Moji autorski radovi
+2
Thommo
Barney
6 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 5 / 7.
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Moji autorski radovi
Doć će mi slabo od tako lepeh lokomotivi!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
I kao zadnja u seriji, peta iz serije ÖBB 1044
ÖBB 1044 208
.............
Sad je ostalo još samo napraviti za svaku zasebno CDP i sve dići na sever za budu dostupne za download. To će biti, vjerujem, do kraja ovog tjedna!
ÖBB 1044 208
.............
Sad je ostalo još samo napraviti za svaku zasebno CDP i sve dići na sever za budu dostupne za download. To će biti, vjerujem, do kraja ovog tjedna!
Gost- Gost
Svih 5 na pruzi u Trainzu + defaultna 1044 (dolje desno!). Brojevi lokomotiva su iznad njih.
Gost- Gost
tomo je napisao/la:Svih 5 na pruzi u Trainzu + defaultna 1044 (dolje desno!). Brojevi lokomotiva su iznad njih.
Još malo pa ćeš imati brojniji vozi park od HŽ-a , sam o maprijed.
Silver- Broj postova : 353
Registration date : 09.02.2009
Upravo tako, još malo ! Već sad imam toga da ni sam više neznam što sam sve napravio !Silver je napisao/la:Još malo pa ćeš imati brojniji vozi park od HŽ-a , ...
------------------
ÖBB lokomotive (a i sve ostalo što sam napravio!) mogu se download-ati ovdje!
Gost- Gost
Da 1044 nebi bile same napraviti ću i nekoliko lokomotiva serije 1043. Dakle, prva iz serije ÖBB 1043
ÖBB 1043 007
ÖBB 1043 007
Gost- Gost
Ma ča je lepa!!!!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Na probi u Trainzu
Ovo nije konačno, na lokomotivama će biti zamjenjeni pantografi i postolja! Također zamjeniti ću i enginespec tako da će Vmax biti malo veći nego kao defaultne lokomotive.
Ovo nije konačno, na lokomotivama će biti zamjenjeni pantografi i postolja! Također zamjeniti ću i enginespec tako da će Vmax biti malo veći nego kao defaultne lokomotive.
Gost- Gost
I za kraj serije, četvrta iz serije ÖBB 1043
ÖBB 1043 003
I to bi bilo to od ove serije! Sad ostaje sve još isprekontrolirati, napraviti CDP-e i sve dići na server za download.
ÖBB 1043 003
I to bi bilo to od ove serije! Sad ostaje sve još isprekontrolirati, napraviti CDP-e i sve dići na server za download.
Gost- Gost
Najava za 4 nove lokomotive! Ovo je prva iz te druge serije.
ÖBB 1044 210
U ovoj seriji neće biti sve lokomotive vozne, barem će jedna bit kao vagon i poprilično "oštećena". Naime, našao sam nekoliko oštećenih lokomotiva i pokušat ću nešto napravit iz tih fotografija da dobijem barem jednu "oštećenu" lokomotivu. Ali o tome više kad za to dođe vrijeme!
ÖBB 1044 210
U ovoj seriji neće biti sve lokomotive vozne, barem će jedna bit kao vagon i poprilično "oštećena". Naime, našao sam nekoliko oštećenih lokomotiva i pokušat ću nešto napravit iz tih fotografija da dobijem barem jednu "oštećenu" lokomotivu. Ali o tome više kad za to dođe vrijeme!
Gost- Gost
Evo i malih poboljšanja na texturi
Mada je ovo autorsko djelo, rad na texturi je isti kao i kad radim repaint. Svaki detalj se mora ručno i pojedinčno raditi što oduzima puno vremena tako da su pomaci jako spori. Nikako nebih preporučio ovo za one koji nemaju iskustva.
Inače, ova lokomotiva (ÖBB 1044 210) je svojedobno imala nesreću i bila joj je razderana cijela jedna strana i jedna od upravljačnica je dobro oštećena.
Mada je ovo autorsko djelo, rad na texturi je isti kao i kad radim repaint. Svaki detalj se mora ručno i pojedinčno raditi što oduzima puno vremena tako da su pomaci jako spori. Nikako nebih preporučio ovo za one koji nemaju iskustva.
Inače, ova lokomotiva (ÖBB 1044 210) je svojedobno imala nesreću i bila joj je razderana cijela jedna strana i jedna od upravljačnica je dobro oštećena.
Gost- Gost
S obzirom da sam napravil sumnju zbog Shapeviewera evo i dokaza da je lokomotiva za Trainz
Gost- Gost
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 5 / 7.