Kolodvor Čakovec
2 posters
Stranica 1 / 1.
Kolodvor Čakovec
Kolodvor Čakovec
Sa civilne strane
Čekaonica više liči na pučkoškolsku pisanku
Putnička blagajna
Za čupave putnike namjernike tu je i brijač Mirko
Natkriveni parking za bicikle- inače često prijevozno sredstvo u Međimurju. Lako njima kad im je sve ravno.
Šved, upravo stigao iz Macineca
Preko puta kolodvora se nalaze silosi Čakovečkih mlinova
Cijeli kolodvor je u malom padu od 1 promila, u smjeru Varaždina
Skretničarska kućica
Slijepi kolosijek, bez bika, ali sa iskliznicom. Smjer Kotoriba/ Mursko središće.
Na „varaždinskoj“ strani kolodvora se nalaze radionice RŽV-a, ali nažalost ta fotografija se negdje zagubila. Također, kolodvor je pogranični, pa se na njemu nalazi i ured carine i policije.
Sa civilne strane
Čekaonica više liči na pučkoškolsku pisanku
Putnička blagajna
Za čupave putnike namjernike tu je i brijač Mirko
Natkriveni parking za bicikle- inače često prijevozno sredstvo u Međimurju. Lako njima kad im je sve ravno.
Šved, upravo stigao iz Macineca
Preko puta kolodvora se nalaze silosi Čakovečkih mlinova
Cijeli kolodvor je u malom padu od 1 promila, u smjeru Varaždina
Skretničarska kućica
Slijepi kolosijek, bez bika, ali sa iskliznicom. Smjer Kotoriba/ Mursko središće.
Na „varaždinskoj“ strani kolodvora se nalaze radionice RŽV-a, ali nažalost ta fotografija se negdje zagubila. Također, kolodvor je pogranični, pa se na njemu nalazi i ured carine i policije.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Re: Kolodvor Čakovec
E ovaj kolodvor je puno ružniji od varaždinskog. Sliči mi na kolodvor Kotoriba.
Tu mi je uvijek čudno kako mnogi vlakovi dođu baš na prvi peron i uopće onda ne vidiš zgradu. Meni je to smetalo jer nisam mogao fotkati kolodvorsku zgradu iz vlaka.
Sviđa mi se ovaj jesenski štih boja na fotkama. Baš bi bilo dobro isti kolodvor s istih kuteva fotkati u različita godišnja doba i promatrati promjene okoline. I još uspoređivati same promjene na i oko kolodvora za par godina.
Šved je iz Macinca...
Tu mi je uvijek čudno kako mnogi vlakovi dođu baš na prvi peron i uopće onda ne vidiš zgradu. Meni je to smetalo jer nisam mogao fotkati kolodvorsku zgradu iz vlaka.
Sviđa mi se ovaj jesenski štih boja na fotkama. Baš bi bilo dobro isti kolodvor s istih kuteva fotkati u različita godišnja doba i promatrati promjene okoline. I još uspoređivati same promjene na i oko kolodvora za par godina.
Šved je iz Macinca...
nenek- Broj postova : 216
Registration date : 22.03.2008
Stranica 1 / 1.