Moji autorski radovi
+2
Thommo
Barney
6 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Moji autorski radovi
Fale im kotačithomcro je napisao/la:Napravio sam 3 nova vagona, jedan H-ov i dva RailCargo Hungarie.
- Broj postova : 11493
Registration date : 17.03.2008
Ti nis' gled'o Back to future ? Treći dio?
Btw, malo sam zapeo sa tim vagonima jer neću da im se defaultno "krca" piljevina nego bi neto drugo. I sad ... naao sam svega i svačega na netu (textura!) i sad to treba ukomponirat u Config da sve uredno ljaka. Jasno, sad treba napraviti i dodatne producte za vagone a to u konačnici produuje izradu CDP-a. Te producte (zbilja neznam koliko da ih napravim, naao jesam nekoliko fenomenalnih fotografija ali sveo bi se samo na tri) ću ubaciti u CDP sa vagonom/ima a moguće da i zasebno napravim CDP.
Btw, malo sam zapeo sa tim vagonima jer neću da im se defaultno "krca" piljevina nego bi neto drugo. I sad ... naao sam svega i svačega na netu (textura!) i sad to treba ukomponirat u Config da sve uredno ljaka. Jasno, sad treba napraviti i dodatne producte za vagone a to u konačnici produuje izradu CDP-a. Te producte (zbilja neznam koliko da ih napravim, naao jesam nekoliko fenomenalnih fotografija ali sveo bi se samo na tri) ću ubaciti u CDP sa vagonom/ima a moguće da i zasebno napravim CDP.
Gost- Gost
... i evo kako izgleda HZ-ov vagon nakrcan sa starim automobilskim motorima
Gost- Gost
Vagoni su uglavnom gotovi (texturni dio) ali jo ću malo prčkat po Configu da pokuam da se ostali producti mogu dodat a ne samo ovi koje sam zapisao. Za sada svaki vagon ima samo svoj product i moe "krcat" jo neke ali ne sve i ne one koje bi ja htio (ugljen, drva, sanduke ...)
Evo kako pojedinačno izgledaju sa productima ...
... automobilski motori
... alu kantice
... stare vagonske papuče
Skupni portret
Evo kako pojedinačno izgledaju sa productima ...
... automobilski motori
... alu kantice
... stare vagonske papuče
Skupni portret
Gost- Gost
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 7 / 7.