Moji autorski radovi
+2
Thommo
Barney
6 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 6 / 7.
Stranica 6 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Moji autorski radovi
Ja mislim da neću nikad moć tako ča napravit.
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Prije tri-četiri godine i ja sam na taj način razmišljao. S vremenom počneš radit sve bolje i bolje stvari ali moraš stalno nešto radit. Ja sam najprije radio te dodatke iz TPS, onda sam počeo "petljat" po main slici sa Paintom da bi na koncu otkrio čari realne texture. I otada samo to radim i ti dodaci izgledaju kao pravi. Naravno, za to moraš imati i po nekoliko dodatnih programa kojima ćeš si samo još olakšat rad (Paint, PSP, TGA Tool, Texture Viewer ...). Mošda ih naoko ima puno ali ne koristim sve odjednom (2-3 sa ovog spiska).
Gost- Gost
Jedna slupana ÖBB 1044 na kojoj još treba jako puno raditi (srediti čela, drugu stranu koja je cijela ...)
Gost- Gost
Još ima dela ali lokomotiva je skoro gotova što se tiče texture (nedostaje par sitnijih detalja). Što se samog "oštećenja" tiče, na jednom boku je textura sa originalne fotografije ali na oba čela i drugom boku je "manipulirana" textura. Prevedeno, taj dio sam ja namještao djelove texture jer nemam fotografiju razbijenog i cijelog čela i drugog boka.
Neoštećena strana
Oštećena strana
Neoštećena strana
Oštećena strana
Gost- Gost
Lokomotiva u Shapevieweru sa bogeyima i pantografima (ovi bogeyi neće bit na ovoj lokomotivi već drugi!)
Gost- Gost
"Confetti" 1044 282
Lokomotiva u stvarnosti izgleda ovako ...
... a ja sam napravio tek podlogu za oslikavanje!
Lokomotiva u stvarnosti izgleda ovako ...
... a ja sam napravio tek podlogu za oslikavanje!
Gost- Gost
Treća iz druge serije, ÖBB 1044 282
Nažalost, nije još kompletno gotova, još joj treba napravit bok sa druge strane.
Nažalost, nije još kompletno gotova, još joj treba napravit bok sa druge strane.
Gost- Gost
Odma' da ti napišem, izuzetno teško i zahtjevno za napraviti! Inače nemam običaj koristiti PSP za rad u Trainzu ali ovdje sam ga morao upotrijebiti čak 2 x!!! Bočne texture jednostavno nije nikako bilo moguće "izvući" bez upotrebe PSP-a jer je trebalo "peglat" fotografije.
Gost- Gost
Sve 4 ŐBB 1044 lokomotive iz druge serije su dovršene i za download će biti dostupne od sredine idućeg tjedna na trainzdownloads-u
Gost- Gost
Napravljeno 5 novih lokomotiva serije ÖBB 1044!
Dodana jedna ÖBB 1044 pod Scrapyard pri dnu stranice
Lokomotive se mogu download-ati ovdje!
Lokomotive nisu baš (u punom smislu riječi) sa defaultnim dodacima! Uzeti jesu originalni i pantografi i bogey-i ali su malčice izmjenjeni! Horn nije original! Ustvari ovo su polurepanti!
Dodana jedna ÖBB 1044 pod Scrapyard pri dnu stranice
Lokomotive se mogu download-ati ovdje!
Lokomotive nisu baš (u punom smislu riječi) sa defaultnim dodacima! Uzeti jesu originalni i pantografi i bogey-i ali su malčice izmjenjeni! Horn nije original! Ustvari ovo su polurepanti!
Gost- Gost
Lijepa je to ergela lokomotiva i vagona. Svaka cast mladicu.
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Uskoro spremno za download (početkom idućeg tjedna!)
Radi se o 5 HZ Eaos Cargo vagona koji mogu krcati i ugljen (defaultno je samo piljevina). Osim vagona na prvom screenu svi ostali imaju i drugu stranu grafitiranu ali sa drugačijim natpisima!!! Svi vagoni su rađeni iz originalne texture!
Radi se o 5 HZ Eaos Cargo vagona koji mogu krcati i ugljen (defaultno je samo piljevina). Osim vagona na prvom screenu svi ostali imaju i drugu stranu grafitiranu ali sa drugačijim natpisima!!! Svi vagoni su rađeni iz originalne texture!
Gost- Gost
Uh, tako dobri modeli jos ce me natjerat da instaliram Trainze. Pitam se samo koju verziju da stavim na komp?
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Svakako ne veću od šestice!!! Naime, imam saznanja (tj. povratne informacije) da na većim inačicama ovi moji dodaci i ne rade baš kako treba!!! Moguće su greške sa texturama (osobno se u to uvjerih sa TS2009!!!)Barney je napisao/la:... Pitam se samo koju verziju da stavim na komp?
Barney
Gost- Gost
Napravio sam 3 nova vagona, jedan HŽ-ov i dva RailCargo Hungarie. Moći će ih se download-ati kroz dan-dva
Gost- Gost
Stranica 6 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 6 / 7.