Naši bolesnički dani
+19
Damir
KAPO
NP-549
kiki273
milepaclo
kobler
file
Thommo
LLeon
EuroTrakker
gaspa
Miha
ZlayoZg
Jean
Narcis
Pfaff
gorgoroth
kico101
Barney
23 posters
Stranica 6 / 12. • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Naši bolesnički dani
... misliš na kolonoskopiju u ? Or vot ? Za gastroskopiju je kasno za dogovorit.
Iskreno dok ovo pišem ... kakvo je nevrijeme vani neznam ni kako ću doć do bolnice!!!
Iskreno dok ovo pišem ... kakvo je nevrijeme vani neznam ni kako ću doć do bolnice!!!
Gost- Gost
MILA ... MAJKO!!!
Kako sam ja od samog početka bio protiv tog pregleda i stalno sam razmišljao da niti neidem na pregled ... no ajmo redom . Kad me sestra pozvala i rekla da legnem na krevet i potanko mi objasnila što će se raditi, još uvijek sam mogao odustati ali k'o pravi štacionovac ( ) ... nema odustajanja, idemo samo naprijed! ... pristao sam. Stvari su se polako počele otimati kontroli kad sam somenuo da sam kronični astmatičar! Da nebi bilo problema zbog lokalne anestezije, sestra mi je preporučila zahvat bez nje!!! Ok, kad nemaš previše izbora. Malo me pokušala utješit da je feeling isti sa i bez anestezije. Došla je mlada dotoresa i ... ! Taj dio nebih baš prepričavao jer je bio nenadjebivo grozan! Kad su izvadili žnoru van, još sam malo ostao ležat da dođem k sebi i obrišem silnu količinu sline. Potom sam otišao van da sačekam nalaz. Nalaz je očekivano za dob u granicama normale i nema nikakvih nepoćudnih materija unutra.
Rezime svega je: na ovakav pregled me više neće nitko natjerat dokle god svejsno razmišljam svojom glavom! Koliko god smo o ovome pisali i zafrkavali se i ovdje na 4umu i preko SMS-a i uživo preko tel/mob ... više me nitko nemože uvjerit da je ovo lak i koliko-toliko ugodan pregled! Iskreno ... jedno vrlo vrlo loše iskustvo.
Da skoro sam zaboravio, nalaz je OK :skok : .
Kako sam ja od samog početka bio protiv tog pregleda i stalno sam razmišljao da niti neidem na pregled ... no ajmo redom . Kad me sestra pozvala i rekla da legnem na krevet i potanko mi objasnila što će se raditi, još uvijek sam mogao odustati ali k'o pravi štacionovac ( ) ... nema odustajanja, idemo samo naprijed! ... pristao sam. Stvari su se polako počele otimati kontroli kad sam somenuo da sam kronični astmatičar! Da nebi bilo problema zbog lokalne anestezije, sestra mi je preporučila zahvat bez nje!!! Ok, kad nemaš previše izbora. Malo me pokušala utješit da je feeling isti sa i bez anestezije. Došla je mlada dotoresa i ... ! Taj dio nebih baš prepričavao jer je bio nenadjebivo grozan! Kad su izvadili žnoru van, još sam malo ostao ležat da dođem k sebi i obrišem silnu količinu sline. Potom sam otišao van da sačekam nalaz. Nalaz je očekivano za dob u granicama normale i nema nikakvih nepoćudnih materija unutra.
Rezime svega je: na ovakav pregled me više neće nitko natjerat dokle god svejsno razmišljam svojom glavom! Koliko god smo o ovome pisali i zafrkavali se i ovdje na 4umu i preko SMS-a i uživo preko tel/mob ... više me nitko nemože uvjerit da je ovo lak i koliko-toliko ugodan pregled! Iskreno ... jedno vrlo vrlo loše iskustvo.
Da skoro sam zaboravio, nalaz je OK :skok : .
Gost- Gost
Nisi se dovoljno opustio! Znaš kako glasi poznati savjet potencijalnim žrtvama silovanja - "Kad vidiš da je neizbježno, opusti se i uživaj..."
Šalu na stranu, glavno da Ti ni niš...
Šalu na stranu, glavno da Ti ni niš...
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Super, glavno da je sve u redu. Jedino mi ni čaro zač si to šal delat pul sestre, a ne va špedal?!!tomo je napisao/la:... Kad me sestra pozvala i rekla da legnem na krevet i potanko mi objasnila što će se raditi,
kobler- Broj postova : 472
Registration date : 03.03.2008
...kobler je napisao/la:... Jedino mi ni čaro zač si to šal delat pul sestre, a ne va špedal?!!
Gost- Gost
Vjeruj mi na rijeć da bi ja išao 10 puta za redom na gastroskopiju nego punktirao jednom koštanu srž u Sisku. Neugodno je ali naspram punkcije koštane ili jetre (kad 3 put mora punktirati jel 2 puta uspije samo krv izvuć) je čista pljuga
EuroTrakker- Broj postova : 245
Registration date : 24.03.2008
Ma vjrujem ti, nema razloga da ti ne vjerujem al' ako budem morao opet proć tu kalvariju ... mislim da ću morat onda nekoga ubit!
Gost- Gost
Je, kad zdravi ljudi za bespotrebne preglede troše novce zdravstvenog fonda, moraju biti malo "kažnjeni"tomo je napisao/la:Nalaz je očekivano za dob u granicama normale i nema nikakvih nepoćudnih materija unutra.
Registration date : 14.05.2008
To bi se moglo gledat i iz tog kuta samo ... ja nisam tražio taj pregled i od prvog trenutka meni se nije išlo to raditi i tu leži sva bit problema! Specijalistica me poslala na taj bespotrebni pregled a ono što me doista boli to je u potpunosti negirala! Nažalost, toga sam postao svjestan tek nakon ove jučerašnje grozote! Ali ... danas popodne idem kod svoje liječnice pa ćemo onda vidjet što ćemo i kako dalje.gaspa je napisao/la:Je, kad zdravi ljudi za bespotrebne preglede troše novce zdravstvenog fonda, moraju biti malo "kažnjeni"
Gost- Gost
Samo da Vas izvijestim, vjerujem da ste primjetili da nam dragog Barneya nema već jako dugo niti na jednome forumu. Večeras sam se čuo mobitelom sa njime ... Barney je u bolnici i imao je operaciju ... prije par dana je izašao iz šok sobe i sad je na odjelu. Kako mi je rekao, nada se da će za 15-tak dana doma i da će onda sve pojasnit što i kako.
Također mi je rekao da vas sve pozdravim i njegovo ime!
Gost- Gost
A što je operirao ako se smije znati.?tomo je napisao/la:Samo da Vas izvijestim, vjerujem da ste primjetili da nam dragog Barneya nema već jako dugo niti na jednome forumu. Večeras sam se čuo mobitelom sa njime ... Barney je u bolnici i imao je operaciju ... prije par dana je izašao iz šok sobe i sad je na odjelu. Kako mi je rekao, nada se da će za 15-tak dana doma i da će onda sve pojasnit što i kako.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Kolegi Barneyu želim brz oporavak i brzo vraćanje kako u svakodnevicu tako i na forum.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Poslao sam ti PP!Narcis je napisao/la:A što je operirao ako se smije znati.?
Gost- Gost
jel smijem i ja znati ?
Želim mu brz oporavak !!!
Želim mu brz oporavak !!!
Miha- Broj postova : 576
Registration date : 13.12.2008
Nema potrebe jer to su privatne informacije.Miha je napisao/la:jel smijem i ja znati ?
Gost- Gost
Brz oporavak Barney!!!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Barney želim ti sve najbolje i drž' se stara kućo!
Registration date : 03.03.2008
To je lijepa vijest
Miha- Broj postova : 576
Registration date : 13.12.2008
Juče' bio u hećima za tikataka i on odobrio op'raciju (kaže tikataka sasvim pristojno radi). U poned'ljak zovem u Lovran pa šta Bog da ...
Gost- Gost
Moraš se zavitovat sv. Lazaru - njega je diglo iz mrtvihdida je napisao/la:Juče' bio u hećima za tikataka i on odobrio op'raciju (kaže tikataka sasvim pristojno radi). U poned'ljak zovem u Lovran pa šta Bog da ...
... a šta ću mu pušćat u amanet? Pojedinci su već bezecirali neke stvari al' nesmem reć koji i koje stvari perche mi već prete da će mi to uzet bez obzira na ishod op'racij'e
Gost- Gost
Još ćete me morat trpit neko vreme ( ) perche je hećim na GO tako da sam još malo odgodio op'rac'ju (što meni sasvim i odgovara da si sredim zdravlje kako bog zapoveda)
Gost- Gost
+ posjet javnom bilježniku...dida je napisao/la:Još ćete me morat trpit neko vreme ( ) perche je hećim na GO tako da sam još malo odgodio op'rac'ju (što meni sasvim i odgovara da si sredim zdravlje kako bog zapoveda)
Stranica 6 / 12. • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12