Moji autorski radovi
+2
Thommo
Barney
6 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 4 / 7.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Moji autorski radovi
Odlicno izgledaju. Tko zna, mozda bih i ja mogao nakon par mjeseci opet instalirat Trainze...
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Prvi dio trilogije, Eas US Steel Serbia
Kad sva tri budu gotova, bit će poslana na DS za download .
Kad sva tri budu gotova, bit će poslana na DS za download .
Zadnja promjena: tomo; uto 26 sij 2010 - 18:16; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Drugi dio terceta, HŽ Eas
Vjerujem da će oni oštra oka () zamjetiti da u sredini unutrašnjosti nema vrata. Razlog je vrlo jednostavan: kad se stavi textura vrata tad "bježi" i na čeone stranice.
Vjerujem da će oni oštra oka () zamjetiti da u sredini unutrašnjosti nema vrata. Razlog je vrlo jednostavan: kad se stavi textura vrata tad "bježi" i na čeone stranice.
Gost- Gost
I treći vagon, CFR Eas.
Sad još samo napraviti CDP i poslat na DS za download. Vagoni bi trebali biti dostupni na DS-u od idućeg tjedna.
Sad još samo napraviti CDP i poslat na DS za download. Vagoni bi trebali biti dostupni na DS-u od idućeg tjedna.
Gost- Gost
Sva tri vagona poslana i sad ostaje samo čekati 5 radnih dana .tomo je napisao/la:... samo napraviti CDP i poslat na DS ...
Gost- Gost
Ovaj zadnji ti nije CFR, nego StLB, mala štajerska privatna željeznica iz Graza!
Neće baš biti! Ipak je CFR. jer nisam ja to napamet stavil nego sam predložak izvukal iz MSTS-a a i provjeril sam na railfaneurope. Btw evo i dokaza ...Thommo je napisao/la:Ovaj zadnji ti nije CFR, nego StLB, mala štajerska privatna željeznica iz Graza!
Gost- Gost
Onda je posuđen/prodan CFR-u:
http://www.stlb.at/Gueterwagen/Gueterwagen.htm
Bojanje sigurno nije CFR.
http://www.stlb.at/Gueterwagen/Gueterwagen.htm
Bojanje sigurno nije CFR.
Ja samo vidim da mu je registracija rumunjska i meni je to dovoljno. Moguće da je u posudbi kod CFR-a, sve je moguće.Thommo je napisao/la:Onda je posuđen/prodan CFR-u ...
Gost- Gost
FP (Ferrovia Padana) 220 041
Po ovoj sam sve radio ...
... a ovo je rezultat!
Na lokomotivi treba još napraviti male korekcije u postavkama i onda je poslati na DS za download.
Po ovoj sam sve radio ...
... a ovo je rezultat!
Na lokomotivi treba još napraviti male korekcije u postavkama i onda je poslati na DS za download.
Gost- Gost
Lokomotiva poslana na DS. Trebalo mi je dva sata da je dovedem kol'ko-tol'ko u red, fakat više nego za samu izradu! Jedva sam joj našao primjerene zvukove a da sve još bude u skladu sa defaultnim Trainzom. za privatnu upotrebu ću radit sa malo drugačijim zvukovima.
Gost- Gost
Skinuta Brena 001.
Kako lijepo klizi...sad njoj idem po HŽ vagone.
- Broj postova : 6447
Ako skidaš sa DLS-a, moji HŽ/JŽ/ŽS putnički vagoni nemaju prozirne prozore kao ni interijera! Ali zato repainti ... .Narcis je napisao/la:Skinuta Brena 001.
Gost- Gost
- Broj postova : 6447
Ma sve ti je to za "ostalu" raju . Prave vrijednosti su ono što ja vozim. Svojedobno sam napravil Žutku koja je prava jurilica, piči nadzvučnom brzinom (koliko se sjećam, oko 1400 i nešto malo preko km/h) .Narcis je napisao/la:...
Tomo svaka čast na trudu !
Gost- Gost
Grand Central HST
Lokomotiva 43122
Lokomotiva 43123
Mk3 first class
Mk3 second class
Mk3 Restoran
Iz daljine
U mapi
Lokomotivama su promjenjeni kuidi za engine sound i horn. Lokomotive su sad znatno tiše i imaju bolji zvuk motora. Horn nije defaultni nego od dizela (mislim da SD-40 ima taj horn). Engine spec je ostao isti tako da vlak postiže vrlo dobru brzinu od 215 km/h.
CDP-i će biti napravljeni u toku sutrašnjeg dana.
Lokomotiva 43122
Lokomotiva 43123
Mk3 first class
Mk3 second class
Mk3 Restoran
Iz daljine
U mapi
Lokomotivama su promjenjeni kuidi za engine sound i horn. Lokomotive su sad znatno tiše i imaju bolji zvuk motora. Horn nije defaultni nego od dizela (mislim da SD-40 ima taj horn). Engine spec je ostao isti tako da vlak postiže vrlo dobru brzinu od 215 km/h.
CDP-i će biti napravljeni u toku sutrašnjeg dana.
Gost- Gost
Uskoro!
ÖBB 1044 202
Još nekoliko lokomotiva u pripremi!!!
Za par dana download na trainzdownloads
...........
Samo mala napomena:
Lokomotiva je rađena u TrainzPaintShedu i, uvjetno rečeno!, nije rađena iz originalne texture. Naime, iz fotografije sam "izvukao" originalnu nijansu boje i po njoj napravio lokomotivu.
ÖBB 1044 202
Još nekoliko lokomotiva u pripremi!!!
Za par dana download na trainzdownloads
...........
Samo mala napomena:
Lokomotiva je rađena u TrainzPaintShedu i, uvjetno rečeno!, nije rađena iz originalne texture. Naime, iz fotografije sam "izvukao" originalnu nijansu boje i po njoj napravio lokomotivu.
Gost- Gost
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 4 / 7.