim čisti izvorni Hrvatski izgovor ma kako god to zvučalo. Koristite domaće. Zar je netko to drugačije shvatio.?
Još jedan korak naprijed! Korigirao sam texturu i dodao sam prozore i balkone. Doduše sve je to još samo "priljepljeno" ne i 3D! Ali treba jako puno raditi da se sve dovede tamo gdje bi i trebalo jer ovo još treba popravljati i korigirati. Slijedeći korak će mi biti napraviti za svaki dio zasebnu texturu.
Gost- Gost
Baš me zanima kad dođeš do kupaone, jel bu pod tušem crnka ili blondinka.
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.