EVP-i, stari i novi
5 posters
Stranica 1 / 1.
Re: EVP-i, stari i novi
Eto, sad ne moramo na Mlaku da bi vidjeli kako izgleda novi EVP Hvala tomo...
...a gdje su nestala vremena kad je industrijska arhitektura imala vrijedna rješenja... ovo izgleda ko, kokošinjac
...a gdje su nestala vremena kad je industrijska arhitektura imala vrijedna rješenja... ovo izgleda ko, kokošinjac
Registration date : 29.02.2008
Ma ni to niš! Dok me noge i Oly služe ni frke. Još da malo i astma oće popustit .... kamo bi mi bil kraj !Phalanx je napisao/la:Eto, sad ne moramo na Mlaku da bi vidjeli kako izgleda novi EVP Hvala tomo...
Gost- Gost
Kuzmarski novi EVP dobio fasadu (na prvoj fotki se vidi i vlak, ima i lokomotiva ali ja nažalost dosta mutna fotografija)
Gost- Gost
Provjerom spiska starih EVP-a, još nedostaju fotografije slijedećih EVP-a: Lokve, Draganići i Hrvatski Leskovac.
Gost- Gost
tomo je napisao/la:Provjerom spiska starih EVP-a, još nedostaju fotografije slijedećih EVP-a: Lokve, Draganići i Hrvatski Leskovac.
Evo da Ti malo pomognem,a ujedno da Ti dam podršku i pohvalu za postavljanje i ažuriranje ove vredne pažnje teme.
Moja pomoć se sastoji u slikanju i obilasku napuštene EVP-a Hrvatski Leskovac koja se nalazi na ulazu u kolodvor s desne strane iz pravca Zagreba prema Rijeci.
Znači ostaju još Lokve i Draganići
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
Jako dobo, jako dobro! Da ne ispadne da samo ja to snimam . Ni EVP Lokve nebi trebale bit problem jer pretpostavljam tko bi mogao to imat a i ako nema lako će to snimit . Tako da ostaje fakat samo EVP Draganići.sali je napisao/la:Evo da Ti malo pomognem,a ujedno da Ti dam podršku i pohvalu za postavljanje i ažuriranje ove vredne pažnje teme.
...
Gost- Gost
Neće proć puno vremena do tada ne.tomo je napisao/la: . Tako da ostaje fakat samo EVP Draganići.
- Broj postova : 6447
Draganići ; 18.11.2009.god
Napušteni EVP Draganići.
EVP se nalazi nakon izlazno / ulaznih skretnica kolodvora Draganići - Pruga M 202 u smjeru Rijeke
Tomo .....
Danas sam bio u Draganićima i poslikao ovaj preostali EVP
Ostaju još Lokve
Srdačan pozdrav !
Napušteni EVP Draganići.
EVP se nalazi nakon izlazno / ulaznih skretnica kolodvora Draganići - Pruga M 202 u smjeru Rijeke
Tomo .....
Danas sam bio u Draganićima i poslikao ovaj preostali EVP
Ostaju još Lokve
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
Odlično, da vidimo kako to čudo izgleda iznutra.
Znači nisu te pilili puno radi slikanja.
Znači nisu te pilili puno radi slikanja.
- Broj postova : 6447
Ma nisu me uopće pilali, taj čovjek što tamo radi se šalio. Kasnije me je odveo i trafa (koji je prema pruzi) i još me proveo dolje kamo su oni upravljački ormari. Gore nisam htel ići jer mi se žurilo do Pećina.
Gost- Gost
Odlično file . Tako smo ovime posnimali sva stara EVP postrojenja na riječkoj pruzi. Sad nam predstoji snimati i kompletirati nova :tease: .
Gost- Gost
Izgleda da nešto ozbiljno rade na starom EVP Vežica... nisam uspio dobro vidjeti iz auta, ali izgleda da nedostaju komadi zida a i bik je odnešen. Možda ruše?
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Ne ruše već grade . U starom EVP-u će bit kontrolni centar za struju.
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.