Moji autorski radovi
+2
Thommo
Barney
6 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 7.
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Moji autorski radovi
Ovo nisu repaintovi! Ovo su autorski radovi, jedino što su rađeni u TrainzPaintShedu. Oba su francuski TGV-ovi. Plavi je SNCF TGV Atlantique a crveni je TGV Thalys.
EDIT:
Ovo ne povezivati sa temom "Svi moji autorski radovi za Trainz na DS-u" jer ovi modeli nisu na DS-u!
SNCF TGV La Poste.
Sva tri side by side.
EDIT:
Ovo ne povezivati sa temom "Svi moji autorski radovi za Trainz na DS-u" jer ovi modeli nisu na DS-u!
SNCF TGV La Poste.
Sva tri side by side.
Gost- Gost
Re: Moji autorski radovi
Od danas na Auranu se može download-ati moj najnoviji autorski rad!
Gost- Gost
Od 9.7. do večeras, 13.7. u 21.44, lokomotiva je download-ana 98 puta! Za nekoga tko dolazi iz male Hrvatske ja prezadovoljan!
Gost- Gost
Evo još nešto novo! Lokomotiva je pred finiširanjem. Biti će u kompletu sa vagonom prvog razreda.
Gost- Gost
Urbi & Orbi. Prvo javno pojavljivanje! Još treba dosta raditi na njoj, poglavito na linijama na čelima.
Gost- Gost
Stavi negdje još i amblem našeg društva, pa će ovaj odličan uradak zaista biti potpun.
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Kompa, koja ti je ovo ideja!!!Barney je napisao/la:Stavi negdje još i amblem našeg društva, pa će ovaj odličan uradak zaista biti potpun.
Barney
Evo, lokomotiva je gotova! Još sad napraviti CDP i jurnjava može početi. Ova neće biti obična lokomotiva, ovoj ću staviti "Enginespec" od TGV-a pa će juriti poprilično brzo, cca. 300 km/h!!!
Gost- Gost
Lokomotiva je uspješno položila prvo testiranje! Cijelih 324 km/h sa sedam putničkih vagona!!!
Gost- Gost
Sad je 1.8., 22.27 i upravo sam je poslao na DS! Idući tjedan bi trebala biti dostupna za download.
Gost- Gost
Evo i potvrde od Aurana da će download lokomotive biti moguć od danas, 06.08., od 13.30:
Hi Thom58,
Your uploaded content listed below has been approved and will be available for download via the Download Station within 6 hours:
Approved Content: HZ 1141 020 KUID:308239:1288
Cheers,
Auran
Hi Thom58,
Your uploaded content listed below has been approved and will be available for download via the Download Station within 6 hours:
Approved Content: HZ 1141 020 KUID:308239:1288
Cheers,
Auran
Gost- Gost
Biti će još vagona! Opet me puklo, udara ova ljetna vrućina . Za sad dva vagona sa kontejnerima.
Gost- Gost
M-c ... a jel' ? Ćekaj, polako, vrag zel i prišu! Bit će, pomalo. Ovo je ispipavanje terena.Barney je napisao/la:Odlicni su! Bas mi se dopadaju.
Al' sto mogu, kad eto moram biti tvoja savjest koja sapce... kontejneri su idealni za DPZ Stacion grb... kontejneri su idealni...
Barney
Gost- Gost
WOW! Nisam bas mislio na ovako nesto, nego na decentnije ubacivanje grba uz vec postojece znakovlje, no ovo je jos bolje. Stovise, odlicno!
Sad s tim lijepo na DS pa nek' ljudi skidaju i nek' se siri glas. Fama volat, kako bi rekli stari latini.
Barney
Sad s tim lijepo na DS pa nek' ljudi skidaju i nek' se siri glas. Fama volat, kako bi rekli stari latini.
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Sva ova tri vagona sam poslao na DS! Biti će dostupni za download idući tjedan.
Gost- Gost
Još jedan vagon iz originalne texture. Mala napomena: radio sam ga sat i pol!!!
Gost- Gost
U to nemogu dirati jer to ide na DS. Mogu to promjeniti za nas par iz HR.Thommo je napisao/la:Hmmm.... A di su "naša" okretna postolja?
Gost- Gost
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 7.